Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Benim eşimde de göbek takıntısı var o yüzden sürekli diyet modunda yaşıyorum 50 kilo olunca mesela göbekte olmuyor

Benim eşimde de göbek takıntısı var o yüzden sürekli diyet modunda yaşıyorum 50 kilo olunca mesela göbekte olmuyor
Bizdede tam tersi, ben göbeğimi çok takarım hele 2 doğumdan sonra sezeryan göbeği gerçeğim var. ama eşim sağolsun abartıyorsun der her seferinde. bence seninkide öyledir abartıyordur. çünkü 53 kilosunuz ayva göbektir o

Ayvadan biraz büyük gibi
Sezeryan göbeği gitmiyor ama ya o deri kalıyor. Sıkı spor yapmak lazım gitmesi için

Ayvadan biraz büyük gibi
Sezeryan göbeği gitmiyor ama ya o deri kalıyor. Sıkı spor yapmak lazım gitmesi için
ben de sezeryan yaptım. Geçen yıl haftada 2 gün yuzmeye gidiyordum. O süreçte diyet, yürüyüş ve yüzme ile çok güzel incelmistim ve göbek de kalmamıştı. Sonra o kiloları almasaydim şimdi üzülerek bakmayacaktim geçen seneye

Bugünkü menüm

Kahvaltı: 11.15
1 yumurta, peynir, salatalık, domates, havuç, 2 tam ceviz, 1 kivi
Ihlamur
Ara: 15.30
1 bardak kefir, 1 mandalina
Akşam: 19.15
1 kase çorba
1 kase nohut yemeği
Cacık

5200 adım
Su: 2,5 lt (Şu ana kadar, daha içerim)

Çok haklısın yazdıklarında. En başında birkaç kilo artı görünce boğazı tutmak en güzeli.

Ben evlenene kadar 60 ı görmemiştim bile. 57, 58 bile çoktu benim için. Evlendikten sonra, hamilelikle birlikte geldi kilolar. O kadar yanlış bir düşüncem vardı ki, karnımı saklamadığım tek zaman hamilelik deyip yedikçe yedim. 83 ile doğuma gittim. Ben aldım 23 kilo, çocuk doğdu 3400 gr Kızım 7 aylık olunca dyt eşliğinde diyete başladım. Hava güzeldi her gün en az bir saat yürüyordum. Haftada 2 gün yüzmeye gidiyordum. Hem zayıfladım, hem sıkılaştım. Tam motive devam ediyordum. 54 e kadar düştüm, eski kotlarımı giydim harika bir duyguydu. Sonra kış geldi, ben eve kapandım yedikçe yedim ve neredeyse ayda 1er kilo alarak bu aya, bu kiloya geldim.

Bugün daha iyi bir gün geçirdim. Böyle devam edersem ve hareketi artırırsam devamı gelecektir. Yaptım, yine yapabilirim

Mesajların motive edici, teşekkürler

55 olmasan da 56 olursun

Yediklerin çok değil, hatta sağlıklı ve kararında beslenme düzenin ama düşük kilolarda kilo vermek daha zor. 22 gün var bayrama. 4 kilo vermen zor olabilir gibi geliyor bana. Umarım verirsin

Şok diyet gçher türlü diyet ve sporla 6 ayda 22 verdım 5-6 senede 30 kılo gerı aldım ve bende gramla kılo verenım artık hızlı verıp cok daha fazla almak ıstemıyorum arada fıre versemde artık az yemeyı hyat tarzı yapmaya çalışıyorum yorulmadan kılo vermek lazım deneyimlemiş biri olarak önerim bu sonra sağlık sorunlarıda çıkıyor

Benım menum rezalet

Sahur
3 yk omlet,1 zeytinli açma ,yarım kaşarlı poğaça,1 parça peynir,1 dılım hindi füme

55 dakıka spor

Spor dışı 6416 adım

İftar

7-8 yk salçalı makarna ,brokoli,6-7 misket köfte,rokalı lorlu çilekli salata

Detoks çay

5-6 çilek küçük muz ,bir lokum,ceyrek yaş hurma

Sade türk kahvesi
Su 1 lt

İyi akşamlar canlar. Dün iftara davetliydik yazamadım. Bugün oruç değildim ama iftara kadar açlık yaptım. İdtarda da çok az yedim. Yarın 66 yı ucundan da olsa görmeyi çok istiyorum. Bu arada ben de günlük tartılanlardanım. Ama 66 yı görememek sinir sistemimi bozdu diyebilirim

Hanımlar selam, ben biraz ara vereceğim, bu ara diyet yapacak morelimin olmadığını farkettim, yapmayipta sacma sapan yediklerimi yazmak istemiyorum… hepinize bol eksiler, teşekkürler sohbetiniz muhabbetiniz için de

Bayrama kadar 70 -69 olmak istiyorum çok iradesiz bir insanım herşey viz gelir tırıs gidiyor
Geçen ağlıyordum pantolon olmadı diye
Bugün pizza gömdüm
Ya bunun yaşla alakası olabilir mi acaba
Bekarken öyle değildim sankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…