- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
Spor salonunda 35-40 dakıka orta tempo yürüyüş,15 eliptek (adından emin degılım)aletlerle agırlık kola bacak haraketleri çalışıyorum artı squatsoor ne yapiyosun
Listeye aldim sizi.Merhaba tekrar, yaşım 35, boyum 1.70 kilom 62,5
Akşam yemeği 18:00Sabah 11:00 de
1 haşlanmış yumurta
Kibrit büyüklüğünde peynir
Birer tutam dereotu maydanoz yedim
Ara öğün 15:00
Akşam tatlı canım çekmesin diye yiyorum
Eki Görüntüle 3207584
Aa kusura bakmayın ben Almanyada'yım burda saat 20:44 şu andaMenü Kontrol Listesi
X xDerinMavix
benita_ask
Kontes001
M miraysu_
sevgikaplan
halacocuksun
britneyyyyy
ohbb
C crab_mother
mavimli
O Oezzi29
Kural Hatırlatması
Her gun saat 22.00'a kadar menü bildirilmiş olacak (Son öğün sonrası toplu şekilde).
Her hafta pazartesi kilo bildirilecek.
Üst üste 2 gün menü bildirmeyen, hafta boyu iki kez menü bildirmeyen listeden çıkarılır.
Menüm kötüydü diye bir mazeret yok, kötü de olsa bildirim yapilacak.
Disiplin esastır.
Suan verin duzelteyim. Bilmiyordum :)Aa kusura bakmayın ben Almanyada'yım burda saat 20:44 şu andatam da menümü yazayım diye girmiştim.
Merhaba her gün 22.00 gibi bir kısıtlama ne kadar doğru bilemedim insan her zama müsat olamayabiliyor daha geç veya 20.00 dan önce bildirm yapabiliyor. Disiplin esastır doğru ama gün içerisinde herkesin istediği saatte yapmasi doğeu olmaz mı o gün bildirim yapilmasi zorunlu olmak kaydıyla tabii.İyi akşamlar kizlar.
Bugünden itibaren her gün menü olayını listeyle kontrol edicem. Menu vermeyenleri cikaricam. Bilginiz olsun.
Umarim istedigimiz kilolara ulasiriz. Bu da ancak disiplinle mümkün.
Menüler gün içinde değil son öğünden sonra toplu verilsin.
Saat 22.00'da menü işi tamamlanmış olsun.
merhaba yanlis anlamayinda saat kisitlmasi sacma opmus bence ben tr disinda yasiyorumMenü Kontrol Listesi
X xDerinMavix
benita_ask
Kontes001
M miraysu_
sevgikaplan
britneyyyyy
ohbb
C crab_mother
mavimli
O Oezzi29
Kural Hatırlatması
Her gun saat 22.00'a kadar menü bildirilmiş olacak (Son öğün sonrası toplu şekilde).
Üst üste 2 gün menü bildirmeyen, hafta boyu iki kez menü bildirmeyen listeden çıkarılır.
Disiplin esastır.
Menü bildirince iyi oluyor. Bildirecem diye az yiyorumMenü Kontrol Listesi
X xDerinMavix
benita_ask
Kontes001
M miraysu_
sevgikaplan
britneyyyyy
ohbb
C crab_mother
mavimli
O Oezzi29
Kural Hatırlatması
Disiplin esastır.
20den once atilabilir tabi ki. 22 dememin sebebi kontrol edip o sekilde cikmak. Saat getirmek istemem ama siteye girip menu yazılmıyor. Bu da motivasyonumu düşürüyor.Merhaba her gün 22.00 gibi bir kısıtlama ne kadar doğru bilemedim insan her zama müsat olamayabiliyor daha geç veya 20.00 dan önce bildirm yapabiliyor. Disiplin esastır doğru ama gün içerisinde herkesin istediği saatte yapmasi doğeu olmaz mı o gün bildirim yapilmasi zorunlu olmak kaydıyla tabii.
Bugün menum
Sabab büyük bir bardak limonlu su
11.30 filtre kahve
13.00 1 haşlanmış yumurta 2 dilim peynir zeytin domates 2 dilim ekmek
16.00 yeşil çay 2 dilim kabak talısı
18.00 yoğurtlu keşkek (yöresel bir yemek) 1 muz
Akşam 1 avuç çekirdek
2 litre su
Haklisiniz bence de sacma. Ama listede olup siteye girip menu yazmayanlar var. Bir türlü o disiplini saglayamiyoruz.merhaba yanlis anlamayinda saat kisitlmasi sacma opmus bence ben tr disinda yasiyorum
ve tr ile aramizda 2 saat var ve yemegimi genelde 8-9 gibi yiyorum ondan malesef tr saati ile yazamiycam malesef cunku her gun ne yiyicegim de belli degil malesef. size iyi diyetler diliyorum
beni listeden cikartabilirsiniz.