- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.256
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Benim fazla kaçtıGünaydın kızlar pazar günlerini nasıl atlatiyorsunuz
Baska gunlerden farki yokGünaydın kızlar pazar günlerini nasıl atlatiyorsunuz
Bence de en uygunu böyle olur. Menü bildirimi olmalı kesinlikle bu konuda sizinle hem fikirim insan daha iyi motive oluyor.O zaman şu şekilde yapalim hanimlar.
Menü kontrollerini ertesi sabah yapayim. Eksikleri çıkarırım listeden. Son öğünden sonra musait olunca bildirilir sabaha kadar.
Size uyar mi?britneyyyyy ohbb
Günaydın. Pazar günleri ailecek evde olduğumuz gün olduğu için maalesef çok iyi geçmiyor. Zaten okullar da tatil olunca benim hepten kötü geçti bu süreç inşallah yarın okullar açılıyor daha kontrollü bir beslenme ve spor ile tam başlıyorum inşalah aksatmadan istikrarlı deva edebilirimGünaydın kızlar pazar günlerini nasıl atlatiyorsunuz
Aynen benimde. Birbirimize uyarı yapalımGünaydın. Pazar günleri ailecek evde olduğumuz gün olduğu için maalesef çok iyi geçmiyor. Zaten okullar da tatil olunca benim hepten kötü geçti bu süreç inşallah yarın okullar açılıyor daha kontrollü bir beslenme ve spor ile tam başlıyorum inşalah aksatmadan istikrarlı deva edebilirim
Ben de okul acilinca daha düzenli olacagini düşünüyorum. Evde eliptik bisiklet var. Spora başlayacağım ben de.Günaydın. Pazar günleri ailecek evde olduğumuz gün olduğu için maalesef çok iyi geçmiyor. Zaten okullar da tatil olunca benim hepten kötü geçti bu süreç inşallah yarın okullar açılıyor daha kontrollü bir beslenme ve spor ile tam başlıyorum inşalah aksatmadan istikrarlı deva edebilirim
Birbirimizin eksikliklerini söylersek veya doğru yaptıklarını daha iyi olacağı kanısındayım.Aynen benimde. Birbirimize uyarı yapalım
Ben sporumu kendim yapacağım yürüyüş veya lesli sonrasi bacak ve basen hareketleri yapacağım inşallah. Benim basenlerim problemli üst bedenim ie ilgili bir şikayetim yok ama basenlerim neredeyse üst bedenimden 2-3 beden fazla. Sanki yağların hepsi bir kutle gibi orada birkmiş bu yüzden de yana doğru geniş görünüyor. Eger bana spor konusunda tavsiyeniz olursa sevinirmBen de okul acilinca daha düzenli olacagini düşünüyorum. Evde eliptik bisiklet var. Spora başlayacağım ben de.
Birbirimizi neden kıralım ki burada hem kilo vermek hem de motive olmak için bir aradayız. Sende istedigin kiloya guzelce ulaşırsın inşallahBen yeni başladım biliyorsunuz motivasyona inanılmaz ihtiyacım var birbirimizi kırmadan teşvik edelim arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar :)Ben yeni başladım biliyorsunuz motivasyona inanılmaz ihtiyacım var birbirimizi kırmadan teşvik edelim arkadaşlar.
Selammerhaba arkadaşlar :)
Canım 5.takımdaydın di mi eskiden
Ay hadi inşallahBirbirimizi neden kıralım ki burada hem kilo vermek hem de motive olmak için bir aradayız. Sende istedigin kiloya guzelce ulaşırsın inşallah