Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

selam herkese günaydın. dünkü iftar menümü paylaşıyorum.
tarhana çorbası 1 kase
közlenmiş patlıcandan karnıyarık 1 adet
avuç içi kadar ıspanaklı börek
salata+ ayran

2 saat sonra 3 ev kurabiyesi :oops:ve şekersiz kahve

bu arada dukan bira yapıp içmeye başladım bu akşam. iftardan sahura kadar bitirdim. birde yemekten sonra bromolin kullanıyorum. gitsin ödemler.:KK73::KK73:

sahur yok yine veeeeee bu sabah -900 ile tam 61 çıktım. :KK71:dün 61.9 düm. sahur yapmamak işe yarıyor bende çok mutluyum.:KK71:

bu arada kızlar ben bu gruba motivasyon olur zayıflarım diye geldim:KK64: ama okuduklarımı görünce şok oldum.:KK57: sanki diyet değilde kilo alma sayfası gibi olmuş. kolalar cipsler tatlılar. :KK20:kimse kilo vermek istemiyor galiba. ne bileyim bayram geliyor, yaza az kaldı yakında montlar çıkıcak göbekler gözükücek.:KK49::KK49:

bu arada kızlar ben bu gruba motivasyon olur zayıflarım diye geldim:KK64: ama okuduklarımı görünce şok oldum.:KK57: sanki diyet değilde kilo alma sayfası gibi olmuş. kolalar cipsler tatlılar. :KK20:kimse kilo vermek istemiyor galiba. ne bileyim bayram geliyor, yaza az kaldı yakında montlar çıkıcak göbekler gözükücek.:KK49::KK49:
Sizden bize görelim o motivasyonu 😅

Dün yazmayı unutmuşum yorgunluktan
2 nugget,3 yk pılav

5-6 çilek,1 kivi,yarım muz ,çeyrek portakal,1 züber (tatlı bıse mınık)

Detox çay

Sahur
3 yk çok az sucuklu omlet,3 parmak genıslıgınde kekıklı zeytınlı ekmek,1 mını ekmek 1 parça peynir,1 dılım hındı füme 2 kucuk dılım pıde

65 dakika spor

İftar
2 dılim fırın karnabahar,3 mini fırın pancar,3 yk yogurt,1 yk karışık sebze,2 nugget

Türk kahvesi 1 mini züber

Orman meyveli bitki çayı

Su 1,5 lt

Bu mesajdan sonra menümü yazmaya çekineceğim.🙈 Ben iyi gidiyordum ama son günlerde bi saldım kendimi, toparlayamiyorum bir türlü. Gerçekten kilo alma şeklinde gidiyorum 😔

Sen yine güzel gidiyorsun maaşallah. Vücudun susuz kaldığı için ödem yapıyordur belki. Kilo olarak düşünmüyorum seninkini.
Ben iyice boşladım. Bayrama 23 gün var. Bir güzel sıkılamak istiyorum kendimi ama motivasyonum çok düştü.
Evet gün içinde su içmeyince çok etkileniyor vücudum. İdare edeyim böyle ramazan bitene kadar da. Bayramdan sonra sıkı yaparım

 Sahur
Avuç içi kadar pide, 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, 1 tatlı kaşığı ballı fındık ezmesi.

İftar
1.5 kepce tarhana çorbası, 2 dilim pide, 1 fırın uskumru, 3 4 kaşık patates salatasi, 1 minik dilim süt şerbetli kadayıf

7200 adım
Süt şerbetli kadayıf nasıl bişey. Misafir davet edecem ne tatlısı yapsam diye düşünüyorum

X