Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

geçmiş olsun çok çocukla hasta da olunmuyor annelik zor aynen

kızlar menüm
sahur yeşil mercimek çorbası ekmek arası peynir
iftar mantarlı makarna birkaç kaşık kurufasulye
bi kase yoğurt salata
kahve içtim sade soda şimdide çay içiyorum

Gelelim bugün kendime ne kötülük yaptığıma...
Kahvaltı 09.00
Yağda 1 yumurta
Patates kızartması
Tereyağı, bal, reçel
Ramazan pidesi

Ara (saati hatırlamıyorum, dışarda arabada hızlıca yedim)
200 ml meyve suyu
Pop kek

Akşam 19.15
Çorba
Karışık kızartma (yoğurtlu ve domates soslu)

20.00
Çay ve çikolatalı gofret

Not: Biz geçen hafta airfryer aldık. Onu deniyoruz diye bu sıralar bol bol kızartma yapıyorum. Bir kaşık yağ ile olduğu için çok sorun olacağını düşünmüyorum. Tabi yanında ekmek yemeyi bırakmam gerekecek.

Yarın tüm gün eşimin iş yerinde olacağım. Muhtemelen öğleni paketli gıda (bisküvi gibi) ile geçiştiririm. Salı dan itibaren düzene girmeyi umuyorum.

Bu ramazan beni cok yoruyor. Evin tüm yükü benim üzerimde. Dinlenemiyorum.
Benim icin daha da yorucu olan kısım ramazanda kilo veremiyor olmak. Cok az da yesem ye yat şeklinde oldugu icin asla eksi olamıyorum. Bugün de tartida bolca arti olucam

Dün yine menümü yazamadan uyuyakalmisim.
Not defterine yazmıştım buraya aktarmamisim.

Dünkü menüm

Sahur
3 köfte, birkaç dilim patates, 1 dilim ekmek, 2 hurma

İftar
1 kepçe köfteli kremalı şehriye çorbası, 1 kepçe kadar nohut yemeği, 2 kaşık pilav, el kadar pide, 2 hurma, az dondurma, 1 kurabiye

5000 adım.

Ekledim. Hos geldiniz. Umarim hep birlikte istedigimiz kilolara ulaşırız
teşekkür ederim. biyere yada birilerine rapor vererek hareket etmek her zaman işe yaramıştır bende. daha önceki yıllarada buradaki zayıflama gruplarındada yarışmış ve mezun olmuştum. kısaca kendimden bahsedeyim. 2 çocuk annesiyim. çalışıyorum. ilk oğlumda 18 kilo almıştım ve 1 yıl içinde vermiştim. 2. oğlumda 30 kilo almıştım ve onuda 1 yıl içinde vermiştim. diyetisyene gitmedim kendi kendime evde dikkatli beslenerek, abur cubur tüketmeyerek ve spor yaparak verdim hep. evde eliptik bisikletim var. 16 yıllık evliyim evlenirken 52 kiloydum 3 ay sonra 58 oldum ve yıllardır hep bu kilolardayım. depremden sonra biraz psikolojik olarak dikkat etmedim spor yapmadım ve 62.9 gördüm. şimdi bayrama kadar yine 57 olmak istiyorum inşallah başarabilirim.
bu arada oruç tutuyorum ama sahur yapmadan günde tek ana öğün ve 1 ara öğün yapıyorum iftardan sonra. sahurda sadece su tüketiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…