- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.561
Merhaba hoşgeldin aynı kilodayiz kilodaşiz yaniBenim grup arkadaşlarım durdu bu yüzden bende burada devam etmek istiyorum. 16 sinda 94 kilo ile başladım 23 ünde tartildim 90 oldum bende akşam menüsünü paylaşıyorum o zaman boy 160 kilo 90 yaş 27
Hoş geldinizteşekkür ederim. biyere yada birilerine rapor vererek hareket etmek her zaman işe yaramıştır bende. daha önceki yıllarada buradaki zayıflama gruplarındada yarışmış ve mezun olmuştum. kısaca kendimden bahsedeyim. 2 çocuk annesiyim. çalışıyorum. ilk oğlumda 18 kilo almıştım ve 1 yıl içinde vermiştim. 2. oğlumda 30 kilo almıştım ve onuda 1 yıl içinde vermiştim. diyetisyene gitmedim kendi kendime evde dikkatli beslenerek, abur cubur tüketmeyerek ve spor yaparak verdim hep. evde eliptik bisikletim var. 16 yıllık evliyim evlenirken 52 kiloydum 3 ay sonra 58 oldum ve yıllardır hep bu kilolardayım. depremden sonra biraz psikolojik olarak dikkat etmedim spor yapmadım ve 62.9 gördüm. şimdi bayrama kadar yine 57 olmak istiyorum inşallah başarabilirim.
bu arada oruç tutuyorum ama sahur yapmadan günde tek ana öğün ve 1 ara öğün yapıyorum iftardan sonra. sahurda sadece su tüketiyorum.
Vardır bir sebebi. Yarın yeni bir gün.Bugün tüm gün evde yoktum.
10.45 de yulaf lapası (evde hazırlayıp yanıma aldım)
15.30 1 Paket bisküvi
19.30 pilav,köfte, ramazan pidesi
21.00 3 dilim şöbiyet
Dyt mantığından nasıl çıktım, ne ara böyle oldum ben anlamıyorum...
Merhaba ben deprem sebebiyle etkilendim o yüzden sayfadan ayrıldım geri dönmeyi düşünüyorum aslında ama şu aralar bilemiyorumMerhaba hoşgeldin aynı kilodayiz kilodaşiz yaniberaber veririz tüm kiloları inşallah.
Dün 83,3 gördüm