- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 33
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.101
Öyle olurAma bildirim gunumuz pazartesi. Cumartesi tartilin pazartesi bildirin.
Tabi ki.Iyi aksamlar ben de katılabilir miyim
31 yasindayim 1.60 boyum.mevcut kilom en son 70.3 idi ama yarin sabah tekrar tartilip guncel kilomu belirtirim. Hedef kilom 55Tabi ki.
Yaş, boy, mevcut kilo ve hedef kiloyu yazin ekleyeyim.
Boy ve yaşımız aynı31 yasindayim 1.60 boyum.mevcut kilom en son 70.3 idi ama yarin sabah tekrar tartilip guncel kilomu belirtirim. Hedef kilom 55emziren bir anneyim
Sabah belirtin alayim sizi de listeye. Zaten yarin bildirim günümüz.31 yasindayim 1.60 boyum.mevcut kilom en son 70.3 idi ama yarin sabah tekrar tartilip guncel kilomu belirtirim. Hedef kilom 55emziren bir anneyim
Keske kilomuz da ayni olsaymisBoy ve yaşımız aynı
Tamam yarin guzel bir baslangic olsun hepimizeSabah belirtin alayim sizi de listeye. Zaten yarin bildirim günümüz.
Ben sütyen kilot ile tartılıyorumEki Görüntüle 3244353 Günaydıngüncel kilom 6 li rakamları gormek istiyorum artik
Ben aralıklı orucumu 16-8 olarak sabah 10 aksam 6 arasinda yapacağım. Su icmekle basladim
Suyumu ictim,haftaya oyle tartilimBen sütyen kilot ile tartılıyorumöyle tartılmıyorsan tartıl görürsün 69.9 u
En doğru sonuç o aslında. Çünkü her hafta aynı kıyafetle tartılamayabiliriz ve hepsinin ağırlığı farklıSuyumu ictim,haftaya oyle tartilim