Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Günaydın dünkü menüm

öğle 12.00
tarhana çorbası+2 adet susamlı galeta

ara 16.00
şekersiz türk kahvesi+ 2 adet lokum

akşam 20.00
tarhana çorbası + salata + tereyağlı kızarmış 1 dilim ekmek (çok severim)

dukan bira içildi
45 dk eliptik yapıldı.

lokumlar olmayaydı güzel bir gündü benim için güzel bir başlangıç oldu. hedefime kadarda bırakmayı düşünmüyorum. kaçamaklar yapsamda mutlaka devam edeceğim

Menü veriyim

Sabah 3 yk lorlu omlet,1 parça peynir,4 zeytın,3 dılım kekıklı zeytınlı ekmek

3 kurabıye turk kahvesi

Adaçayı

4 yk havuçlu mısırlı basmati pilav,2 mını 2 küçüge yakın az kaşarlı köfte, 5-6 haşlama brokoli

2 sade soda 1 kurabiye

Su 1lt

Eve kurabıye gırınce dayanamıyorum bıttı Allahtan gunde tek ögün geçicem 19,30 da yedım akşamı yarın 7 kadar bişe yemem

Arkadaşlar merhaba. Ben aralıklı oruç, diyet, sağlıklı beslenme adı ne olursa olsun yapamıyorum. Modum düşük, motivasyonum yok. Sürekli erteliyorum. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Hazır olmadığımı düşünüyorum. Müsadenizle ayrılıyorum gruptan. Umarım siz hedefinize ulaşırsınız. Sevgiler...

X xDerinMavix

Hurma detoksunun içeriği hakkında bilgi verir misiniz ben de denemek isterim
selam
sabah + öğle+ akşam 7 hurma ve 1 kase yoğurt tüketiyoruz. gün içinde bol su + yeşil çay+ şekersiz kahve tüketebiliriz. çok basit aslında daha uzun yapanlarda var ama bana 3 gün yetiyor. tüm ödemler gidiyor. sonra dikkat ederek diyet mantığı ile aralıklı oruç yaparak devam edeceğim bu sefer çok kararlıyım. konuda açtım oradanda takip edebilirsiniz.

burada konum kızlar gelmek isteyenleri beklerim.

4 çilek yarım kase sütlü gevrek

Türk kahvesi

5 yk sebzelı basmati,4 yk sulu köfte( yemegın suyunu yemedım),yarım kase domates corbası,yarım dılım ekmek,4 ince yaprak sarma

Filtre kahve 5-6 çilek

Su 1,5 lt

belki değişik bi yöntem yada detoks falan denersen bi kıpırdar sonra tekrar düşüşe geçebilir. duraklamışsındır belki
67.7 yi gördüm adet olacakmışım ondan veremedim herhalde o ara.. kilo azaldıkça daha az az iniyor bünyede alıştı ekmeksizliğe çok kıpraşmıyor. Konuda yalnız kaldım hevesimde kaçtı biraz

Sabah 11:00 kahvaltı
  • az sucuklu yumurta
  • kaşar peyniri
  • domates salatalık
  • ekmek yok
  • çay

Akşam 16:30
  • 1 kase tarhana çorbası
  • 5 kaşık taze fasülye
  • 2 dilim ekmek

Dışarı çıktım geldim acıktım
Çayın yanında küçük kase cips/ 1 dilim cheesecake

3500 adım
3 litreye yakın su

67.7 yi gördüm adet olacakmışım ondan veremedim herhalde o ara.. kilo azaldıkça daha az az iniyor bünyede alıştı ekmeksizliğe çok kıpraşmıyor. Konuda yalnız kaldım hevesimde kaçtı biraz
aynen benimde öyle malesef burası pek hareketli değil bende ilk başladığımda çok hevesliydim ama burası durgun olduğu için motivasyonum düştü. bende tekrar canlanmak ve hedef ulaşmak için konu açtım ve detoks ile başladım tekrar

selam kızlar dünkü menümü burdan sizlerlede paylaşayım. bu sabah 1.1 kg ödemden kurtularak uyandım. pazartesi güzel bir kilo bildirimi yapmayı hedefliyorum.
sabah
maydanoz kürü (maydanoz+salatalık+yarım limon su ile blender ve hüplet)

yarım bardak süt + 7 hurma

öğle
1 kase pul biberli yoğurt + 7 hurma

akşam
1 kase pul biberli+naneli yoğurt + 7 hurma

30 dk eliptik yapıldı.
dukan bira yapılıp içildi. (2 paket yeşil çay+soda+yarım limon)

2 lt ye yakın su tükettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…