- 14 Mart 2009
- 2.206
- 1.933
- 35
-
- Konu Sahibi xDerinMavix
- #2.001
O patates kaç günlüktü başka detoksı mı geçsen vücudun şaşırsaGene 68 im yapıştım herhalde bunabugün akşama kadar haşlanmış patates yiyeceğim o 67 şer buraya gelecek
Hergün yapmıyorum 1 gün detoks yapıyorum 2 gün aralıklı oruç karışık gidiyorum.O patates kaç günlüktü başka detoksı mı geçsen vücudun şaşırsa
47,6 çok yavaş gidiyor maalesef kiKaç kiloya indiniz
Siz yok olmayı falan mı düşünüyorsunuz.? Kilonuz zaten az neden zayıflamaya çalışıyorsunuz.?47,6 çok yavaş gidiyor maalesef ki
yediklerim: 130 gr hindi, 60 gram pirinç patlağı, 40 gr leblebi, 10 gr ceviz, 1 muz, 1 adet züber protein bar, 60gr hindi füme, 1 muz, 20 gram fıstık, 10 gr çiğ badem
sizi ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum. sevgilerSiz yok olmayı falan mı düşünüyorsunuz.? Kilonuz zaten az neden zayıflamaya çalışıyorsunuz.?
Ben çok saldım kendimi. Yedikçe yedim son günlerde. Istahim da iyice artti tabi. Pazartesi sabahı tartılmaya korkuyorum şu an. Görsel olarak belli zaten, tartiya lüzum da çok yok.Kızlar niye yazmiyorsunuz ? Bayramda tatli vs kaçamak yapmayalım. Verimli geçirmeye çalışalım. Bardan sonra da harketlendirelim buraları. Spor yarısı yada günlük video atalım mesela , o videoyu uygun olan herkes yapsın.