Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 30 dakika yürüyüş yapiyirumSaat 11.07 kahvaltima başlıyorum. Saat 1 gibi yürüyüş yapmayi planlıyorum
M meryemnur hoşgeldin tamam ben listeye ekliyorum suan guncel kilonu. Hedef kac olamk istiyorsun onu da yazayim.Şu an kilom 92 sabah aç karnına boyun 177 yaşım 40 diyetisyene gidiyirum o da if oneriyor
Merhaba ben de kurban bayramına kadar 86 olmak istiyorumM meryemnur hoşgeldin tamam ben listeye ekliyorum suan guncel kilonu. Hedef kac olamk istiyorsun onu da yazayim.
İf yapiyorum yeme süremi ne kadar az tutarsam okadar etkili. Malum yaz geliyor ilk haftalarda daha hızlı kilo gitsin istiyorum. Uzun zamana yayılınca bıkıyorum. Once buraya yazmadan 76 kilo gelmistim bi 10 gun kadar 18/6 uyguladim. 74.800e düştüm. Bu hafta 19/5 20/4 yapıyorum bakalım Perşembe günü ne cikacak. Ama bende de spor yok. Bir de onu düzene koyabilsem.
En çok malup olduğum konu motivasyon siiznle birlikte bunu yeneceğiz insallahMerhaba ben de kurban bayramına kadar 86 olmak istiyorum
İnşallah birbirimize haber verdikçe motive oluruz. Mesela sabah kacta yedik gun icinde spor yaptik mi bir de son yeme saatimizi yazarsak süper olur. Son saatten sonra cay kahve isteyen foto yüklesin tam destek olalımEn çok malup olduğum konu motivasyon siiznle birlikte bunu yeneceğiz insallah
İnşallah birbirimize haber verdikçe motive oluruz. Mesela sabah kacta yedik gun icinde spor yaptik mi bir de son yeme saatimizi yazarsak süper olur. Son saatten sonra cay kahve isteyen foto yüklesin tam destek olalım
Normalde 11 de yiyorum bugün sabahtan derse gittiğim için geç oldu cumalari böyle oluyor benimKahve içemiyorum yeşil çay ve tarcinda sevmiyorum şu an kahvaltıya başladım 6 da buğdaylı yoğurt çorbası yicem diye planladim sizinle çok daha güçlü hissediyorum
Pardon etMemnun oldum ben ara da incir ve fındık yedim akşama at ve pilav yqpicam galiba
Haftaya persembeye eksi kilolarla çıkacağizGünaydın kızlar dün malum son öğünümü, çok geç saatte düğünde yedim.
Bu sabah tartılmak istemedim ama dayamadım tartıldım ve 75.1 gördüm
Bu sabah kahvaltımı 12 gibi yapacağım.
Kacamak yapmayalim kizlar nolur ozellikle ilk haftalar Ben aralıklı oruçta yeme araliginda canımın istediklerini yiyorum o yüzden gözüm kalmiyor. Aksam mesela pasta börek var ordan hakkimi gündüz yemek zamanima sakliyorum.Kaçamak lari yazacak.miyiz yoksa moral düşürür diye gizli mi tutalim