- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.544
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.621
Benim eşimde de göbek takıntısı varevet baktım kilonuza çok fazla değil. hatta boylarımız aynı gibi. aslında şuanki kilonuz çok iyi gibi. bende bi ara 52 olucam diyordum ama artık vazgeçtim sanırım yaştan dolayı birazda 55-56 olsam yeter bana fazlasını eşimde istemiyor.
Bizdede tam tersi, ben göbeğimi çok takarım hele 2 doğumdan sonra sezeryan göbeği gerçeğim var. ama eşim sağolsun abartıyorsun der her seferinde. bence seninkide öyledir abartıyordur. çünkü 53 kilosunuz ayva göbektir oBenim eşimde de göbek takıntısı varo yüzden sürekli diyet modunda yaşıyorum 50 kilo olunca mesela göbekte olmuyor
Ayvadan biraz büyük gibiBizdede tam tersi, ben göbeğimi çok takarım hele 2 doğumdan sonra sezeryan göbeği gerçeğim var. ama eşim sağolsun abartıyorsun der her seferinde. bence seninkide öyledir abartıyordur. çünkü 53 kilosunuz ayva göbektir o
ben de sezeryan yaptım. Geçen yıl haftada 2 gün yuzmeye gidiyordum. O süreçte diyet, yürüyüş ve yüzme ile çok güzel incelmistim ve göbek de kalmamıştı. Sonra o kiloları almasaydim şimdi üzülerek bakmayacaktim geçen seneyeAyvadan biraz büyük gibi
Sezeryan göbeği gitmiyor ama ya o deri kalıyor. Sıkı spor yapmak lazım gitmesi için
Çok haklısın yazdıklarında. En başında birkaç kilo artı görünce boğazı tutmak en güzeli.Bazen hepimizde oluyor maalesef bu durum.önemli olan bu durumu çok uzatmadan önlem almak. mesela ben yıllardır 58 li kilolardayım 62 yi gördüm hemen bi toparlanmaya geçtim. çünkü gerçekten yüksek kiloları vermek çok daha uzun ve zorlu bir yol. o yüzden böyle 2-3 kilo aldık mı hemen fermuarları çekiyoruz ağzımıza. inanın böylesi daha kolay ve zevkli. 2. oğluma doğuma gittiğimde 90 kiloydum. herkes şok tabi asla veremezsin dediler tamam bitti senin zayıf hallerin dediler. insanlar benimle iddiaya bile girdi. ama ne oldu azim ettim 1 yılda düzenli beslenip spor yaparak o kilolar üzerime yapışmadan verdim. ya normal yememe devam etseydim ne olacaktı. en fazla 75 e kadar düşebilirdim ödemlerden ve emzirmeden dolayı. lütfen bunu yapmayın kendinize koyuvermeyin biraz salın ama sonra yakalayın tekrar
55 olmasan da 56 olursunMerhaba bugün tek öğün yaptım yemek yemeye sabah fırsat olmadı
AKSAM
Kabak haşlama
Yoğurt
Birtane bitter çikolata
Bir avuç fındık ceviz karışımı
1.5 litre su
8000 adım
Bayrama kadar 55 olurum inşallah ya olur muyum sizce sabah tartıştım 59.1 kilo çıktım
Yediklerin çok değil, hatta sağlıklı ve kararında beslenme düzenin ama düşük kilolarda kilo vermek daha zor. 22 gün var bayrama. 4 kilo vermen zor olabilir gibi geliyor bana. Umarım verirsinMerhaba bugün tek öğün yaptım yemek yemeye sabah fırsat olmadı
AKSAM
Kabak haşlama
Yoğurt
Birtane bitter çikolata
Bir avuç fındık ceviz karışımı
1.5 litre su
8000 adım
Bayrama kadar 55 olurum inşallah ya olur muyum sizce sabah tartıştım 59.1 kilo çıktım
Şok diyet gçher türlü diyet ve sporla 6 ayda 22 verdım 5-6 senede 30 kılo gerı aldım ve bende gramla kılo verenım artık hızlı verıp cok daha fazla almak ıstemıyorum arada fıre versemde artık az yemeyı hyat tarzı yapmaya çalışıyorum yorulmadan kılo vermek lazım deneyimlemiş biri olarak önerim bu sonra sağlık sorunlarıda çıkıyorSözde şok diyete başladım ama banada böyle sıkılmayacağım sürekliliği olacak birşey lazım galiba. Yarın bende buna geçeyim okur okur moral bulurum diğer konular hep çöp kimse yok tek başına motive olmuyor
Bu menü olmamışMerhabalar
2 yumurta 3 dilim beyaz ekmek
Çay
Akşam
3 dilim pizza
Patates kızartması 5 adet
Kola
Sabaha belli olur kalori alıp almadigim ama aralarda hiç bişey yemedim ve çok koşturdum ona güvenerek yedimBu menü olmamış
Kolayı eritmek için 8 bardak su içSabaha belli olur kalori alıp almadigim ama aralarda hiç bişey yemedim ve çok koşturdum ona güvenerek yedim
O kadar üşengeç bir insanım ki 8 bardak su içeceğime bir bardak kola içerim misler gibi:)Kolayı eritmek için 8 bardak su iç