Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Benim koca gibi göbeğini hatırlatan biri olması lazım

Bende diet yapmak istiyorum. Günlük 3 litre su iciyorum.Doğum yapalı 5 ay oldu.hamileyken normaldi kilom. Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Emzirme telaşına ne verdilerse yedim 3 ay sonunda kendimi aynada tanıyamadım.kiloyu tahin pekmez yaptığını düşünüyorum süt yapsın diye çok yedim bir ara. Hamilelik öncesi boyum 170
75 kiloydum.suan tartıldım 94 kiloyum bu kilonun 10 kilosu doğum sonrasidir. Emziriyorum ben.ama kilo da vermek istiyorum.yardim edin.kendi annem bile bana yulaf yerken şiştin yeme artık diyor.kendimi çok kötü hissettim.3 ay süt yetirme derdi şimdi de kilo ben hep ağlayarak buluyorum kendimi.insanlar mi kötü benmi çok alinganim.esim her halinle güzelsin diyor ama ben aynaya baktığımda mutsuzum..

Ah ah birebir aynıyız ben hamilelikte almadım doğumdan sonra tahinli.ne varsa yedim üzerine yattım uyudum:)13 kilo almışım şimdi de vermeye çalışıyorum
Aynaya bakınca nerde eski.ben nerde bu ben deyip hırs yapıyorum sonra da yine ayniii

Ben daha önce şok diyetle 15 kilo verdim yıllarca geri almadım.. 2 kere doğum yaptım biri tek biri ikiz gene çok kilo almadım doğumdan sonra vitaminler aldırdı. Ben bir sıkıntı yaşamamıştım yani

menün çok az. eğer böyle yemeye devam edersen verirsin mutlaka
rica ederim. hepimiz motivasyon için burdayız zaten 1 kişiye bile faydalı olabilirsem ne mutlu bana. bencede daha önce çok güzel yapmışsın yine yapabilirsin. hergün bunu tekrarla kendine. evrene gönderdiğimiz enerjiler çok önemli. sakın umutsuz cümleler kurma ne düşünürsen ve konuşursan onu yaşarsın
55 olmasan da 56 olursun
yok öyle demiyoruz. bence sen 55 olabilirsin bana olucaksın gibi geliyor.
Sahur
  • 1 bardak süt
  • 1 hurma

İftar
  • 1 kase tarhana çorbası
  • salata
  • patates püresi üstüne et sote
  • bir parça pide

1 litre su yatana kadar 2 olur
Türk kahvesi

Çayın yanında ne yerim bilmiyorum
umarım bişey yememişsindir.
sporunuz çok güzel ama yedikleriniz biraz fazla çeşitli olmuş. tek tek baktığımda çok kötü değil poğaça dışında ama fazla olduğu için kaloriyi yükseltmiş geçmiş olsun

Yedim ya bir minik parça tatlı
1 küçük kase cips

selam kızlar hayırlı bir gün diliyorum hepimize. ben bu sabah yine tartıldım tabi ve dün ile aynı 60.6 geldim. ama napıyoruz moral bozmuyoruz.bi yerde durucaz bi yerde ilerleyeceğiz önemli olan gerilememek.

dünki menüm

sahur yoktu.

iftar
salçalı makarna 4 kaşık+ 3 adet airfreyde pişmiş köfte+ 10-15 patates. tabi hepsi sıfır yağsız
salata + ayran

ara
1 adet cornet tatlı niyetine

30 dk eliptik yaptım.
dukan biramıda içitim. ayrıca 1,5 lt kadar suda içmişimdir.

Hanımlar selam, ben biraz ara vereceğim, bu ara diyet yapacak morelimin olmadığını farkettim, yapmayipta sacma sapan yediklerimi yazmak istemiyorum… hepinize bol eksiler, teşekkürler sohbetiniz muhabbetiniz için de
Kendine birkaç gün zaman verip, geri mi gelsen acaba? Koparsan o menüler iyice serbest olur. Aradan sonra buraya yazacağını düşünüp daha dikkatli davranabilirsin bence. Ben de ara ara kopuyorum, çok normal. İniş çıkışlar illa ki olacak.

Sahurda yapmıyorum ya bir süt hurma yiyip yatıyorum. O yüzden canım istiyor
Evet sahur yapmayınca insanın biraz gözü dönüyor. ama ben kendimi biliyorum sahur yapsamda gözüm döner bu yüzden sahuru aradan çıkarıyorum. benim çocuklarda cipsi çok sever akşamları yerler yada mısır patlatırız. ama ben kendime tabak yapmıyorum nefsimi körlemek için onlarınkinden 1-2 tane atarım hep ağzıma o kadar. tabak yapsam yerim biliyorum.

Hamileyken iki canlısın ye, emzirirken emziklisin ye diye diye geliyor kilolar. Ben bebeğim 6 aylıkken kendim başladım ama ayda 1 kilo verdim. Çünkü pzt sabah başlayıp öğlene bozuyordum. 7 aylıkken diyetisyenden yardım aldım ve o dönem çok güzel kilo verdim. Menülerimde sütümün kalitesinin artması için tahin, incir, rezene çayı olurdu. Sütüm hiç azalmadı. Havalar ısınacak inşallah. 3 ara 2 ana öğün + yürüyüş sana çok iyi gelecektir. Boyun da çok güzel zaten. Benim gibi 1,57 değilsin Hiç ağlama diyeceğim ama ben doğumdan sonra uzun bir lohusalık psikolojisi yaşadım, her şeye ağladım. Senin elinde olmuyor ne yazık ki. Benim de kilo aldığımda, kendi kilosuna bakmadan bana laf eder annem, ama kilo verdiğimde de takdir eder, boğazımı tutmam hoşuna da gider. Eşin ne güzel üzmüyor seni, benim eşim de bozmaz moralimi. Mutsuz olma, gidecek o kilolar.

Çocuklara vermiyorum ondan ben yiyorum

Belki Geri gelebilirim yine kendimde diyet gücünü bulunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…