Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Yumurta diyetini denedinizmi hanımlar oda çok iyi geliyor.
Ara ara deneyin bunuda,kilonun takıldığı yerde faydası oluyor onunda,japonların yaptığı bir diyet buda.
Süt içmediğim için limonlu ile yapmıştım bunu,yada limonlu yeşil çaylada yapabilirsiniz.

Merhaba derincim sağol iyiyim :KK200:
Çok faydasını görürüsün sabah ve akşam içtim bende aç karnına içiliyor.
66 ile başlamıştım en son geçen yaz 50 ile bitirdim,tatil filn derken 2-3 kilo daha aldım,şu anda 53,5 filanım.
Hala dikkat ediyorum yediklerime.
Linkinide bırakayım buraya,seher akgül videoları işine yarayacak çok bilgiler var sitesinde.

Nescafeye limon sıkıpta içebilirsin mesela oda kilo verdiriyormuş

Ben ne yedim varya hem bağırsakları çalıştırıyor hemde şaşırtma tekniği uyguşuyor vücüda.

Çok sagol ablacım. İzledim. Kahvalti gecti ama aksam yemeginden önce yapicam 🥰

Yumurta diyetini denedinizmi hanımlar oda çok iyi geliyor.
Ara ara deneyin bunuda,kilonun takıldığı yerde faydası oluyor onunda,japonların yaptığı bir diyet buda.
Süt içmediğim için limonlu ile yapmıştım bunu,yada limonlu yeşil çaylada yapabilirsiniz.

Bana goee kahvaltı yumurta demekti 1.5 sene öncesine kadar. Ama safra kesemi aldirdiktan sonra dokunmaya basladi. Gunde 1 tane yersem rahatım ama 2 yersem ishal oluyorum fena halde.
Önceden olsa tam bana gore derdim. Ama suan yapamam :KK43:

Ben de kabak yemeği yapacağım bugün 😊 detoksu nasıl oluyor?
Merhaba Ben de kabak detoksu arada yapiyodum diyetisyenim yazmisti, ya çorba şeklinde ya da kabakları rendeleyip 1 yemek kaşığı zeytinyağında soteleyip yapıyorsunuz, pişince sarımsaklı yoğurt istediğiniz baharatlar ve isterseniz domatesli sos/ salça üstüne :) çorbasında : 2-3 kabak, havuç, soğan, 1 patates, sarımsak hepsini haşlayıp isterseniz öncesinde 1 yemek kaşığı zeytinyağ da koyabilirsiniz onlar yumuşadiktan sonra 2-3 su bardağı süt istediğiniz baharatlar yine, bu şekilde detoks :)

Kahvaltı 1 kase muzlu ve bademli granola

Eklentiler

• IMG20230220121351.jpg
    IMG20230220121351.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba Ben de kabak detoksu arada yapiyodum diyetisyenim yazmisti, ya çorba şeklinde ya da kabakları rendeleyip 1 yemek kaşığı zeytinyağında soteleyip yapıyorsunuz, pişince sarımsaklı yoğurt istediğiniz baharatlar ve isterseniz domatesli sos/ salça üstüne :) çorbasında : 2-3 kabak, havuç, soğan, 1 patates, sarımsak hepsini haşlayıp isterseniz öncesinde 1 yemek kaşığı zeytinyağ da koyabilirsiniz onlar yumuşadiktan sonra 2-3 su bardağı süt istediğiniz baharatlar yine, bu şekilde detoks :)
Detoksu yarın ve çarşamba yapacağım. Teşekkürler tarif için.

Detoksu yarın ve çarşamba yapacağım. Teşekkürler tarif için.
Rica ederim, ben de yapacağım yarın :) bi de çorba yapacaksanız maydonoz ve dereotu ince kıyıp ekleyin, onu unutmuşum yazmaya.. bir de blenderdan geçirin sebzeler haslandiktan sonra, afiyet olsun :)

X