- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi xDerinMavix
Kızlar ben yine çok geç bitirdim günü dün. Ancak yazabiliyorum. Menüm kahvaltı bir yumurta, 5 zeytin, bir dilim ekmek, öğlen tavuklu sandviç, bir donut, akşam salata.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olacak olacak mutsuz olma. Gayet iyi gidiyorsun.Kahvaltı 10:30 (ekmeksiz)
Ara öğün 15:00 ( karbonhidratlı oldu)
19:30 da iki kepçe çorba içtim.
Gün içinde 3 litreden fazla su içiyorum hergün
Hergün ortalama 7000 adım.
Adet olamadım ve gram ilerleyemedim.
Bak bak daha şimdi yazmıştımGünaydın bugün tam 1 ay oldu dikkat ederek yemeye başlayalı onun için atmak istedim. 2,4 kilo gitmiş![]()
Geçmiş olsun nasıl oldun?11.30
4 tane sigara böreği, 5 zeytin, salatalık, 2 ceviz
14.45
2 Brezilya cevizi, 1 parça çikolata
19.15
2 tane fırında tavuk baget, birkaç dilim patates, 1 tatlı kaşığı kadar tatlı ekşi sos, yarım şişe limonlu soda
Su 1 lt şimdilik.
7000 adım.
Benim tam 1 ay oldu diye tartı atayım dedimBak bak daha şimdi yazmıştımtebrikler
![]()
Süper tebrikler. Benim bugun itibari ile 6.3 kg gitti. İnsallah devam eder.Günaydın bugün tam 1 ay oldu dikkat ederek yemeye başlayalı onun için atmak istedim. 2,4 kilo gitmiş![]()
Şimdi tartı günümüz hangi gün oldu? X xDerinMavix
Kuzum şimdilik pazartesi olarak biraktim.Geçmiş olsun nasıl oldun?
Sagol kuzum.Geçmiş olsun![]()
HarikaGünaydın bugün tam 1 ay oldu dikkat ederek yemeye başlayalı onun için atmak istedim. 2,4 kilo gitmiş![]()
Hoşgeldiniz. Aldım listeye. Aktif olarak burada olun lutfen.X xDerinMavix yasim 38
kilom 76
boy 172
hedef kilo 60
16 kilo vermek istiyorum.
4 ay once dogum yaptim.
Super ya tebriklerBenim de bugün 1 hafta oldu benim de toplam 3 kilo gitmiş. Aynı hızla devam.
ya demeyin lütfen böyleGünaydınsenin yediklerini görünce kendimden utanıyorum
![]()