Aralıklı Oruç Serüvenim (Hadi Bana Katılın)

Yarım bardak yarım yaglı sütten çilek ve 2 yk gevrek,yeşil çay

Türk kahvesi 6 çilek,4 kaju

Börülceli yeşillik salatası brokolı ,iç baklalı enginar,1 kase domates çorbası,2 dılım ekşi mayalı kekikli ekmek

Su 1,5

Merhabalar şu aralar eşya alma ev düzme işleri ile uğraştığım için biraz aksattim dün kabak detoksuna başladım (bu dün menüsü)

Sabah
Soğanlı yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir
Zeytin

Akşam
2 orta boy kabaktan kabak detoksu

1.5 litre su
10000 adım

@miraysu_
@berbam
mavikara mavikara
suspushanimcim suspushanimcim
@Migim

Birkaç gündür menü vermiyorsunuz. Ayrıca kilo bildiriminiz de yok.

Devamli takip edip yazmak istemiyorum ama gruba alirken ozellikle söylüyorum hanimlar günlük menü ve pazartesileri kilo bildirecek misiniz diye ve bunu onaylayıp geliyorsunuz gruba. Lütfen bildirimlerinizi yapin.
İyi akşamlar canm başımızdan bir sürü hastalık zor günler geçti diyete devam edemedim çok özür dilerim yazamadığım içinde hakkını helal et

İyi geceler gruba ne oldu ya hiç kimseden ses çıkmıyor

Sabah
Soğanlı yumurta
Peynir
Zeytin
1 tane poğaça

Akşam
Kabak detoksu
Yogurt

1.5 litre su
5000 adım yürüyüş

Merhaba hanımlar :halay: aralıklı orucu araştırırken size denk geldim🤗 geçen yıl şubat sonunda başlamıştım diyet serüvenine diyetisyenle 108 kilodan 77 kiloya kadar düşmüştüm :KK8: tanitayla 77 çıkarken evde 79 80 civarı çıkıyodum tabii enteresan şekilde :KK70:ocak ayında tamamen bıraktım herseyi kötü zamanlar geçirdim cenaze vs olunca saldim gitti toparlayamiyorum:KK61:ciddi şekilde duygusal yiyiciyimdir:olamaz: Ne dersiniz acaba yapabilir miyim hedefim 68 bide aralıklı oruc deniyim diyorum:KK64:

4D3F1F7E-D106-471E-92D8-F89D6E145897.jpeg
gecen hafta 83,40 bu hafta 83,30 bugun eskı duzene gerı donuyorum -100 reglı sonrası

Merhaba hanımlar :halay: aralıklı orucu araştırırken size denk geldim🤗 geçen yıl şubat sonunda başlamıştım diyet serüvenine diyetisyenle 108 kilodan 77 kiloya kadar düşmüştüm :KK8: tanitayla 77 çıkarken evde 79 80 civarı çıkıyodum tabii enteresan şekilde :KK70:ocak ayında tamamen bıraktım herseyi kötü zamanlar geçirdim cenaze vs olunca saldim gitti toparlayamiyorum:KK61:ciddi şekilde duygusal yiyiciyimdir:olamaz: Ne dersiniz acaba yapabilir miyim hedefim 68 bide aralıklı oruc deniyim diyorum:KK64:
Yaparsın bende duygusal yiyiciyim hatta 6/7 sene once 22 kılo verıp 30 gerı aldım ramazan sonu dagıttım bugun yınr başladım dene en azıdnan zaman zaman bızde şaşırıyoxruz☺️

Kızlar selam 🌸 umarım herkes hedefine ulaşır ya🙏 bende iki gündür çokk dikkat ediyorum, reglim bitince tartılacağım. Uzun zamandır 57.30da takıldım kaldım, bende ödem de yok o yüzden giden kilodan gidicek inşallah. Arkadaş çevrem olmasa çoktan zayıflamıstım ama her gün toplanıp çay partisi yapıyoruz resmen 😭 ilk defa kilo vermek için uğraşıyorum ne zormuş ya. Temmuz sonuna kadar 7 kilo vermek istiyorum inşallah başarırım bende.

Kızlar selam 🌸 umarım herkes hedefine ulaşır ya🙏 bende iki gündür çokk dikkat ediyorum, reglim bitince tartılacağım. Uzun zamandır 57.30da takıldım kaldım, bende ödem de yok o yüzden giden kilodan gidicek inşallah. Arkadaş çevrem olmasa çoktan zayıflamıstım ama her gün toplanıp çay partisi yapıyoruz resmen 😭 ilk defa kilo vermek için uğraşıyorum ne zormuş ya. Temmuz sonuna kadar 7 kilo vermek istiyorum inşallah başarırım bende.
Ben 56 ile başladım iki ayda 4 kilo verdim

Ben 56 ile başladım iki ayda 4 kilo verdim
Süper ya, Neler yaptın bu süreçte peki? Benim 3 ayım var şuan, yediklerime dikkat ediyorum oğlundan vakit buldukça spor da yapıyorum. Oğlum biraz elimi kolumu bağlıyor yoksa ben yürüyüş yapmaya falan bayılırım.

Yaparsın bende duygusal yiyiciyim hatta 6/7 sene once 22 kılo verıp 30 gerı aldım ramazan sonu dagıttım bugun yınr başladım dene en azıdnan zaman zaman bızde şaşırıyoxruz☺️
Regl dönemindeyim suan bikac güne biter o zman gelicem bende basliycam kurban bayramına kadar 5 6 kilo verebilmek istiyorum en azndan belki böyle verebilirim🥶

Süper ya, Neler yaptın bu süreçte peki? Benim 3 ayım var şuan, yediklerime dikkat ediyorum oğlundan vakit buldukça spor da yapıyorum. Oğlum biraz elimi kolumu bağlıyor yoksa ben yürüyüş yapmaya falan bayılırım.
Günde 3 litre su, tarçınlı Türk kahvesi, kayısılı bitki çayı, 12/6 yemeye çalıştım. Gün içinde aktifim ama ortalama 8 bin adımım var

1 bardak chialı su

2 yk yumurtalı patates kavurma,maydanoz dereotu roka 2 zeytın 1 parça peynir,1 dılım ekmek

Türk kahvesi

1 küçük biber 1 küçük kabak ( zeytınyaglı fırında) 5-6 tane lorlu pazı sarma 2 dılım tam tahıllı ekmek,2 yk yogurtlu biber

1 fıtre khve dogum gunu pastamdan 1 dılım

Su 1 lt

Dün menü vermeyi unuttum

Chialı su

Tek ögün 3 küçük dilim pastırmalı pide,2 dılım kıymalı pide 13-14 tane patates kızartma ,yarım avakado,1 yumurta

Adım sayısı 4365

6-7 çilek
Türk kahvesi

X