Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de yarın başlıyorum. Desteklerinizle başaracağıma inanıyorum. Sevgilerle

Ben yarın sabah tartılıp kilo bildirimi yaş ve boy bildirimi yapacağım.

Merhaba hos geldiniz.
Sizi listeye alicam. Lutfen menu bildirimlerini aksam son ogunden sonra toplu yapin.

Herkese merhaba kizlar.
Ben dahil butun grup regl sanirim
Yarın misafirlerim gelecek. Bugün o kadar cok kosturdum ki. Şimdi yeni popom yer gördü afedersiniz

Menüm

11.20
Birkaç parça kıymalı ve peynirli börek, 4 yaprak sarma

14.35
1 kandil simidi, yarım muz, 1 Brezilya cevizi, 10 Siirt fıstığı, küçük bir parça cevizli sucuk

20.00
Hamsi tava (Saymadım baya yedim), 1.5 dilim çavdar ekmeği, 1 kurabiye

Su 1.5 lt.
13800 adım.

Sizin evde baya Hamsi yeniliyor

sabah 12.00 şekersiz çay peynir bi dilim ekmek omlet
17.00 tavuk ızgara salata
19.00 bi avuç karısık kuryemis bi elma
maden suyu sade ve bol su tükettim
1saat yürüyüş yaptım
ve de kilo vereceğim diye daha önceden giymek isteyip giyemediğim elbiseler ve tulumları incelemeye basladım önümüzdeki ay inşallah daha ince bi sekilde alısveris yapacağım bu çok motive ediyor beni

selam canlar. Ben de şekersiz türk kahvesi ile güne başladım. Kahvaltıda misafirim olduğu için çok az sucuklu yumurta yedim bir parça da peynir.

Bugun biraz kaçırdığım için erken kapattim.

11.20
1 sandviç ekmeği arasına 2 dilim cheddar burger peyniri, 2 dilim salam, salatalik.
4 yaprak sarma

16.15
1 küçük poğaça, yarım pişi, 1 küçük dilim pasta, 1 kase kısır, 1 bardak meyve suyu

18.00
Sade kahve

Su 1 lt şimdilik, yarım şişe soda.
6400 adım.

Merhaba, yediklerim:

Sabah: süzme yoğurt 5 tane hurma, Sütlü filtre kahve

Öğlen: latte caramell

Akşam: balıkçıda çeşitli balıklar, salata, 1 dilim mısır ekmeği ve acılı Şalgam :)

Kahvaltı 11:30

Ara öğün 14:00 da arkadaşımdaydım biraz abur cubur kaçtı. 3 adet bisküvi, iki minik çikolata, bir avuç çekirdek, nescafe, 3 dilim ayva

Akşam 18:30 bir büyük tabak mantı büyük kase salata

Gün içinde 3 litre su, tarçınlı Türk kahvesi, akşam yemeği sonrası bitki çayı

Eklentiler

• 544309D8-56B1-4BFC-9785-2134F93394BA.jpeg
    182 KB · Görüntüleme: 34
  • C2F85A00-C98B-407C-9BBD-1A13B9D6D92B.jpeg
    154 KB · Görüntüleme: 32
İyi hafta sonları. Yediklerim çok kotu olsada yazayım
Sabah limonlu büyük bardak su
11.00 türk kahvesi
12.30 kahvaltı. 3 dilim firinda yumurtalı ekmek, peynir, zeytin, 3 tane bitter çikolatali kurabiye
17.00 2 tane poğaça, 1 dilim pasta, 1 kase kısır, bazir çerez ve kuruyemişler
1.5 lt su
Akşam yeşil çay
Yazdıkça yoruldum ama hepsini de yemişim

Yarına +500 olarak yemişsin

Pazartesileri olmasa keşke tartı günü benim motivasyonum düşüyor haftasonu daha çok yiyorum hafta içi yemiyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…