Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Birbirimizin eksikliklerini söylersek veya doğru yaptıklarını daha iyi olacağı kanısındayım.

Ben sporumu kendim yapacağım yürüyüş veya lesli sonrasi bacak ve basen hareketleri yapacağım inşallah. Benim basenlerim problemli üst bedenim ie ilgili bir şikayetim yok ama basenlerim neredeyse üst bedenimden 2-3 beden fazla. Sanki yağların hepsi bir kutle gibi orada birkmiş bu yüzden de yana doğru geniş görünüyor. Eger bana spor konusunda tavsiyeniz olursa sevinirm
Benim de sanki bütün yağım göbekte birikmiş. Ben se sporu evde kendim yapicam. Eliptik bisiklet baya tüm vücudu çalıştırıyor 😊

Benim menum de iyi degill. Yarın tartıda ben de artıyı görürüm muhtemelen inşallah son artımız olur.

Sabah limonlu su
12.00 peynir zeytin domates patates kizartması 2 dilim ekmek
16.00 bitki çayı biraz çerez ve 1 tane çikolatali gofret
19.00 menemen 2 dilim ekmek ve ayran
1.5 lt su

Benim menum de iyi degill. Yarın tartıda ben de artıyı görürüm muhtemelen inşallah son artımız olur.

Sabah limonlu su
12.00 peynir zeytin domates patates kizartması 2 dilim ekmek
16.00 bitki çayı biraz çerez ve 1 tane çikolatali gofret
19.00 menemen 2 dilim ekmek ve ayran
1.5 lt su
Çok değil aslında saatlere göre ama su az

merhabalar, ben sabah regli oldum ve icimdeki midesiz kurtta kendisini gorterdi 😢
bugun yediklerimi soylemekte utaniyorum resmen.
sabah: saglikli pancake +2 yumurta
ara ogun : yulafli cevizli meyveli bar

oglen: lays cips bir paketi yedim + bir bira utanmadan ustune waffle
aksam: pizza.

ben yazarken utanarak yazdim ama gozum donerek yedim.
6 km yuruyus yapabildim ekstradan.

cok kotu bir hafta sonu oldu yarindan itibaren normale donus lazim. Hafta sonu cok kotu :KK43:
haftasonu kisafir oldugu icin 2 gunde ekstradan disarda tek tek belirtemedim ama
sabah tartilip sabah oglen aksam diye ogun belirtmeye calisicam. iyi aksmalar diliyorum. yeni gun yeni hafta diyelim 🤘🏻

merhabalar, ben sabah regli oldum ve icimdeki midesiz kurtta kendisini gorterdi 😢
bugun yediklerimi soylemekte utaniyorum resmen.
sabah: saglikli pancake +2 yumurta
ara ogun : yulafli cevizli meyveli bar

oglen: lays cips bir paketi yedim + bir bira utanmadan ustune waffle
aksam: pizza.

ben yazarken utanarak yazdim ama gozum donerek yedim.
6 km yuruyus yapabildim ekstradan.

cok kotu bir hafta sonu oldu yarindan itibaren normale donus lazim. Hafta sonu cok kotu :KK43:
haftasonu kisafir oldugu icin 2 gunde ekstradan disarda tek tek belirtemedim ama
sabah tartilip sabah oglen aksam diye ogun belirtmeye calisicam. iyi aksmalar diliyorum. yeni gun yeni hafta diyelim 🤘🏻
Ne kadar çok benim yeme tarzıma benziyor maalesef 🥴 resmen kendimi gördüm 😳 çok kilon var mı verecek? Sıkma canını yarın yeni bir gün.

2 ayda 17 kiloyu nasıl verdin gençsin bayağı o zaman? İki ayda 17 değil 7 versem dünyalar benim olur 😂
su an 28 im o zaman 2 sene onceydi. cok agir depresyona girdim ve bir gunde dondurma yerken karar verip 72 den 54 e dusmustum hep detoxlar isvec diyeti vs deneyip biraktim ama bir anda birsey oldu bir resmimi gordum kendimle cok ciddi bir konusma yaptim ve karar verdim, ama cok kararliydim: diyetisyenden destek aldim ama birebir uydum aksam 6 dan sonra lokma yemedim sadece kefir soda. diyetisyen serbest ogun veriyodu onda bile meyve vs yiyordum ve spor yapip aktif olarak verdim. Su an oyle olamiyorum, aslinda istesem yaparim biliyorum ama kendimi kontrol edememe kiziyorum. Ama yetti artik diyip kendimle gene bi konusma yaptim 🫠🫠 hep beraber bu yolda birbirize destek olup vericez fazlaliklarimizi 😍

Kizlar sözde haftasonu toparlayacak tüm topu attım diyelim

Çok üzülerek yazıyorum
Sabah patates kızartması bı dilim börek yumurta peynir çay
Öğlen yemedim bı si akşama doğum gunusu vardı oğlumun hazırlık yaptimvaktim de olmadı
Akşam lahmacun börek patates salatası bı dilimpasta :KK43:
Çay ve su anca işim bitti yarın ne çıkacak kilolarimiz acaba

9F310B24-32FB-4D69-BC0D-73E49D1CEFF6.jpeg

X