Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Vermeye devam edecekseniz sorun yok 😊
Tabi ki 😊 Son birkaç gündür kendimi iyi hissetmedim. Erken de yatınca yazamadım bir türlü.

Baştan söyleyeyim diyet menüsü olmadı. 🙈 Kendimi toparlamaya çalışacağım.

Sabah 10.00
Bir tane ev yapımı mayalı poğaça
1 yumurta
Bal, reçel, tereyağı (miktar fazlaydı)
Ramazan pidesi

Ara 16.00
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam 19.15
2 tabak tereyağlı makarna
Salata

21.00
Küçük bir kase puding

Sahur
2 dilim tavada peynirli kuru yufka böreği, 1 haşlanmış yumurta, 8 zeytin, 2 hurma

İftar
1.5 kepçe tarhana çorbası, 5 top fırında köfte, 4 kaşık fırın sebze, 4 5 kaşık kremalı makarna, el kadar pide, 2 hurma

2 dilim portakal, 2 çilek, 4 kaşık supangle

9200 adım.

Dün menüsü unutmuşum gece gündüz birbirine girdi yemege odaklandım bu ara 🙈
3528 bin adet

Antep fıstıklı tatlı,türk kahvesi

6-7çilek, yarım kivi

Sahur

Patatesli omlet,2 zeytin 3 dılım tam tahıllı ekmek,1 yk kaymak az bal , peynir,1 dılım hındı füme

İftar

1 kase çorba,kremalı bürüksel lahana,, kremalı fırın patates,4 yk basmati pilav,1 dılım biftek

Türk kahvesi,1 dılım irmikli muzlu güllaç,3 yk nar,5-6 çilek

Su 1 lt

Serbest gün yaptım yazınca daha iyi anldım baya yedım

Günaydın iyi pazarlar canlar. Ben ve iki küçüklerim Çaeşambadan beri ishal, kusma, ateş ile evi revire çevirdik. Hastahaneler, aciller, serumlar , ilaçlar.. Kendimi unuttum malum çocuklar söz konusu olunca. Ah bu annelik ne mwlem bir duygu. Yazamadım çizemedim haber veremedim. Diyetimi 1 gün bozdum bu süreçte ama o da zaten hastalıkla gitti diyelim. Hiç tartılmadım ne haldeyim bilmiyorum. Yarını bekliyorum bakalım.

Günaydın iyi pazarlar canlar. Ben ve iki küçüklerim Çaeşambadan beri ishal, kusma, ateş ile evi revire çevirdik. Hastahaneler, aciller, serumlar , ilaçlar.. Kendimi unuttum malum çocuklar söz konusu olunca. Ah bu annelik ne mwlem bir duygu. Yazamadım çizemedim haber veremedim. Diyetimi 1 gün bozdum bu süreçte ama o da zaten hastalıkla gitti diyelim. Hiç tartılmadım ne haldeyim bilmiyorum. Yarını bekliyorum bakalım.
Geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun daha iyi misiniz?

kızlar dünkü menüm
sahur yumurta börek çay peynir iki dilim helva sol bol su bi de ekmek yidim üç dilim hay masallah bana
iftar
kereviz yemeği köfte patates
bi çikolata yidim dayanamadım
dün gecesini de akşam yazarım

Merhabalar dünkü menüm;

Sabah: pastırmalı yumurta, peynir, 3 zeytin, 2 dilim tahıllı ekmek

Öğlen: tahinli çörek çay ve Mc donalds dondurma

Akşam: ananaslı yoğurt, çay kahve soda…

Bugün sabah: avokadolu yumurta 2 dilim ekmek üstüne, yanında 3 zeytin, 1 parça peynir, biraz nutellali ekmek ve çay

Az ince öğlen: 5 tane hurma 2 ceviz sütlü filtre kahve

Akşam: detoks kabak çorbası içeceğim, yarın bakalım ne çıkacak 3-4 gündür tartılmadım :)

Geçmiş olsun

İyi akşamlar
Sabah yarım tost 2 tatlı kaşığı fındık kreması
Akşam spagetti 1.5 porsiyon nugget(8 adet:)) kapuska
Akşam da çay yanina çikolatalı truffle 5 6 adet yerim belki daha fazlası:)
Bugün ödül günüm olsun bareeee:)

Sahur

3 yk sebzeli sucuklu omlet,2 dılım tam tahıllı ekmek ,1 tk kaymak,3 mini sigara böreği,1 sosis

İpin ucu kaçtı canım istedığını yedım bu gece son

İftar,
1 kase domates çorba,10-11 tane cevız kadar patatesli bulgur yogurtlu köfte ,1 dilim tam tahıllı ekmek

Türk kahvesi,5-6 çilek,1 küçük dilim irmikli güllaç

Su 1,5

Sahur
Çikolatalı pideli

İftar
  • 1 kase mercimek çorbası
  • 1 tane krepli bohça kebabı
  • 1 hurma
  • 1 tane kepekli ekmek
  • salata
  • yoğurtlu biber kızartması
9000 adım