- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- Konu Sahibi xDerinMavix
Kızlar ben yine çok geç bitirdim günü dün. Ancak yazabiliyorum. Menüm kahvaltı bir yumurta, 5 zeytin, bir dilim ekmek, öğlen tavuklu sandviç, bir donut, akşam salata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olacak olacak mutsuz olma. Gayet iyi gidiyorsun.Kahvaltı 10:30 (ekmeksiz)
Ara öğün 15:00 ( karbonhidratlı oldu )
19:30 da iki kepçe çorba içtim.
Gün içinde 3 litreden fazla su içiyorum hergün
Hergün ortalama 7000 adım.
Adet olamadım ve gram ilerleyemedim.
Bak bak daha şimdi yazmıştım tebriklerGünaydın bugün tam 1 ay oldu dikkat ederek yemeye başlayalı onun için atmak istedim. 2,4 kilo gitmiş
Geçmiş olsun nasıl oldun?11.30
4 tane sigara böreği, 5 zeytin, salatalık, 2 ceviz
14.45
2 Brezilya cevizi, 1 parça çikolata
19.15
2 tane fırında tavuk baget, birkaç dilim patates, 1 tatlı kaşığı kadar tatlı ekşi sos, yarım şişe limonlu soda
Su 1 lt şimdilik.
7000 adım.
Benim tam 1 ay oldu diye tartı atayım dedim bi arkadaşımla başlamıştım o da 3,5 kilo verdi 1 aydaBak bak daha şimdi yazmıştım tebrikler
Süper tebrikler. Benim bugun itibari ile 6.3 kg gitti. İnsallah devam eder.Günaydın bugün tam 1 ay oldu dikkat ederek yemeye başlayalı onun için atmak istedim. 2,4 kilo gitmiş
Şimdi tartı günümüz hangi gün oldu? X xDerinMavix
Kuzum şimdilik pazartesi olarak biraktim.Geçmiş olsun nasıl oldun?
Sagol kuzum.Geçmiş olsun
HarikaGünaydın bugün tam 1 ay oldu dikkat ederek yemeye başlayalı onun için atmak istedim. 2,4 kilo gitmiş
Hoşgeldiniz. Aldım listeye. Aktif olarak burada olun lutfen.X xDerinMavix yasim 38
kilom 76
boy 172
hedef kilo 60
16 kilo vermek istiyorum.
4 ay once dogum yaptim.
Super ya tebriklerBenim de bugün 1 hafta oldu benim de toplam 3 kilo gitmiş. Aynı hızla devam.
ya demeyin lütfen böyle yeme bozukluğum olduğu için böyleyim yani beni ayrı tutun asla kıyas yapmayın çünkü takıntılı ve sağlıklı olmayan bir kafa yapısına sahibim diyet konusundaGünaydın senin yediklerini görünce kendimden utanıyorum