- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Uygulama adı nedırGüncel kilom. 2,5 kiloya yakın gitmiş
Almamakta başarıKızlar günaydın ben geçen hafta ile aynıyım gram oynamamış.
Evet benim de adet haftam ondan da vermemiş olabilirim bendeEki Görüntüle 3210715
Günaydın, almamışım en azından ben deama
Biraz da ödemliyim maluminsallah haftaya pazartesi 60 altına düşmeyi hedefliyorum
Kesinlikle en az yarım kilo o yüzdenEvet benim de adet haftam ondan da vermemiş olabilirim bende
Bence de Cuma harika olur, hafta sonu mutlaka bi gezmeye çıkılıyor ya da misafir vs derken tüm kilolar geri geliyo gibi oluyor aslında ödem ama yine deArkadaslar, eğer çoğunluk tarti günü cuma olsun derse cumaya alabilirim tartıyı.
Herkes bu mesajımı alintilayip fikrini paylasabilir mi?
Cuma mi olsun pazartesi mi?
Bana da cuma uygunArkadaslar, eğer çoğunluk tarti günü cuma olsun derse cumaya alabilirim tartıyı.
merhaba su anda ara vermek zorundayim, baska grubada katilamiycam kusura bakmayin ileride gorusuruz. Iyi diyetler bol eksiler.britneyyyyy burayi birakip baska sayfaya gectiniz sanırım? Buraya menü vermiyorsunuz.
Canım benim benim tartının özelliği . Telefona bağlayıp tartılıyorsun. Tüm verilerini kayıt ediyor. Çıplak ayakla tartılıyorsun. İstersen marka ismi verebilirimUygulama adı nedır
Pazartesi bence. Yoksa hafta sonu gelsin mamalarBana da cuma uygun
Cuma sanki daha iyi olurdu ama farketmez çoğunluğa uyarımArkadaslar, eğer çoğunluk tarti günü cuma olsun derse cumaya alabilirim tartıyı.