- 29 Aralık 2020
- 1.044
- 2.247
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Dereotunu aldım bileRica ederim, ben de yapacağım yarın :) bi de çorba yapacaksanız maydonoz ve dereotu ince kıyıp ekleyin, onu unutmuşum yazmaya.. bir de blenderdan geçirin sebzeler haslandiktan sonra, afiyet olsun :)
Hindistan cevizi yagim var abla cok guvendigim bir sayfadan almıştımHcyağını soğuk sıkım olarak alacaksın grtisten almıştım farklı fiatları var haberin olsun.
Varsa onu kullanırsın en azındn,kahve fincanına 1 çay kaşığı ilave edeceksin.Hindistan cevizi yagim var abla cok guvendigim bir sayfadan almıştım
Evet dun eklememiştim bu sabah onu da ekledim abla. Benim kahve ile aram hic yok. Özellikle sekersiz olunca. Ama yağ yakimi için katlanabilirim lVarsa onu kullanırsın en azındn,kahve fincanına 1 çay kaşığı ilave edeceksin.
Kahveyle benimde aram yok öyle,tarçın tat verdiğiçin rahat içiliyor hemencecik.Evet dun eklememiştim bu sabah onu da ekledim abla. Benim kahve ile aram hic yok. Özellikle sekersiz olunca. Ama yağ yakimi için katlanabilirim l
Ay insallahKahveyle benimde aram yok öyle,tarçın tat verdiğiçin rahat içiliyor hemencecik.
Çayı şekersiz kahveyi şekerli seviyorum bende.fark edeceksin bir kç gün sonra.