-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de yarın başlıyorum. Desteklerinizle başaracağıma inanıyorum. Sevgilerle
Ben yarın sabah tartılıp kilo bildirimi yaş ve boy bildirimi yapacağım.
Merhaba hos geldiniz.Günaydın canlar. Dosya yükledim ama görünüyor mu bilemedim. Sonuç itibari ile 71.650 kilom
Yaşım 44, boyum 1.63. dün akşam en son 18:00 itibari ile yeme olayınj bitirdim. Sqbah şekersiz duble türk kahvesi ile güne başladım. Su ile devam ediyorum.
Sizin evde baya Hamsi yeniliyorHerkese merhaba kizlar.
Ben dahil butun grup regl sanirim
Yarın misafirlerim gelecek. Bugün o kadar cok kosturdum ki. Şimdi yeni popom yer gördü afedersiniz
Menüm
11.20
Birkaç parça kıymalı ve peynirli börek, 4 yaprak sarma
14.35
1 kandil simidi, yarım muz, 1 Brezilya cevizi, 10 Siirt fıstığı, küçük bir parça cevizli sucuk
20.00
Hamsi tava (Saymadım baya yedim), 1.5 dilim çavdar ekmeği, 1 kurabiye
Su 1.5 lt.
13800 adım.
Bizim her cuma balik gunu. Bazen sali ve cuma oluyor hatta. Oğlum cok seviyor. Her pazara gittiğimde sipariş veriyorSizin evde baya Hamsi yeniliyor
Hadi inşallah yaSelam hanimlar.
Hafta sonu dikkat edelim. Pazartesi kilo bildirimi var
Menuler aksam toplu olarak lutfen canimselam canlar. Ben de şekersiz türk kahvesi ile güne başladım. Kahvaltıda misafirim olduğu için çok az sucuklu yumurta yedim bir parça da peynir.
Yarına +500 olarak yemişsinİyi hafta sonları. Yediklerim çok kotu olsada yazayım
Sabah limonlu büyük bardak su
11.00 türk kahvesi
12.30 kahvaltı. 3 dilim firinda yumurtalı ekmek, peynir, zeytin, 3 tane bitter çikolatali kurabiye
17.00 2 tane poğaça, 1 dilim pasta, 1 kase kısır, bazir çerez ve kuruyemişler
1.5 lt su
Akşam yeşil çay
Yazdıkça yoruldum ama hepsini de yemişim