- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.141
Biz memleketten döndük hadi canlanalim biraz. Ben kaldigim yerden devam ediyorum67.7 yi gördüm adet olacakmışım ondan veremedim herhalde o ara.. kilo azaldıkça daha az az iniyor bünyede alıştı ekmeksizliğe çok kıpraşmıyor. Konuda yalnız kaldım hevesimde kaçtı biraz
Yok ya çok değilBen de kahvaltiyi biraz abartmis olabilirim
Sabah yediklerim sorun yaratmiyor zsten bana. Yeter ki aksam yemeyeyim.Yok ya çok değil
Kesinlikle oyle,gec yememek lazimSabah yediklerim sorun yaratmiyor zsten bana. Yeter ki aksam yemeyeyim.
Yesen olmuyor yemesen olmuyor ah şu davetlere işteSimdi yazacaklarım için beni linclemeyin olur mu
Sabah 7.30
ceyrek ekmek peynirli tost
yarim simit
sekersiz cay
Öğle 15.00
1 tane gül böreği
1 tane poğaça
2 yemek kasigi kadar patates salatasi
3 yemek kaşığı kadar sehriye salatasi
1 tatli,1 tuzlu kurabiye
1 ufak profiterol
1 dilim etimek tatlısı
sekersiz cay
(Bebek gormesindeki ikramliklardan birer tane tattim)
Bugun baska bisey yemiyorum ( daha ne yiyim)
Tek tesellim saat 15.00 de yemem. Simdiye kadar da 2 litre su ictim. Yatana kadar 1 litre daha içerim
Ben her gun tartiliyorum. Benim icin daha verimli oluyor.Gunaydinben dayanamayip tartildim eksileri gordukce cok mutlu oluyorum
Evet oluyor dikkat ettiğim halde 1 hafta hiç gitmemişti diğer hafta 1 kilo gitmiştiAralıklı oructa da kilo vermede duraklama dönemi oluyor mu arkadaslar,ben kilo verdigimi gordukce motive oluyorum ama kilo vermem durunca diyeti bırakasım geliyor