Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Sahur yok

İftar
1 kase tarhana çorbası
4 kaşık nohut yemeği
Yoğurtlu biber kızartması
2 dilim kepekli ekmek
Salata

Çayın yanına küçük kase cips + sütlaç

selam henüz tartılamadım malesef akşamları eve geç gittiğim için. bu ara pek paylaşımda yapamıyorum inşallah bayramdan sonra daha düzenli olucaktır.

dünkü menüm
sahur yok

iftar
1 tam pide +kola

ara
muzlu çilekli ev yapımı milkshake

Ramazana başlarken ve biterken çok vermesem de almamak büyük başarı
Bayram için kaynanamlara gidiyoruz o yüzden bayram sonrası pazartesi görüşürüz

Eklentiler

• BEB2B89E-5A8D-4681-8041-6721B85C7442.jpeg
    673,9 KB · Görüntüleme: 31
  • C6EF03CE-625F-4BF1-8E49-DD85E2296BB4.jpeg
    673,6 KB · Görüntüleme: 40
Ben de bugunden itibaren yazacağım menülerimi

Sabah 10.30
Biraz üzüm
Orta boy donut
Kahve sutlu

Aksam 16.30
Salata
Kabak
Yoğurt

Şu 1. 5
Adım 9.000

Son 1 haftadır düzenim bozulfu yemesemde yazmayı unutuyorum karıştı iyice kusura bakmayın

Sahur sandrvuc ekmegıne kaşatlı sucuklu tost ,çeyrek avakado

Iftar5 yk boşnak paça 3 dılım ekmek,5/6 yk brokolı,karnabahar,patates graten, 2 mücver

Ramazanın son günlerinde iştahım aşırı açıldı

Merhaba 2-3 gündür erken kalktığım için 3 öğün yemek zorunda kalıyorum ben yemezsem çocuklarda yemiyor çünkü
Sabah 1 yumurta az peynir öğlen çiğ köfte dürüm akşam 2 yumurta az peynir 2 zeytin 2 dilim domates yedim 68 de takılı kaldım nasıl ineceğim bilmiyorum

Selamlar yazayım bugünümü de

14.20
Salata ( biraz Peynir, yarım avokado, marul, paprika , dom, sal ) keten tohumu yagi

Ara
Yarım avokado

20.30 İftarda yedim esimle
Yeşil fasulye
Yoğurt
5 yk mercimek çorba
Az Kavurma
İki ısırık tatli ,kendim yaptım tadımlık yedim.

Adım 14.000
10 dk pilates
Bakalım hergun hergun artıracağım platesi . İns başarırım. Yoksa gitmeyecek kilolar.

47,6 çok yavaş gidiyor maalesef ki
yediklerim: 130 gr hindi, 60 gram pirinç patlağı, 40 gr leblebi, 10 gr ceviz, 1 muz, 1 adet züber protein bar, 60gr hindi füme, 1 muz, 20 gram fıstık, 10 gr çiğ badem
Siz yok olmayı falan mı düşünüyorsunuz.? Kilonuz zaten az neden zayıflamaya çalışıyorsunuz.?

Kızlar niye yazmiyorsunuz ? Bayramda tatli vs kaçamak yapmayalım. Verimli geçirmeye çalışalım. Bardan sonra da harketlendirelim buraları. Spor yarısı yada günlük video atalım mesela , o videoyu uygun olan herkes yapsın.

Günaydın öncelikle iyi bayramlar dün başım ağarıyordu giremedim öğlen az mantı yedim akşamda 2 parça tavuk az patates kızartması azar peynir domates yedim ara öğün yapmadım. Hala 68 altını görmedim 67.9 u asla göremiyorum

Öğlen biraz ızgara et yedim ara öğün biraz kavun akşam 2 kaşık yulaf 2 kaşık k flex 1 incir 2 kayısı 3 badem 3 fındık 1 bardak d vitaminli süt karıştırıp yedim 68 den insem yuvarlanıp gidecekte takıldı kaldı

Ben çok saldım kendimi. Yedikçe yedim son günlerde. Istahim da iyice artti tabi. Pazartesi sabahı tartılmaya korkuyorum şu an. Görsel olarak belli zaten, tartiya lüzum da çok yok. Adım takibi yaparak başlayabiliriz mesela. Sonra da kolaydan zora spor videoları veya bölgesel hareketler ekleyebiliriz. Bayram sonu kendimize iyice ayar çekmemiz lazım. Sadece menü yazıp gitmeyelim. Bu şekilde motive olamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…