- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.544
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.661
Bende tartıldım şimdi 52.8 geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne acı. Halbuki süt arttiran en önemli sey sudur. Ekstra biseye hic gerek yoktur.Bende diet yapmak istiyorum. Günlük 3 litre su iciyorum.Doğum yapalı 5 ay oldu.hamileyken normaldi kilom. Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Emzirme telaşına ne verdilerse yedim 3 ay sonunda kendimi aynada tanıyamadım.kiloyu tahin pekmez yaptığını düşünüyorum süt yapsın diye çok yedim bir ara. Hamilelik öncesi boyum 170
75 kiloydum.suan tartıldım 94 kiloyum bu kilonun 10 kilosu doğum sonrasidir. Emziriyorum ben.ama kilo da vermek istiyorum.yardim edin.kendi annem bile bana yulaf yerken şiştin yeme artık diyor.kendimi çok kötü hissettim.3 ay süt yetirme derdi şimdi de kilo ben hep ağlayarak buluyorum kendimi.insanlar mi kötü benmi çok alinganim.esim her halinle güzelsin diyor ama ben aynaya baktığımda mutsuzum..
Aynen öyle. Ben ikizlerimi emzirdim 19 ay bol su içerekNe acı. Halbuki süt arttiran en önemli sey sudur. Ekstra biseye hic gerek yoktur.
Ben ne hamilelikte ne emzirmede ekstrem bisey yemedim.Aynen öyle. Ben ikizlerimi emzirdim 19 ay bol su içerek
süper tebrik ederimevlenirkenki kilom 16 yıldır bidaha hiç olamadımBende tartıldım şimdi 52.8 geldim
bende 2. oğlumu 1 yaşına kadar emzirdim ve aynı zamanda 30 kilo verdim. çünkü sadece bol su içmeye özen gösterdim. süt olsun diye söylenen hiçbir seye kulak asmadım. sadece bozada benim sütüme iyi gelmişti arada içerdim.Ne acı. Halbuki süt arttiran en önemli sey sudur. Ekstra biseye hic gerek yoktur.
Bende 8 yıldır evliyim. Erken evlenmişsin o zamansüper tebrik ederimevlenirkenki kilom 16 yıldır bidaha hiç olamadım
çok güzel göz dolduran bi tabak olmuş bence akşama kadar tutar seni yumurta zaten çok tok tutucu70.8 le güne başladım 11 e kadar Türk kahvesi ve su içtim. 11.30 12 arasında ilk öğünümü yedim. Günde 2 öğün + 1 ara öğün olarak başlıyorum bende. Özenip foto çekeceğim ki hem kendimi mecbur kıliyim hemde heves edeyim. Tabağı küçültüp dolu dolu olmasını istiyorum ki gözüm doysun gözün doymadan karnım asla doymaz..
2 yumurta
1 salatalık
2 çeri domates
3 çiğ köfte
3 zeytin
Az peynir
Maydonoz
Ekmek yemedim
Eki Görüntüle 3225616
o zamanlarda erken değildi aslında 22 yaşımda evlendim. şimdi tabi erken gibi gözüküyor. yaş 38 bu aradaBende 8 yıldır evliyim. Erken evlenmişsin o zaman
selam hoşgeldiniz hedefinize ulaşmanızı dilerim.Benide yazarmisiniz aktif olucam 74 le başladim şuan 69 kiloyum
2 ayda 11 kilo hedefim var
Ay yapma dinleme milleti böyle üzülerek te sütü etkilersin bende emziriyorum kilo veriyorum ve asla azalmadi sütümBende diet yapmak istiyorum. Günlük 3 litre su iciyorum.Doğum yapalı 5 ay oldu.hamileyken normaldi kilom. Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Emzirme telaşına ne verdilerse yedim 3 ay sonunda kendimi aynada tanıyamadım.kiloyu tahin pekmez yaptığını düşünüyorum süt yapsın diye çok yedim bir ara. Hamilelik öncesi boyum 170
75 kiloydum.suan tartıldım 94 kiloyum bu kilonun 10 kilosu doğum sonrasidir. Emziriyorum ben.ama kilo da vermek istiyorum.yardim edin.kendi annem bile bana yulaf yerken şiştin yeme artık diyor.kendimi çok kötü hissettim.3 ay süt yetirme derdi şimdi de kilo ben hep ağlayarak buluyorum kendimi.insanlar mi kötü benmi çok alinganim.esim her halinle güzelsin diyor ama ben aynaya baktığımda mutsuzum..
hiç öyle düşünmeyin bence. anneliğinizin tadını çıkarın. öncelik bebeğinizin ve sizin iyi olmanız. hem bence aralıklı oruçla ramazan ayında tutuğumuz oruç çok farklı. aralıklı oruçta 2 öğün gün içinde ama normal oruçta orucun çoğu kısmı gün içinde. su içememekte evet sütü keser. yani aralıklı oruçta gece oruç tutuyoruz aslında. sıkıntı etmeyin kendinizeBu arada oruç tutamıyorum emzirdiyim için şimdi diyeceksin ama aralikli oruç tutuyorsun
Günde 3 litre su içiyorum suyu kestiğim anda süt azaliyor ne yazık ki
Normalde ekmek yemeden asla doymam ama migrenim tutmadı şükür ara öğün yaptım kendimi zorlamamak için migren tutarsa kalkamam yerimdençok güzel göz dolduran bi tabak olmuş bence akşama kadar tutar seni yumurta zaten çok tok tutucu
Yediklerimizi akşam paylaşıyoruz toplu bir şekildeSaat 3 ara öğün sağlıklı olması için çabalıyorum yoksa otursam şuan bile 5-6 dilim kek yerim normalde
Eki Görüntüle 3225692