-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.541
geçmiş olsun çok çocukla hasta da olunmuyor annelik zor aynenGünaydın iyi pazarlar canlar. Ben ve iki küçüklerim Çaeşambadan beri ishal, kusma, ateş ile evi revire çevirdik. Hastahaneler, aciller, serumlar , ilaçlar.. Kendimi unuttum malum çocuklar söz konusu olunca. Ah bu annelik ne mwlem bir duygu. Yazamadım çizemedim haber veremedim. Diyetimi 1 gün bozdum bu süreçte ama o da zaten hastalıkla gitti diyelim. Hiç tartılmadım ne haldeyim bilmiyorum. Yarını bekliyorum bakalım.
Ödem diyemeyeceğim bir artı ile geliyorum yarın sabah. Oruç da tutmuyorum ama ramazan beni de vurduBen kilo vermek yerine alanlardanım ramazan da sabah tartıldım 54 geliyordum. Hemen ödem tutuyorum
Duzenli burada olacaksanız evet.selam bende aranıza katılmak istiyorum. mümkünmüdür?
hedefim bayrama kadar istediğim kiloya ulaşmak. düzenli paylaşım yaparım sıkıntı yok. okudum kuralları fakat atladığım bişey olursa uyarabilirsiniz.Duzenli burada olacaksanız evet.
Ekledim. Hos geldiniz. Umarim hep birlikte istedigimiz kilolara ulaşırızhedefim bayrama kadar istediğim kiloya ulaşmak. düzenli paylaşım yaparım sıkıntı yok. okudum kuralları fakat atladığım bişey olursa uyarabilirsiniz.
yaş 38
kilo 61.9
boy 1.57
hedef 57
teşekkür ederim. biyere yada birilerine rapor vererek hareket etmek her zaman işe yaramıştır bende. daha önceki yıllarada buradaki zayıflama gruplarındada yarışmış ve mezun olmuştum. kısaca kendimden bahsedeyim. 2 çocuk annesiyim. çalışıyorum. ilk oğlumda 18 kilo almıştım ve 1 yıl içinde vermiştim. 2. oğlumda 30 kilo almıştım ve onuda 1 yıl içinde vermiştim. diyetisyene gitmedim kendi kendime evde dikkatli beslenerek, abur cubur tüketmeyerek ve spor yaparak verdim hep. evde eliptik bisikletim var. 16 yıllık evliyim evlenirken 52 kiloydum 3 ay sonra 58 oldum ve yıllardır hep bu kilolardayım. depremden sonra biraz psikolojik olarak dikkat etmedim spor yapmadım ve 62.9 gördüm. şimdi bayrama kadar yine 57 olmak istiyorum inşallah başarabilirim.Ekledim. Hos geldiniz. Umarim hep birlikte istedigimiz kilolara ulaşırız
Bende daha tartılmadım benim de artı korkudan tartılamadımBen kilo bildirimini iftar öncesi yapicam kizlar. Bol artılı olarak malesef