Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

selam kılzar.:KK36:
herkese hayırlı bol eksili bir hafta diliyorum. :KK5:hafta sonu yoktum buralarda. biraz ev işlerine daldım. bi yakınımı ziyarete gittim yoğun geçti biraz. ben tartı bildirimi akşama yapacağım. hiç tartılmadım hafta sonu. cumartesi akşamı da sahur yaptım eşimle. 1 tabak yoğurtlu mantı yedim.
eliptik hiç yapmadım 2 gün :KK51:
ama dukan bira devam tabi :KK50:

dünkü menüm
sahur
1 tabak yoğurtlu mantı

iftar
mercimek çorbası
patlıcan musakka
1 parça pide

ve kaçamak 3 dilim baklava yedim.:olamaz:

umarım akşamki tartıya fazla yansımaz:KK43:

bugün yine sahursuz devam. bu haftaki hedef 58 i görmek hadi bakalım:KK54:

Dünkü menü

Sahur yok

İftar misafirlikteydik

1 kase mercimek çorbası
Pilav
Köri soslu tavuk
Patates püresi
Salata
1 dilim baklava
2 parça kabak tatlısı

Çay
Kahve
Soda
Su

Adet olacağım için çukulatayı ekledim eğer onu yemeseydim mutlaka çok daha fazlasını gömerdim :) buna alışmam lazım sonra azaltırım gene direk kesersem migrenim tutar muhtemelen
evet tabakların çok dolu dolu. kalorisi düşük gıdalar ama bence özellikle ara öğünlerin çok dolu biraz azaltabilirsin.

bence biraz öğümlerindeki çeşitşliliği azaltmalısın. mesela ara öğünde hem kuru yemiş hem kuru meyve hem çikolata var çok fazla gibi geldi bana

Adet olacağım için çukulatayı ekledim eğer onu yemeseydim mutlaka çok daha fazlasını gömerdim :) buna alışmam lazım sonra azaltırım gene direk kesersem migrenim tutar muhtemelen
anlıyorum.:KK39: tabi vücudunuzu en iyi siz bilirsiniz. birde yorum yaparken bazen hepimizin kaç kilolarda olduğumuzu unutuyoruz. yinede tavsiyem kontrollü gitmeniz. :KK5:

şaka maka kızlar bayrama 2,5 hafta kaldı sadece :KK17:herkes bi hedef belirlemiştir kendine. belirlemeyen varsada belirlesin bence.:super: ben yaklaşık 2 ay önce bi elbise almıştım kendime :süslü:ama hiç giymek nasip olmadı. şimdi bayrama giyeyim diyorum o yüzden hedefim 57 yoksa göbeğim çıkıcak elbiseden.:oops:hadi sizde hedeflerinizi yazın.

şaka maka kızlar bayrama 2,5 hafta kaldı sadece :KK17:herkes bi hedef belirlemiştir kendine. belirlemeyen varsada belirlesin bence.:super: ben yaklaşık 2 ay önce bi elbise almıştım kendime :süslü:ama hiç giymek nasip olmadı. şimdi bayrama giyeyim diyorum o yüzden hedefim 57 yoksa göbeğim çıkıcak elbiseden.:oops:hadi sizde hedeflerinizi yazın.
Ben 69 olmak istiyorum 74 üm şuan kendimi sıksam veririm ama çikolatayı kesmeden vermem istiyorum:)

Kızlar ben 58.5 kiloyum ve şuan reglim onun etkisi ne kadar olur bilmiyorum bende bayrama kadar 55 kilo olmak istiyorum bugün iş yerimde herkes bana çok zayıflamışsın dediler çok mutlu oldum inşallah hedefime hiç bozmazsam ulaşırım diye düşünüyorum 😁
yaaa süper hedefimiz aynı:KK73:hadi bakalım iş yerindekilerinde vermiş olduğu gazla :KK19:bu iş olur:KK55:

Düzeltme bu benim 2. hedefim. :-)bayram hedefi 57

Son düzenleme:
Ben aslında tutsam kendimi güzel gidecek, bir ileri iki geri gidiyorum. 1 hafta alıp 1 hafta veriyorum. Bayramda hedefim 59.9 bile olsa 59 u görmek. 5 li sayılara inebilmek. Birde ben spor yapmıyorum ya verdiğim kilo farkedilmiyor. Benim kilom da 2,5 kilo bile farkedilir aslında.

Bugün biraz daha sıktım kendimi patates yapacaktım ama haşlamayı unuttum yarına kaldı

Sabah
2 yumurta
Yoğurt çorbası

Ara öğün
Biraz yoğurt

Akşam
2 yumurta
Biraz patlıcan oturma

Eklentiler

• 4F3617CE-81EC-4C1C-9D18-E54D805E889C.jpeg
    4F3617CE-81EC-4C1C-9D18-E54D805E889C.jpeg
    149,4 KB · Görüntüleme: 29