-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Benim de sanki bütün yağım göbekte birikmiş. Ben se sporu evde kendim yapicam. Eliptik bisiklet baya tüm vücudu çalıştırıyorBirbirimizin eksikliklerini söylersek veya doğru yaptıklarını daha iyi olacağı kanısındayım.
Ben sporumu kendim yapacağım yürüyüş veya lesli sonrasi bacak ve basen hareketleri yapacağım inşallah. Benim basenlerim problemli üst bedenim ie ilgili bir şikayetim yok ama basenlerim neredeyse üst bedenimden 2-3 beden fazla. Sanki yağların hepsi bir kutle gibi orada birkmiş bu yüzden de yana doğru geniş görünüyor. Eger bana spor konusunda tavsiyeniz olursa sevinirm
Benim de artı gelecek hissediyorumİyi akşamlar arkadaşlar.
Yarın tartı bildirim günü unutmayalım.
Benim reglim 3 haftadan fazla gecikti. Bu hafta da doğum günü ev oturmasi vs derken bu hafta pek eksi olacağımı sanmıyorum ama insallah fazla artı da olmam
Çok değil aslında saatlere göre ama su azBenim menum de iyi degill. Yarın tartıda ben de artıyı görürüm muhtemelen inşallah son artımız olur.
Sabah limonlu su
12.00 peynir zeytin domates patates kizartması 2 dilim ekmek
16.00 bitki çayı biraz çerez ve 1 tane çikolatali gofret
19.00 menemen 2 dilim ekmek ve ayran
1.5 lt su
Wuhuuu süperMerhaba, benim de bugün iyi gitti :) sabah Elmalı yulafli yoğurt, öğlen chai tea latte ve yarım portakal + yarım ayva, akşam haşlanmış Brüksel lahanası yoğurtlu biraz salçalı :)
Ne kadar çok benim yeme tarzıma benziyor maalesefmerhabalar, ben sabah regli oldum ve icimdeki midesiz kurtta kendisini gorterdi
bugun yediklerimi soylemekte utaniyorum resmen.
sabah: saglikli pancake +2 yumurta
ara ogun : yulafli cevizli meyveli bar
oglen: lays cips bir paketi yedim + bir bira utanmadan ustune waffle
aksam: pizza.
ben yazarken utanarak yazdim ama gozum donerek yedim.
6 km yuruyus yapabildim ekstradan.
cok kotu bir hafta sonu oldu yarindan itibaren normale donus lazim. Hafta sonu cok kotu
haftasonu kisafir oldugu icin 2 gunde ekstradan disarda tek tek belirtemedim ama
sabah tartilip sabah oglen aksam diye ogun belirtmeye calisicam. iyi aksmalar diliyorum. yeni gun yeni hafta diyelim
Ben de çok az su içiyorum fenaÇok değil aslında saatlere göre ama su az
Ben çok su içerim. Diyorum içmesem nasıl olacak acabaBen de çok az su içiyorum fena
5-6 kilom var vermek istedigim ama asla gitmiyolar. onceden 2 ayda 17 kilo verdim ama artik hic veremiyorum o istikrar karar yokNe kadar çok benim yeme tarzıma benziyor maalesefresmen kendimi gördüm çok kilon var mı verecek? Sıkma canını yarın yeni bir gün.
2 ayda 17 kiloyu nasıl verdin gençsin bayağı o zaman? İki ayda 17 değil 7 versem dünyalar benim olur5-6 kilom var vermek istedigim ama asla gitmiyolar. onceden 2 ayda 17 kilo verdim ama artik hic veremiyorum o istikrar karar yok
su an 28 im o zaman 2 sene onceydi. cok agir depresyona girdim ve bir gunde dondurma yerken karar verip 72 den 54 e dusmustum hep detoxlar isvec diyeti vs deneyip biraktim ama bir anda birsey oldu bir resmimi gordum kendimle cok ciddi bir konusma yaptim ve karar verdim, ama cok kararliydim: diyetisyenden destek aldim ama birebir uydum aksam 6 dan sonra lokma yemedim sadece kefir soda. diyetisyen serbest ogun veriyodu onda bile meyve vs yiyordum ve spor yapip aktif olarak verdim. Su an oyle olamiyorum, aslinda istesem yaparim biliyorum ama kendimi kontrol edememe kiziyorum. Ama yetti artik diyip kendimle gene bi konusma yaptim2 ayda 17 kiloyu nasıl verdin gençsin bayağı o zaman? İki ayda 17 değil 7 versem dünyalar benim olur
Tebrikler eksidesin canim.