- 25 Ocak 2023
- 137
- 255
- 25
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #1.521
Ahahahahahah tabi kiAkşam ki menünüz benim dün yaptığım menüm caciga sarimsak koydunuz mu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahahahah tabi kiAkşam ki menünüz benim dün yaptığım menüm caciga sarimsak koydunuz mu:)
Tabi ki Son birkaç gündür kendimi iyi hissetmedim. Erken de yatınca yazamadım bir türlü.Vermeye devam edecekseniz sorun yok
Geçmiş olsun.Günaydın iyi pazarlar canlar. Ben ve iki küçüklerim Çaeşambadan beri ishal, kusma, ateş ile evi revire çevirdik. Hastahaneler, aciller, serumlar , ilaçlar.. Kendimi unuttum malum çocuklar söz konusu olunca. Ah bu annelik ne mwlem bir duygu. Yazamadım çizemedim haber veremedim. Diyetimi 1 gün bozdum bu süreçte ama o da zaten hastalıkla gitti diyelim. Hiç tartılmadım ne haldeyim bilmiyorum. Yarını bekliyorum bakalım.
Cok gecmis olsun daha iyi misiniz?Günaydın iyi pazarlar canlar. Ben ve iki küçüklerim Çaeşambadan beri ishal, kusma, ateş ile evi revire çevirdik. Hastahaneler, aciller, serumlar , ilaçlar.. Kendimi unuttum malum çocuklar söz konusu olunca. Ah bu annelik ne mwlem bir duygu. Yazamadım çizemedim haber veremedim. Diyetimi 1 gün bozdum bu süreçte ama o da zaten hastalıkla gitti diyelim. Hiç tartılmadım ne haldeyim bilmiyorum. Yarını bekliyorum bakalım.
Ben de oruc değilim ağzıma geleni atıyorum menü yazamıyorum o yüzden. Yarından itibaren tutacağım yine yazacağım.Vermeye devam edecekseniz sorun yok
Ramazan oruç tutmayanı vurdu sanki. Ne oldu bize böyle Ben de çok saldım kendimi.Ben de oruc değilim ağzıma geleni atıyorum menü yazamıyorum o yüzden. Yarından itibaren tutacağım yine yazacağım.
Aynı… benim de vucudum cok ödem tutuyoBen kilo vermek yerine alanlardanım ramazan da sabah tartıldım 54 geliyordum. Hemen ödem tutuyorum
Geçmiş olsunGünaydın iyi pazarlar canlar. Ben ve iki küçüklerim Çaeşambadan beri ishal, kusma, ateş ile evi revire çevirdik. Hastahaneler, aciller, serumlar , ilaçlar.. Kendimi unuttum malum çocuklar söz konusu olunca. Ah bu annelik ne mwlem bir duygu. Yazamadım çizemedim haber veremedim. Diyetimi 1 gün bozdum bu süreçte ama o da zaten hastalıkla gitti diyelim. Hiç tartılmadım ne haldeyim bilmiyorum. Yarını bekliyorum bakalım.