- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.256
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Pazartesi olmasa haftasonu daha cok yenir. O yuzden pazartesi tarti en iyisi.Pazartesileri olmasa keşke tartı günü benim motivasyonum düşüyor haftasonu daha çok yiyorum hafta içi yemiyorum o kadar
Ben hep diyet modunda yaşadığım için cumartesileri tartılıyordum. Beni daha iyi motive ediyordu. Bilmiyorum da herkese pazartesi zor oluyor gibi motive açısındanPazartesi olmasa haftasonu daha cok yenir. O yuzden pazartesi tarti en iyisi.
Valla ben her gün tartiliyorumBen hep diyet modunda yaşadığım için cumartesileri tartılıyordum. Beni daha iyi motive ediyordu. Bilmiyorum da herkese pazartesi zor oluyor gibi motive açısından
Maalesef öyle oldu. Bir ileri iki geri gidiyorum...Yarına +500 olarak yemişsin
Acaba hem cuma hem de pazartesi mi tartılsak. Cuma asil tartı günumüz olur pazartesi de kontrol tartımız olur belki daha kontrollü oluruz. Acaba birde bir hafta boyunca en fazla eksiyi göreni haftanın sultanı mı seçsek ne dersiniz motive açısından iyi olur.Pazartesi olmasa haftasonu daha cok yenir. O yuzden pazartesi tarti en iyisi.
Asil tarti pazartesi olmalı kesinlikleMaalesef öyle oldu. Bir ileri iki geri gidiyorum...
Acaba hem cuma hem de pazartesi mi tartılsak. Cuma asil tartı günumüz olur pazartesi de kontrol tartımız olur belki daha kontrollü oluruz. Acaba birde bir hafta boyunca en fazla eksiyi göreni haftanın sultanı mı seçsek ne dersiniz motive açısından iyi olur.
Ben yakın bir arkadaşımla cuma günleri tartılıyorum illaki fark oluyor. Birde herkes cumartesi pazar ya misafiri geliyor ya misafirliğe gidiyor ben o yüzden demiştim ama.Maalesef öyle oldu. Bir ileri iki geri gidiyorum...
Acaba hem cuma hem de pazartesi mi tartılsak. Cuma asil tartı günumüz olur pazartesi de kontrol tartımız olur belki daha kontrollü oluruz. Acaba birde bir hafta boyunca en fazla eksiyi göreni haftanın sultanı mı seçsek ne dersiniz motive açısından iyi olur.
Arada oluyor hepımız yapıyoruz6-7 yıl once aşırı sıkıp 22 kılo verdım sonra 30 aldım o hüzden ayda 1-2 gün kendımı rahat bırakıcam kalıcı bir düzen için sıkılıp bunalmamak en iyisi abartmadan tabi yarın telafı edersınızBütün hafta dikkat edip hafta sonu olunca hepsini çöpe atan bir kişinin en iyi örneği benim. Bütün aile evdeyiz diye de insan her şeyden yemez ki. Hem yiyorum hem de pişman oluyorum ne olacak benim halim sıkıldım atık bitmiyor bir türlü
Sabah limonlu su
11.00 türk kahvesi
12.30 kahvaltı simit, peynir, zeytin, biraz kızartma
15.30 1 dilim çikolatalı kek, kahve
17.00 kıymalı patates yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, 2 dilim ekmek
Akşam soda+3 yk pulbiberli limonlu yoğurt
1.5 lt su
Bence abartili bir sey yok menude canim.Bütün hafta dikkat edip hafta sonu olunca hepsini çöpe atan bir kişinin en iyi örneği benim. Bütün aile evdeyiz diye de insan her şeyden yemez ki. Hem yiyorum hem de pişman oluyorum ne olacak benim halim sıkıldım atık bitmiyor bir türlü
Sabah limonlu su
11.00 türk kahvesi
12.30 kahvaltı simit, peynir, zeytin, biraz kızartma
15.30 1 dilim çikolatalı kek, kahve
17.00 kıymalı patates yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, 2 dilim ekmek
Akşam soda+3 yk pulbiberli limonlu yoğurt
1.5 lt su