Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Iyi akşamlar arkadaşlar
Bugün tüm gün dışardayim. Öğlen yemeği için eve uğradım sadece.
Kahvaltı bir adet pancake, az peynir, reçel, kahve
Öğlen yeşil mercimekli bulgur ve kabak yemeği
Ara bir kahve, bir dilim kek
Akşama doğru bir bira
Bugünlük de böyle.

Ben hep diyet modunda yaşadığım için cumartesileri tartılıyordum. Beni daha iyi motive ediyordu. Bilmiyorum da herkese pazartesi zor oluyor gibi motive açısından
Valla ben her gün tartiliyorum 😁
Pazartesiyi özellikle belirledim. İlk ongun karar verip tartildim ve diyetle başladım.
Bu sayede pazartesi tarti var duye pazar kaciramiyorum ipin ucunu.

Yarına +500 olarak yemişsin 🙈😀
Maalesef öyle oldu. Bir ileri iki geri gidiyorum...
Pazartesi olmasa haftasonu daha cok yenir. O yuzden pazartesi tarti en iyisi.
Acaba hem cuma hem de pazartesi mi tartılsak. Cuma asil tartı günumüz olur pazartesi de kontrol tartımız olur belki daha kontrollü oluruz. Acaba birde bir hafta boyunca en fazla eksiyi göreni haftanın sultanı mı seçsek ne dersiniz motive açısından iyi olur.

Acaba hem cuma hem de pazartesi mi tartılsak. Cuma asil tartı günumüz olur pazartesi de kontrol tartımız olur belki daha kontrollü oluruz. Acaba birde bir hafta boyunca en fazla eksiyi göreni haftanın sultanı mı seçsek ne dersiniz motive açısından iyi olur.
Asil tarti pazartesi olmalı kesinlikle 😁
Dediğiniz olabilir neden olmasın 💜

Ben yakın bir arkadaşımla cuma günleri tartılıyorum illaki fark oluyor. Birde herkes cumartesi pazar ya misafiri geliyor ya misafirliğe gidiyor ben o yüzden demiştim ama.

Kahvaltı 10:00

Ara öğün 14:00 / 3 adet bisküvi, 3 adet gofret, iki tane pişi

Akşam yemeği 18:00
  • 1 kepçe tarhana çorbası
  • 4 kaşık kuru fasülye / 3 kaşık pirinç pilavı
  • büyük bir kase salata
  • 2 adet salatalık turşusu

*Yemek sonrası bitki çayı içeceğim

* 2 litre su, yatana kadar 3 litreyi geçer

* 7000 adım

Eklentiler

• 50685519-F355-472E-8DAA-3C7B1F663442.jpeg
    50685519-F355-472E-8DAA-3C7B1F663442.jpeg
    154 KB · Görüntüleme: 31
Bütün hafta dikkat edip hafta sonu olunca hepsini çöpe atan bir kişinin en iyi örneği benim. Bütün aile evdeyiz diye de insan her şeyden yemez ki. Hem yiyorum hem de pişman oluyorum ne olacak benim halim sıkıldım atık bitmiyor bir türlü 😢😢
Sabah limonlu su
11.00 türk kahvesi
12.30 kahvaltı simit, peynir, zeytin, biraz kızartma
15.30 1 dilim çikolatalı kek, kahve
17.00 kıymalı patates yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, 2 dilim ekmek
Akşam soda+3 yk pulbiberli limonlu yoğurt
1.5 lt su

Bütün hafta dikkat edip hafta sonu olunca hepsini çöpe atan bir kişinin en iyi örneği benim. Bütün aile evdeyiz diye de insan her şeyden yemez ki. Hem yiyorum hem de pişman oluyorum ne olacak benim halim sıkıldım atık bitmiyor bir türlü 😢😢
Sabah limonlu su
11.00 türk kahvesi
1.5 lt su
Arada oluyor hepımız yapıyoruz6-7 yıl once aşırı sıkıp 22 kılo verdım sonra 30 aldım o hüzden ayda 1-2 gün kendımı rahat bırakıcam kalıcı bir düzen için sıkılıp bunalmamak en iyisi abartmadan tabi yarın telafı edersınız

Sabah limonlu su
11.00 türk kahvesi
1.5 lt su
Bence abartili bir sey yok menude canim.

Merhaba, benim de bugün arkadaşım geldi biraz fazla kaçırdım… ama yazıyım 😅

Sabah: 1 dilim ekmek, yumurta, Nutella 50 gram filan.. sebze, 3 zeytin, 1 yk labne, 1 yemek kaşığı tereyağ biraz bal

Öğlen: 1 filtre sütlü kahve, yanında 2 ceviz 4 hurma

Akşam: mercimek çorbası

Daha sonrasında: 4-5 tane kurabiye, bi tane çikolatalı bisküvili puding… :KK43: yarın umarım ki kilo almış çıkmam 😅

sabah 11.00 peynirli omlet yeşillik iki dilim kepek ekmeği birkaç tane ceviz
öğlen 15.00 börek 2dilim çay
akşam 18.00 mantar çorbası fırında patates iki tane köfte salata turşu
bol bol su içtim şu hamur işini kesememek çok canımı sıkıyor bakalım yarın kaç çıkacağız

X