- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.960
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Tekrar değerlendirirken seçeneklerde pazar günü de olabilir mi? Dakka bir, istek bir demeyin nolurMerhaba kizlar.
Dün çok yogundum bakamadim. Aksam gelince de menu yazmadan uyuyakalmisim.
Sinüzit alevlenmesi yaşıyorum. Ayni zamanda da dişim apse yapti. Fenayim
Tartı günümüz şimdilik pazartesi olarak kalsın. İlerleyen günlerde tekrar değerlendiririz.
Dünkü menümü yazıp uyumaya gidicem
Vallahi yarın 1 hafta olacak. Ara sıra baş dönmesi yaşıyorum ama kilo bende mutsuzluk yapıyor o yüzden asla bozmayacağıma yemin ettim. Yıllardır diyet yapmaktan usandım.Siz bayağı az besleniyorsunuz valla :) yani iyi dayanıyorsunuz bravo :)
Aldim sizi listeye.Tabi ki...
Boy:157
Güncel kilom 64,5 kg
Hedef kilo: 53 kg
Bu kalpli tabak benim de kahvaltı tabağımKahvaltı 10:30 (ekmeksiz)
Ara öğün 15:00 ( karbonhidratlı oldu)
19:30 da iki kepçe çorba içtim.
Gün içinde 3 litreden fazla su içiyorum hergün
Hergün ortalama 7000 adım.
Adet olamadım ve gram ilerleyemedim.
1 tane var bende deBu kalpli tabak benim de kahvaltı tabağım
Pazar bence de en iyisi.Tekrar değerlendirirken seçeneklerde pazar günü de olabilir mi? Dakka bir, istek bir demeyin nolurPazar günleri dışarda geçiyor bizim genelde. Hem öğünler karışıyor hem de serbest öğün olabiliyor. Kendi adıma pazar sabahı tartılmak daha doğru sonuç veriyor. Belki benim gibi olanlar da vardır.
Bence de mantıklıPazar bence de en iyisi.
Çok iyi gidiyorsunuz gerçekten bravo ama başınız dönünce en azından bi ceviz bi hurma atın ağzınıza… :)Vallahi yarın 1 hafta olacak. Ara sıra baş dönmesi yaşıyorum ama kilo bende mutsuzluk yapıyor o yüzden asla bozmayacağıma yemin ettim. Yıllardır diyet yapmaktan usandım.
Günaydınyediklerim: 3 yumurta, 2 dilim wasa, 100 gr ceviz, 300 gr süzme yoğurt