Aralıklı oruç ile hedef 6 kg vermek

Şu an kilom 92 sabah aç karnına boyun 177 yaşım 40 diyetisyene gidiyirum o da if oneriyor
M meryemnur hoşgeldin 🥰 tamam ben listeye ekliyorum suan guncel kilonu. Hedef kac olamk istiyorsun onu da yazayim.
İf yapiyorum yeme süremi ne kadar az tutarsam okadar etkili. Malum yaz geliyor ilk haftalarda daha hızlı kilo gitsin istiyorum. Uzun zamana yayılınca bıkıyorum. Once buraya yazmadan 76 kilo gelmistim bi 10 gun kadar 18/6 uyguladim. 74.800e düştüm. Bu hafta 19/5 20/4 yapıyorum bakalım Perşembe günü ne cikacak. Ama bende de spor yok. Bir de onu düzene koyabilsem.

M meryemnur hoşgeldin 🥰 tamam ben listeye ekliyorum suan guncel kilonu. Hedef kac olamk istiyorsun onu da yazayim.
İf yapiyorum yeme süremi ne kadar az tutarsam okadar etkili. Malum yaz geliyor ilk haftalarda daha hızlı kilo gitsin istiyorum. Uzun zamana yayılınca bıkıyorum. Once buraya yazmadan 76 kilo gelmistim bi 10 gun kadar 18/6 uyguladim. 74.800e düştüm. Bu hafta 19/5 20/4 yapıyorum bakalım Perşembe günü ne cikacak. Ama bende de spor yok. Bir de onu düzene koyabilsem.
Merhaba ben de kurban bayramına kadar 86 olmak istiyorum

En çok malup olduğum konu motivasyon siiznle birlikte bunu yeneceğiz insallah
İnşallah birbirimize haber verdikçe motive oluruz. Mesela sabah kacta yedik gun icinde spor yaptik mi bir de son yeme saatimizi yazarsak süper olur. Son saatten sonra cay kahve isteyen foto yüklesin ❣️tam destek olalım

İnşallah birbirimize haber verdikçe motive oluruz. Mesela sabah kacta yedik gun icinde spor yaptik mi bir de son yeme saatimizi yazarsak süper olur. Son saatten sonra cay kahve isteyen foto yüklesin ❣️tam destek olalım

Eklentiler

• IMG_20230526_134520.jpg
    IMG_20230526_134520.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 86
Kahve içemiyorum yeşil çay ve tarcinda sevmiyorum şu an kahvaltıya başladım 6 da buğdaylı yoğurt çorbası yicem diye planladim sizinle çok daha güçlü hissediyorum

Kahve içemiyorum yeşil çay ve tarcinda sevmiyorum şu an kahvaltıya başladım 6 da buğdaylı yoğurt çorbası yicem diye planladim sizinle çok daha güçlü hissediyorum
Normalde 11 de yiyorum bugün sabahtan derse gittiğim için geç oldu cumalari böyle oluyor benim

M meryemnur hoş geldin Meryem 🤗 ben de kendimi tebrik ediyorum ilk öğünümü şu an bitirdim.
Yarım kase tarhana çorbası, pancar salatası ve biraz börek yedim.
Nerdeyse 24 saattir açtım 🤭

Günaydın kızlar 💗 dün malum son öğünümü, çok geç saatte düğünde yedim.
Bu sabah tartılmak istemedim ama dayamadım tartıldım ve 75.1 gördüm 💪🏼
Bu sabah kahvaltımı 12 gibi yapacağım.

Günaydın kizlar hepinize afiyet olsun. Benim yatılı misafirim vardi kahvaltimi 10bucukta yapmaya başladım. Son yemegimi erken bitirmeyi düşünüyorum. Haftasonlarini bu yüzden sevmiyorum mutlaka düzen bozan birsey cikiyor 🙈

Kaçamak lari yazacak.miyiz yoksa moral düşürür diye gizli mi tutalim
Kacamak yapmayalim kizlar nolur ozellikle ilk haftalar ❤️ Ben aralıklı oruçta yeme araliginda canımın istediklerini yiyorum o yüzden gözüm kalmiyor. Aksam mesela pasta börek var ordan hakkimi gündüz yemek zamanima sakliyorum.
Yemek yeme araliginda mis gibi yiyorum. Eger hem aralikli oruc yapip hem de yemek yeme araliginda da diyet yaparsam nefsime hakim olamam zorlanirim 🖤💙🧡

X