Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Bugün yoğun bir tempoyla günü birirdim şükür. Tek öğün yaptım.
Sabah büyük bir bardak limonlu su
Okulda sadece su içtim
Saat:13.00 fitre kahve
16.00 2 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir zeytin yeşillik 1 dilim ekmek yarım tavuk but 2 ceviz ve 10 tane badem nar
Akşam yeşil çay+ soda
2 lt su
30 dk lesli 30 dk bacak egzersizleri ve squat yapıldı

İyi akşamlar kizlar.
Bugun menüm guzel bence

11.10
2 dilim tost ekmeğinden pizza (Tost ekmeklerinin üstüne az kaşar, sucuk, zeytin ve mısır koyup fırınladım), 2 tane ceviz

14.20
Tarçınlı Türk kahvesi, parmak kadar bir parça cevizli sucuk, 8 tane Siirt fıstığı

18.30
4 5 kaşık patatesli karnabahar yemeği, 4 5 kaşık sebzeli basmati pilavı, 2 tavuk nugget, 1 dilim tam buğday ekmeği

Su 1.5 lt.
15 dk eliptik bisiklet
9100 adım.

İyi akşamlar kizlar 65.6 çıktım tartıda minik minik ilerliyorum bu gidişle birkaç aya hedef kiloya varirim
Menüm sabah 12.00 sucuklu yumurta çay peynir bı dilim ekmek
Öğle yok ara öğün yeşil çay ve bı avuç leblebi
Aksam18.30 patates oturtması 4dilim 2yemek kaşığı pirinç pilavı bı kase salata

10:00

• 1 litre su
  • Tarçınlı Türk kahvesi

Kahvaltı 11:00

• Haşlanmış yumurta 52 gr
  • Peynir 15 gr
  • Zeytin 3 adet 7 gr
  • dereotu 10gr
  • Şekersiz çay

Ara öğün 15:00

• tarçınlı elma 105 gr
  • Fındık 15 gr
  • Sade nescafe

Spor 16:00

• 20 dk göbek eritme hareketleri
  • 5000 adım yürüyüş

17:30 tarçınlı Türk kahvesi

Akşam yemeği 18:30

• 6 kaşık pırasa yemeği
  • 4 küçük kalem böreği
  • Çay

Gün içinde 3 litre su

Akşam yemeği sonrası bitki çayı

Merhaba benden de gün sonu raporu: sabah: filtre kahve az sütlü, öğlen ilk öğün saat 13.30 da haşlanmış Brüksel yoğurtlu, ara öğün 12 tane haribo ayicik yanında elma cayi, 2. Ara öğün: yeşil elma süzme yogurt ve vanilin içine harika oluyo deneyin derim :) akşam: pazı kavurması ve ev yoğurdu.. az önce de spordan geldim 30 dk yürüme ve 30 dk set çalışmaları…

1 hindi füme sosis ,1 dilim janbon,3 yk omlet,1 parça peynir ve kaşar,4 zeytın,3 dılım tam tahıllı ekmek,çay

Yarım portakal 1 mandalina

Yürüyüş 6,773 spor dışında

Akşam 1 kase balkabaklı mercimekli çorba 5 yk basmati pilav(az yaglı)4 mini köfte ayran

Türk kahvesi az çerez

Evet dun eklememiştim bu sabah onu da ekledim abla. Benim kahve ile aram hic yok. Özellikle sekersiz olunca. Ama yağ yakimi için katlanabilirim l
Kahveyle benimde aram yok öyle,tarçın tat verdiğiçin rahat içiliyor hemencecik.
Çayı şekersiz kahveyi şekerli seviyorum bende.fark edeceksin bir kç gün sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…