- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Evet sevindimTebrikler eksidesin canim.
Olsun dengelersiniz önümüzdeki günlerde :)merhabalar, ben sabah regli oldum ve icimdeki midesiz kurtta kendisini gorterdi
bugun yediklerimi soylemekte utaniyorum resmen.
sabah: saglikli pancake +2 yumurta
ara ogun : yulafli cevizli meyveli bar
oglen: lays cips bir paketi yedim + bir bira utanmadan ustune waffle
aksam: pizza.
ben yazarken utanarak yazdim ama gozum donerek yedim.
6 km yuruyus yapabildim ekstradan.
cok kotu bir hafta sonu oldu yarindan itibaren normale donus lazim. Hafta sonu cok kotu
haftasonu kisafir oldugu icin 2 gunde ekstradan disarda tek tek belirtemedim ama
sabah tartilip sabah oglen aksam diye ogun belirtmeye calisicam. iyi aksmalar diliyorum. yeni gun yeni hafta diyelim
gunaydin ne guzel bir sonuc
ben kahvaltı öncesi içiyorum iştah kesiyor iyi oluyorDerincim selamlar sayfanı görümce merhaba diyim dedim,kilo vermen hayırlı olsun biraz sabır ve zaman istiyor maalesef.
Benimde menapoz sonrsı gelen kilolar oldu,dedim olmayack bu diyete girdim kendim youtube kanalında tarçınlı Türk kahvesini gördüm inanılmaz faydası oldu diyetle beraber 16 kilo verdim istersen bunu denemeni öneririm ciddi işe yarıyor.
Günde 2 kere içebiliyorsun bunu,açıktığını hissettiğin an iyi geliyor kahve.ben kahvaltı öncesi içiyorum iştah kesiyor iyi oluyor
Merhaba ablacım. Nasılsın?Derincim selamlar sayfanı görümce merhaba diyim dedim,kilo vermen hayırlı olsun biraz sabır ve zaman istiyor maalesef.
Benimde menapoz sonrsı gelen kilolar oldu,dedim olmayack bu diyete girdim kendim youtube kanalında tarçınlı Türk kahvesini gördüm inanılmaz faydası oldu diyetle beraber 16 kilo verdim istersen bunu denemeni öneririm ciddi işe yarıyor.
Öğleden sonra da sade nescafe içiyorum o da iyi geliyor bana. Ama nescafe yoksa sade Türk kahvesi içiyorumGünde 2 kere içebiliyorsun bunu,açıktığını hissettiğin an iyi geliyor kahve.
Ben de kabak yemeği yapacağım bugünDaha önce kabak detoksu yapan vardır muhakkak. 3 günde 1,5 kilo verdiriyor bana. Hem kolay hem yormuyor. Bi ara onu yapacağım kilomu kıramadığım takıldığım zaman.
Eksi mi demek istedinBu sabah spora da basladim evde.
İnşallah haftaya guzel bir arti görürüm.
Merhaba derincim sağol iyiyimMerhaba ablacım. Nasılsın?
Tarçınlı kahveyi grupta da yapan var listede görüyorum. Ben de araştırayım. Sabah iciliyor sanırım degil mi?
16 kiloDarısı basimiza insallah.
ben birkac sene once 11 kilo verip epey incelmistim ama. Donra sacmalayip saldim ve fazlasini aldim.
Nescafeye limon sıkıpta içebilirsin mesela oda kilo verdiriyormuşÖğleden sonra da sade nescafe içiyorum o da iyi geliyor bana. Ama nescafe yoksa sade Türk kahvesi içiyorum
Ben ne yedim varya hem bağırsakları çalıştırıyor hemde şaşırtma tekniği uyguşuyor vücüda.Daha önce kabak detoksu yapan vardır muhakkak. 3 günde 1,5 kilo verdiriyor bana. Hem kolay hem yormuyor. Bi ara onu yapacağım kilomu kıramadığım takıldığım zaman.