Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Bende diet yapmak istiyorum. Günlük 3 litre su iciyorum.Doğum yapalı 5 ay oldu.hamileyken normaldi kilom. Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Emzirme telaşına ne verdilerse yedim 3 ay sonunda kendimi aynada tanıyamadım.kiloyu tahin pekmez yaptığını düşünüyorum süt yapsın diye çok yedim bir ara. Hamilelik öncesi boyum 170
75 kiloydum.suan tartıldım 94 kiloyum 😭😭bu kilonun 10 kilosu doğum sonrasidir. Emziriyorum ben.ama kilo da vermek istiyorum.yardim edin.kendi annem bile bana yulaf yerken şiştin yeme artık diyor.kendimi çok kötü hissettim.3 ay süt yetirme derdi şimdi de kilo ben hep ağlayarak buluyorum kendimi.insanlar mi kötü benmi çok alinganim.esim her halinle güzelsin diyor ama ben aynaya baktığımda mutsuzum..
Ne acı. Halbuki süt arttiran en önemli sey sudur. Ekstra biseye hic gerek yoktur.

Herkese merhaba. Dun yogunluktan giremedim.
Dünkü menümü şimdi vereyim.

Sahur
2 dilim peynirli kuru yufka böreği, birkaç dilim salatalık

İftar
1 kase tavuklu şehriyeli tarhana çorbası, 4 5 kaşık pilav, çok az pide, 2 tane hurma, 2 kaşık dondurma

7000 adim.

70.8 le güne başladım 11 e kadar Türk kahvesi ve su içtim. 11.30 12 arasında ilk öğünümü yedim. Günde 2 öğün + 1 ara öğün olarak başlıyorum bende. Özenip foto çekeceğim ki hem kendimi mecbur kıliyim hemde heves edeyim. Tabağı küçültüp dolu dolu olmasını istiyorum ki gözüm doysun gözün doymadan karnım asla doymaz..
2 yumurta
1 salatalık
2 çeri domates
3 çiğ köfte
3 zeytin
Az peynir
Maydonoz
Ekmek yemedim

FDABF04D-80E8-408A-9D3E-AF8AB7BCA83F.jpeg

Ne acı. Halbuki süt arttiran en önemli sey sudur. Ekstra biseye hic gerek yoktur.
bende 2. oğlumu 1 yaşına kadar emzirdim ve aynı zamanda 30 kilo verdim. çünkü sadece bol su içmeye özen gösterdim. süt olsun diye söylenen hiçbir seye kulak asmadım. sadece bozada benim sütüme iyi gelmişti arada içerdim.

70.8 le güne başladım 11 e kadar Türk kahvesi ve su içtim. 11.30 12 arasında ilk öğünümü yedim. Günde 2 öğün + 1 ara öğün olarak başlıyorum bende. Özenip foto çekeceğim ki hem kendimi mecbur kıliyim hemde heves edeyim. Tabağı küçültüp dolu dolu olmasını istiyorum ki gözüm doysun gözün doymadan karnım asla doymaz..
2 yumurta
1 salatalık
2 çeri domates
3 çiğ köfte
3 zeytin
Az peynir
Maydonoz
Ekmek yemedim

Eki Görüntüle 3225616
çok güzel göz dolduran bi tabak olmuş bence akşama kadar tutar seni yumurta zaten çok tok tutucu

Bende diet yapmak istiyorum. Günlük 3 litre su iciyorum.Doğum yapalı 5 ay oldu.hamileyken normaldi kilom. Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Emzirme telaşına ne verdilerse yedim 3 ay sonunda kendimi aynada tanıyamadım.kiloyu tahin pekmez yaptığını düşünüyorum süt yapsın diye çok yedim bir ara. Hamilelik öncesi boyum 170
75 kiloydum.suan tartıldım 94 kiloyum 😭😭bu kilonun 10 kilosu doğum sonrasidir. Emziriyorum ben.ama kilo da vermek istiyorum.yardim edin.kendi annem bile bana yulaf yerken şiştin yeme artık diyor.kendimi çok kötü hissettim.3 ay süt yetirme derdi şimdi de kilo ben hep ağlayarak buluyorum kendimi.insanlar mi kötü benmi çok alinganim.esim her halinle güzelsin diyor ama ben aynaya baktığımda mutsuzum..
Ay yapma dinleme milleti böyle üzülerek te sütü etkilersin bende emziriyorum kilo veriyorum ve asla azalmadi sütüm
Sakin ol aksine artti maşallah
Ama 3 litre su içiyorum yeşillik yiyorum ceviz badem yumurta sebze daha ne olsun

Bu arada oruç tutamıyorum emzirdiyim için şimdi diyeceksin ama aralikli oruç tutuyorsun
Günde 3 litre su içiyorum suyu kestiğim anda süt azaliyor ne yazık ki
hiç öyle düşünmeyin bence. anneliğinizin tadını çıkarın. öncelik bebeğinizin ve sizin iyi olmanız. hem bence aralıklı oruçla ramazan ayında tutuğumuz oruç çok farklı. aralıklı oruçta 2 öğün gün içinde ama normal oruçta orucun çoğu kısmı gün içinde. su içememekte evet sütü keser. yani aralıklı oruçta gece oruç tutuyoruz aslında. sıkıntı etmeyin kendinize

X