Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Merhaba ben de bugün gorumcemdeydim bizi yemeğe davet ettiler, sabah yumurta tereyagda bi dilim ekmek biraz peynir ve salata yedim, öğlen ayva tatlısı ufak bi parça kahveyle, akşam da iskender kebap yoğurtlu ve acılı şalgam biraz salata yanında… yarın daha çok dikkat edeceğim 🙏🏽

O zaman şu şekilde yapalim hanimlar.
Menü kontrollerini ertesi sabah yapayim. Eksikleri çıkarırım listeden. Son öğünden sonra musait olunca bildirilir sabaha kadar.
Size uyar mi? britneyyyyy britneyyyyy ohbb ohbb
Bence de en uygunu böyle olur. Menü bildirimi olmalı kesinlikle bu konuda sizinle hem fikirim insan daha iyi motive oluyor.

Günaydın kızlar pazar günlerini nasıl atlatiyorsunuz 😅
Günaydın. Pazar günleri ailecek evde olduğumuz gün olduğu için maalesef çok iyi geçmiyor. Zaten okullar da tatil olunca benim hepten kötü geçti bu süreç inşallah yarın okullar açılıyor daha kontrollü bir beslenme ve spor ile tam başlıyorum inşalah aksatmadan istikrarlı deva edebilirim

Günaydın. Pazar günleri ailecek evde olduğumuz gün olduğu için maalesef çok iyi geçmiyor. Zaten okullar da tatil olunca benim hepten kötü geçti bu süreç inşallah yarın okullar açılıyor daha kontrollü bir beslenme ve spor ile tam başlıyorum inşalah aksatmadan istikrarlı deva edebilirim
Aynen benimde. Birbirimize uyarı yapalım 😁

Ben de okul acilinca daha düzenli olacagini düşünüyorum. Evde eliptik bisiklet var. Spora başlayacağım ben de.

Aynen benimde. Birbirimize uyarı yapalım 😁
Birbirimizin eksikliklerini söylersek veya doğru yaptıklarını daha iyi olacağı kanısındayım.
Ben de okul acilinca daha düzenli olacagini düşünüyorum. Evde eliptik bisiklet var. Spora başlayacağım ben de.
Ben sporumu kendim yapacağım yürüyüş veya lesli sonrasi bacak ve basen hareketleri yapacağım inşallah. Benim basenlerim problemli üst bedenim ie ilgili bir şikayetim yok ama basenlerim neredeyse üst bedenimden 2-3 beden fazla. Sanki yağların hepsi bir kutle gibi orada birkmiş bu yüzden de yana doğru geniş görünüyor. Eger bana spor konusunda tavsiyeniz olursa sevinirm

Ben yeni başladım biliyorsunuz motivasyona inanılmaz ihtiyacım var birbirimizi kırmadan teşvik edelim arkadaşlar.
Birbirimizi neden kıralım ki burada hem kilo vermek hem de motive olmak için bir aradayız. Sende istedigin kiloya guzelce ulaşırsın inşallah😍

Bugün rejim yapamadım. Ama aralıklı oruç saatlerine uydum. Kahvaltı 9:30 da patatesli omlet, beyaz peynir, 4 siyah zeytin, çay
Ara bir muz, bir parça çikolata, bir kadeh votkali portakal suyu
Akşam 4te mozarellali makarna, çay

Bugün değişik bir beslenme şekli oldu 🙈

Sabah 11:30

• 2 dilim ekmek üzerine fırında kaşar sucuk
  • Çeyrek bazlama arası bal tereyağ
  • Çay

Ara 14:30

• yarım simit
  • 1 bardak sıkma portakal suyu

Akşam 18:30

• 1 kase salata