- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.701
WuhuuuBende tartıldım şimdi 52.8 geldim
çok az yiyormuşsunuz dayanabiliyor musunuzgünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar.listeler çok güzel gözüküyordu hepsini tek tek okudum. bir kaçı hariç. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. ben akşamları giremiyorum. 8 de eve varmış oluyorum işten. sonrası iftar mutfak toparlamaca çocuklarla ilgileniyorum birde üstüne eliptik yapıyorum. yatağa dar atıyorum kendimi. ama gündüzleri burdayım beklerim
hadi şimdi size güzel bi haber vereyim ben tartıda 59.9 u gördüm dün akşam.yani bir haftada tam tamına 3 kilo gitmiş oldu. yada ödem farketmez sonuçta 3 kilocuk eksildim. ramazanın ilk günü 62,9 ile başlamıştım. bi önceki gün 60,6 idim ve dün 59,9. tabi bunu dukan birama, sahursuz tutulan orucuma veeeeee her akşam yaptığım eliptiğe borçluyum.
dünkü menümüde paylaşaym.
sahur yok
iftar
çiğ köfte dürüm 1 adet + ayran
ara
1 avuç çekirdek+ şekersiz kahve+ 4 kare çikolata
dukan biramı içtim yatana kadar. 40 dk eliptik yaptım. benden mutlusu yok. haftaya hedefim 57 yi görmek hadi bakalım.
menü güzel canım,Dünkü menü unuttum yazmayı
Sahur
Yarım bardak süt
1 hurma
İftar
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık nohut yemeği
Salata
6-7 tane nugget
Küçük parça pide
Çayın yanında ince dilim pasta
1 avuç cips
2 litreyi geçmiştir içtiğim su
Nescafe
Türk kahvesi
inanın dayanıyorum. çünkü insan bence ne kadar çok yerse o kadar yeme duygusunu tetikliyor. ben az yedikçe o yeme isteğim kayboluyor. ve hep şunu düşünüyorum sağlığım bozulmayacak ölmeyecek kadar yesem yeter. ve artık sofraya otururken 3-4 çeşitin yanında gerçekten hangisini en çok yemek istiyorum onu seçiyorum. hepsinden yersem sonra fazla geliyor ve çayın yanında bişey yiyemiyorum. yani önceden yemek istediklerimi belirliyorum kafamdaçok az yiyormuşsunuz dayanabiliyor musunuz
Bende buna katılıyorum ne kadar çok yersek o kadar istek artıyor. Aynı şey su için de geçerli ne kadar su içersek o kadar çok su canımız çekiyorinanın dayanıyorum. çünkü insan bence ne kadar çok yerse o kadar yeme duygusunu tetikliyor. ben az yedikçe o yeme isteğim kayboluyor. ve hep şunu düşünüyorum sağlığım bozulmayacak ölmeyecek kadar yesem yeter. ve artık sofraya otururken 3-4 çeşitin yanında gerçekten hangisini en çok yemek istiyorum onu seçiyorum. hepsinden yersem sonra fazla geliyor ve çayın yanında bişey yiyemiyorum. yani önceden yemek istediklerimi belirliyorum kafamda
moralini bozmaDünkü kilomla aynıyım moralim bozuk adet olacağım galiba
Kahvaltımı yaptım şimdi ama keyfim kaçtı bozuğum şuanmoralini bozmabende 2 gün aynı kilodaydım dün şak diye düştüm eksiye belli olmaz dikkat etmeye devam.
Kayısı çayı iç yarın direk eksiKahvaltımı yaptım şimdi ama keyfim kaçtı bozuğum şuanbikaç gram gider diye umudum vardı.
Kayısı çayı yok ama kuru kayısım var ara öğünde yerim olmazsaKayısı çayı iç yarın direk eksi
Oda olur ama kayısı çayı çok etkili oluyor bende. A101 de olandan alıyorumKayısı çayı yok ama kuru kayısım var ara öğünde yerim olmazsa
Ben hiç denemedim onuOda olur ama kayısı çayı çok etkili oluyor bende. A101 de olandan alıyorum
banada çok iyi geliyor kayısı çayı sıkıntıya düştüğümde bende kullanıyorum.Oda olur ama kayısı çayı çok etkili oluyor bende. A101 de olandan alıyorum
Dene bakBen hiç denemedim onu
Negatife bağlamak istemiyorum kendimi yaş ilerledikçe kilo vermek cidden zorlaşıyormuş okadar kısıp 1 gram bile verememek koyuyor valla spor yaptım ona bile dayanamadım heryerin sızladı