- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 35
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.681
Tamam kaçırmışım ben onu farketmedimYediklerimizi akşam paylaşıyoruztoplu bir şekilde
Hedef kilom 55 yaş 34 boy 160 kilo 70.8Arkadaslar listeye gelmek istiyosunuz ama bilgileti yazmiyosunuz.
Listeye gelmek isteyenler lutfen safece kilosunu degil hedef kilo, yaş ve boy da yazsinlar. Su siralar cok yoğunum herkese tek tek sormak istemiyorum.
Bir de iki gun sonra cikmak isteyecek veya yazmamaya baslayacak olanlar lutfen listeye al demesin.
Hedef kilom 55 yaş 34 boy 160 kilo 70.8
Listedesiniz hanimlar.Merhaba aranıza katılabilir miyim?
Yaşım 29
Boyum 163
Kilom 63.5
Hedef 58
Bugun degil ama bundan sonrasi için menuleri toplu halde fotografli veya fotografsiz aksam son öğünden sonra atin olur mu. Bu şekilde karışıyor.Sabah ve ara öğünü paylaşmıştım tekrar eklemiyim. Tatlı tabağında pilav tavuk patates ve yoğurtlu havuç salatası ekmek yok. 11-12 arası ana öğün 3 ara öğün 6-7 arası ana öğün şimdilik böyle devam edeceğim. Gün içinde Türk kahvesi espresso su içtim.
Eki Görüntüle 3225772
Beni çıkarabilirsiniz ramazanda gelenden çocuklardan misafirden ben yediğimi kontrol ediyorum ama yazmayı unutuyorum. Ramazandan sonra burdayım yine.Arkadaslar listeye gelmek istiyosunuz ama bilgileti yazmiyosunuz.
Listeye gelmek isteyenler lutfen safece kilosunu degil hedef kilo, yaş ve boy da yazsinlar. Su siralar cok yoğunum herkese tek tek sormak istemiyorum.
Bir de iki gun sonra cikmak isteyecek veya yazmamaya baslayacak olanlar lutfen listeye al demesin.
Öyleymiş yarından itibaren toplu atarımBugun degil ama bundan sonrasi için menuleri toplu halde fotografli veya fotografsiz aksam son öğünden sonra atin olur mu. Bu şekilde karışıyor.
Aman AllahımMerhaba dün bayrama kadar 55 olmak istiyordum bugün hunharca yedim şuan acayip pişmanlık duygusu var
Sabah
1 kepçe kereviz
5 kaşık kelebek makarna
Yogurt
1 avuç içi büyüklüğünde kadayıf tatlisu
Akşam
5 kaşık bulgur
3 kaşık nohut
3 Kaşık güllaç
3 kaşık triliçe
4 tane Ülker kahve yanına koyulan cikolatalardan
2 tane avuç içi büyüklüğünde börek
1 avuç ceviz
Bugün akşam üstü resmen tatlı aşermiş gibiydim kızlar kendime engel olamadım yahu
Aaa tam da ben.Ben kendi adima konuşayım. Benim verilecek kilom fazla. Birden hizli verdigimde ayni hizla verdigimden fazlasini geri aliyorum. Zamana yaymak zorundayim.
Her şeyi kısıtlarsam cok çabuk sıkılırım ve basa donerim. O yuzden kati kurallar koymadan her seyden ama kararinda yiyerek devam ediyorum. Ben kolaya cikolataya ragmen de kilo verebiliyorum ki 8 kiloyu 1.5 ayda bunları da azar azar yiyerek verdim.
Kati diyet yerine saatlere uyup her şeyden ölçülü yiyorum. Bana yaradi bu yöntem.
Ben de doğumdan sonra aldım hep kiloları. Tahin pekmez, helvalar ah az mi yedim sanki. 5 senedir düzenli aldım üstüne kiloyu. Hiç bilmediğim kilolara geldim. Sen yavaştan kes o tatlıları yol yakınken. Burda beraber veririz inşallah hepimiz kalıcı olması dileğiyle.Bende diet yapmak istiyorum. Günlük 3 litre su iciyorum.Doğum yapalı 5 ay oldu.hamileyken normaldi kilom. Ne olduysa doğumdan sonra oldu. Emzirme telaşına ne verdilerse yedim 3 ay sonunda kendimi aynada tanıyamadım.kiloyu tahin pekmez yaptığını düşünüyorum süt yapsın diye çok yedim bir ara. Hamilelik öncesi boyum 170
75 kiloydum.suan tartıldım 94 kiloyumbu kilonun 10 kilosu doğum sonrasidir. Emziriyorum ben.ama kilo da vermek istiyorum.yardim edin.kendi annem bile bana yulaf yerken şiştin yeme artık diyor.kendimi çok kötü hissettim.3 ay süt yetirme derdi şimdi de kilo ben hep ağlayarak buluyorum kendimi.insanlar mi kötü benmi çok alinganim.esim her halinle güzelsin diyor ama ben aynaya baktığımda mutsuzum..