- 21 Aralık 2016
- 8.882
- 40.811
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.021
Ben de yiyorum ama dikkatli gidiyorum. Olur adım sayısı takip edelim.Ben çok saldım kendimi. Yedikçe yedim son günlerde. Istahim da iyice artti tabi. Pazartesi sabahı tartılmaya korkuyorum şu an. Görsel olarak belli zaten, tartiya lüzum da çok yok.Adım takibi yaparak başlayabiliriz mesela. Sonra da kolaydan zora spor videoları veya bölgesel hareketler ekleyebiliriz. Bayram sonu kendimize iyice ayar çekmemiz lazım. Sadece menü yazıp gitmeyelim. Bu şekilde motive olamayız.
Ben tam yapamiyorum ,saat saatine uyuyamıyorum o yüzden bilemem.Selam kızlar nasılsınızDaha önce aralıklı oruç ile 10 cm incelmistim. Duygusal yiyiciyim. Bırakınca geri aldım kiloları. 20 mayıs itibari ile yeniden başladım. Aralıklı oruca başlanan ilk bir kaç hafta kilolar hızlı gitmişti daha önceki tecrübeme göre. Şimdi size sorum acaba aralıklı oruca başladığınız ilk ay kaç kg verdiniz, hatırlıyor musunuz?
merhaba tüm gün sadece bunlarımı yiyorsunuz?yediklerim: 150 gr yoğurt, 30 gram şekersiz granola, 50 gr yer fıstığı, 140 gr hindi göğüs, 1 kase çorba, 1 muz, 20 gr çiğ badem, 100 gr elma
çok güzel 67 yi görmene sevindim. demekki bayramdada dikkat ettin. tebrik ederim67.6 ile haftaya başladım mutlu oldum 1 gram 1 gramdır
merhabalar evet öğrenci evinde kaldığım için malum...merhaba tüm gün sadece bunlarımı yiyorsunuz?
maşşallah iradenize yedikleriniz çok az ben bu kadar yesem iğne iplik olurum ne güzelmerhabalar evet öğrenci evinde kaldığım için malum...
dün yediklerim: 60 gram hindi füme, 40 grr pirinç patlağı, 150 gr yoğurt, 30 gram şekersiz granola, 140 gr hindi göğüs,1 muz, 20 gr çiğ badem, 4 adet fropie şekersiz hurma topu
çooook teşekkür ederiiiim :)))maşşallah iradenize yedikleriniz çok az ben bu kadar yesem iğne iplik olurum ne güzel