- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 35
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.721
Bi deniyim yolum düşerse biraz uzak a101Dene bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi deniyim yolum düşerse biraz uzak a101Dene bak
Kaç yasindasiniz ?Ben hiç denemedim onu
Negatife bağlamak istemiyorum kendimi yaş ilerledikçe kilo vermek cidden zorlaşıyormuş okadar kısıp 1 gram bile verememek koyuyor valla spor yaptım ona bile dayanamadım heryerin sızladı
34 yaşındayım ama 50 gibi hissediyorumKaç yasindasiniz ?
Bende 34 yaşımda aralıklı oruçla tanıştım canim 3 senedir yaşam sitilim oldu. 33 yaşıma kadar diyetisyenler, detokslar aldım aldım verdim. Çok şükür 1-2 ileri geri 3 senedir sabitim.34 yaşındayım ama 50 gibi hissediyorum
Harikasın Hedefe emin adımlarla çok güzel ilerliyorsun.günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar. listeler çok güzel gözüküyordu hepsini tek tek okudum. bir kaçı hariç. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. ben akşamları giremiyorum. 8 de eve varmış oluyorum işten. sonrası iftar mutfak toparlamaca çocuklarla ilgileniyorum birde üstüne eliptik yapıyorum. yatağa dar atıyorum kendimi. ama gündüzleri burdayım beklerim
hadi şimdi size güzel bi haber vereyim ben tartıda 59.9 u gördüm dün akşam. yani bir haftada tam tamına 3 kilo gitmiş oldu. yada ödem farketmez sonuçta 3 kilocuk eksildim. ramazanın ilk günü 62,9 ile başlamıştım. bi önceki gün 60,6 idim ve dün 59,9. tabi bunu dukan birama, sahursuz tutulan orucuma veeeeee her akşam yaptığım eliptiğe borçluyum.
dünkü menümüde paylaşaym.
sahur yok
iftar
çiğ köfte dürüm 1 adet + ayran
ara
1 avuç çekirdek+ şekersiz kahve+ 4 kare çikolata
dukan biramı içtim yatana kadar. 40 dk eliptik yaptım. benden mutlusu yok. haftaya hedefim 57 yi görmek hadi bakalım.
Bende daha önce verdim sabittim doğumdan sonra aldım versem gene sabitlerim ama çok zoruma gidiyor eskisi kadar hevesli değilimBende 34 yaşımda aralıklı oruçla tanıştım canim 3 senedir yaşam sitilim oldu. 33 yaşıma kadar diyetisyenler, detokslar aldım aldım verdim. Çok şükür 1-2 ileri geri 3 senedir sabitim.
Umudunu kaybetme