- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.544
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.601
Çok değil benceMerhaba çok yorucu ve yoğun bir gün geçirdim
Yediklerimi yaktımmiki acaba
Sabah yarım tost
2 adet bitter çikolata
Akşam sebzeli bulgur
3 adet nugget
Limonlu soda
1 adet truffle
Hazir tatlı ben yapmadım. Serbeti sütle yapılmış hafif bir tatli. Soğuk baklava gibi.Süt şerbetli kadayıf nasıl bişey. Misafir davet edecem ne tatlısı yapsam diye düşünüyorum
Kendim ettim kendim buldum:)Çok değil bence
Ben kendi adima konuşayım. Benim verilecek kilom fazla. Birden hizli verdigimde ayni hizla verdigimden fazlasini geri aliyorum. Zamana yaymak zorundayim.bu arada kızlar ben bu gruba motivasyon olur zayıflarım diye geldimama okuduklarımı görünce şok oldum. sanki diyet değilde kilo alma sayfası gibi olmuş. kolalar cipsler tatlılar. kimse kilo vermek istemiyor galiba. ne bileyim bayram geliyor, yaza az kaldı yakında montlar çıkıcak göbekler gözükücek.
Bazen hepimizde oluyor maalesef bu durum.Bu mesajdan sonra menümü yazmaya çekineceğim.Ben iyi gidiyordum ama son günlerde bi saldım kendimi, toparlayamiyorum bir türlü. Gerçekten kilo alma şeklinde gidiyorum
anlıyorum. kilonuz şuan fazla olduğu için bunları yesenizde kilo veriyor olabilirsiniz ama kilonuzu verdikçe unları tüketmeye devam ettiğinizde biyerde kilonuz duracaktır. çünkü 90 kilo bi insanın diyet listesi ile 70 kilo bi insanınki aynı olmaz zaten. ama tabi yinede siz bilirsinizBen kendi adima konuşayım. Benim verilecek kilom fazla. Birden hizli verdigimde ayni hizla verdigimden fazlasini geri aliyorum. Zamana yaymak zorundayim.
Her şeyi kısıtlarsam cok çabuk sıkılırım ve basa donerim. O yuzden kati kurallar koymadan her seyden ama kararinda yiyerek devam ediyorum. Ben kolaya cikolataya ragmen de kilo verebiliyorum ki 8 kiloyu 1.5 ayda bunları da azar azar yiyerek verdim.
Kati diyet yerine saatlere uyup her şeyden ölçülü yiyorum. Bana yaradi bu yöntem.
Açlık süresini uzatmak ve tokluk süresinde tıka basa doymamak aslında tüm mesele bu. aralıklı oruç bu yüzden yaşam biçimi haline kolay getirilebiliyor. her öğün yemenin ne faydasını gördükkiSözde şok diyete başladım ama banada böyle sıkılmayacağım sürekliliği olacak birşey lazım galiba. Yarın bende buna geçeyim okur okur moral bulurum diğer konular hep çöp kimse yok tek başına motive olmuyor
Tabi ki öyle. Zaten o kilolara ulasinca hirsim artacaktir. Suan bu bahsettiklerinizi sınırlı yiyorum. O zaman tamamen de birakabilirim.anlıyorum. kilonuz şuan fazla olduğu için bunları yesenizde kilo veriyor olabilirsiniz ama kilonuzu verdikçe unları tüketmeye devam ettiğinizde biyerde kilonuz duracaktır. çünkü 90 kilo bi insanın diyet listesi ile 70 kilo bi insanınki aynı olmaz zaten. ama tabi yinede siz bilirsiniz
Ben de her gun hatta gunde 2 3 kez tartiliyorum.benim en güzel motivasyon şeklim hergün tartılmak.evet bazılarına moral bozucu geliyor ama ben yıllardır hep sık tartılırım bu yüzden hep istediğim kiloda kalabildim. tavsiye ederim deneyin. hele kilo verme sürecinde hergün 100 gr da olsa eksildiğinizi görmek çok güzel. sonra hafta bitiminde topladığınızda karşılaştığınız rakama inanamazsınız. mesela ben geçen perşembe 62.9 dum. ramazanın ilk günü. bugün 60.6 topladığımda 2,3 gr vermişim 1 haftada daha ne olsun
Bende başliyim bugünü es geçiyim yarın tam olarak başlarım paylaşırım bende menümü kilom 71 hedef 55 yaşlanmışım şok diyetlere dayanamayacağım. Koca tabak makarnayı yarım ekmekle yemesemde çözülür gerçi benim sorunumAçlık süresini uzatmak ve tokluk süresinde tıka basa doymamak aslında tüm mesele bu. aralıklı oruç bu yüzden yaşam biçimi haline kolay getirilebiliyor. her öğün yemenin ne faydasını gördükki
Onun 1,5 kilosu ödem oluyor. Artık o kadar hızlı kilo gitmezbenim en güzel motivasyon şeklim hergün tartılmak.evet bazılarına moral bozucu geliyor ama ben yıllardır hep sık tartılırım bu yüzden hep istediğim kiloda kalabildim. tavsiye ederim deneyin. hele kilo verme sürecinde hergün 100 gr da olsa eksildiğinizi görmek çok güzel. sonra hafta bitiminde topladığınızda karşılaştığınız rakama inanamazsınız. mesela ben geçen perşembe 62.9 dum. ramazanın ilk günü. bugün 60.6 topladığımda 2,3 gr vermişim 1 haftada daha ne olsun
kesinlikle ödemdirOnun 1,5 kilosu ödem oluyor. Artık o kadar hızlı kilo gitmez
Aynen bende öyle yapıyorum 56 yı görünce diyet moduna geçiyorumkesinlikle ödemdirzaten 2 ayda aldım bu kiloyu. hatta hepsi ödemdir . ama tabi önlem almazsak sonra kiloya dönüşür. bu haftayı 59 u görerek bitirirm.
evt biraz fazla makarnayı ekmekle yemekBende başliyim bugünü es geçiyim yarın tam olarak başlarım paylaşırım bende menümü kilom 71 hedef 55 yaşlanmışım şok diyetlere dayanamayacağım. Koca tabak makarnayı yarım ekmekle yemesemde çözülür gerçi benim sorunum
evet baktım kilonuza çok fazla değil. hatta boylarımız aynı gibi. aslında şuanki kilonuz çok iyi gibi. bende bi ara 52 olucam diyordum ama artık vazgeçtim sanırım yaştan dolayı birazda 55-56 olsam yeter bana fazlasını eşimde istemiyor.Aynen bende öyle yapıyorum 56 yı görünce diyet moduna geçiyorum