Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 2 öğün cok guzel insan daha dinç enerjil oluyor .3 günden sonra açlık ataklari da gelmiyor. Cok canimin istediği şeyleri yeme araligimda yiyorum. Aksam çayın yayina ev halki dido yediler çikolatali gofret ben yemedim. Bugün yarım yerim kahvenin yanına gün icinde.Ben sabah 72.6 gördüm dünkü kaçamaklara rağmen iyi. Bugün kahvaltı 11.00. Aksam yemeği de 18.00 da bitirip aksam 1 saat yürüyüş yapmak istiyorum. Allahım 2 öğün ne güzelmiş. Midem ve bağırsaklarım nasıl rahat etti. Aksam kaçamak yapamıyorum en güzeli de bu. Ayrıca buraya yazdığım için kendimi sorumlu hissediyorum. 1 ay sonra doğumgünümde daha farklı bir ben olacağım.
Jelibon üstü yeşil çay iyi fikirmişHuhuuuu ben geldim komşularrr. Cumartesi düğün vardi demistim ailelerimizin yaşadığım şehire gitmistik. C.tesi yediklerime dikkat ettim diyetime zeval getirmedim amaaaa bugün hakgetire en son eve dönerken arabada jelibon yiyordum battı balık yan gitti Ama bugün de çarşıda cok gezdim. Sürekli hareket halindeydim ..
yarın kaldigim yerden devam . Simdi bi yeşil cay iceyim. Persembeye eksi görürüm inşallah.
Evet birbirimize gaz verelim. Psikoloji çok önemli. Benim kahve ve çaylarımın yanı boş oluyor. O hakkımı ara öğün yapıp meyve ile değerlendirmek istiyorum. Çünkü kahvaltı ve aksam yemeğinde yiyemedigim meyveyi ara öğünde yiyorum. Aslında ara öğün yapmasam daha iyi ama oğlumun peşinde koştururken enerjim bitiyor.Evet 2 öğün cok guzel insan daha dinç enerjil oluyor .3 günden sonra açlık ataklari da gelmiyor. Cok canimin istediği şeyleri yeme araligimda yiyorum. Aksam çayın yayina ev halki dido yediler çikolatali gofret ben yemedim. Bugün yarım yerim kahvenin yanına gün icinde.
Kizlar burayi boş birakmayalim birbirimize moral ve destek vermis oluruz.
Güldürdünüz beniŞu halime bakın nasıl bir şekilsizlik. Doğu Almanya gülle takımından sanki:)
Eskiden cok spor yaptım bu nedenle vücudum kilo alinca böyle oldu. 2 sezaryen doğum da eklenince... fotoyu azıcık gülelim diye attım, ne kadar beğenmesem de kendimle barışık biriyim vücuduma uygun giyiniyorum. Ancak resimlerde en iri çıkan ben olmak istemiyorum artıkGüldürdünüz beni
Bu arada vücudunuz çok sıkı, kaslı duruyor maşallah. Evet şekilsizlik var ama sporcu vücudu gibi. Yani sizin gören aa ne şişman birisi demez.
Tabi istediğimiz ince bel falan olunca, bizim için şey gözümüze batıyor.
Süpersin aynı azimle hiç vazgecmeyelim , illaki gidecek fazlalıklar. Dün Instagramda biraz aralıklı oruc etiketiyle arastirma yaptim. Yapıp da memnun olmayan yok. Hepsinin mutlaka 2-3ayda en az 6-7 , Kilosu fazla olanlarda ise 8- 13 kilosu gitmis. . Darısı bize olsun ben de boyum uzun oldugu herkesin icinde iri duruyorum . Zaten kemikliyim. Üstte karnimda pek bir şeyim yok. Tüm kilom basenlerimdeGünaydınlar.,
Kahvaltı 11.00 de yapıldı. Aksam yemeğini 17 de bitirmeyi düşünüyorum.
Bu sabah sürpriz 72.1 gördüm. Böyle gidersem süper. 4 günde 1 kg.
Tatlı ve çikolata ağzıma sürmüyorum yoksa emeğim boşa gider. Tek lüksüm ara öğünde yedigim kayısı. Buna rağmen boşaltım sistemim yavaşladı. Kiraz sapı çayı yapacağım. Suyu artıracağım.
Artık bıktım iri yapılı omuzlu kalın kollu görüntümden. Bacaklarım annemin bacağı gibi oldu. Karnım yok ama kasiklarimda hamilelikten kalan yağları görebiliyorum.
Ilk hedefim 60 inşallah ulaşırım
Hepimiz vazgeçmeyelim bir daha almamak üzere kilolara elveda
Bir daha almamak üzere verelim kiloları. Bu da biraz beslenme alışkanlığı ile ilgili. Eğer evde pasta börek yapılıyorsa kilo almamak imkansız.Süpersin aynı azimle hiç vazgecmeyelim , illaki gidecek fazlalıklar. Dün Instagramda biraz aralıklı oruc etiketiyle arastirma yaptim. Yapıp da memnun olmayan yok. Hepsinin mutlaka 2-3ayda en az 6-7 , Kilosu fazla olanlarda ise 8- 13 kilosu gitmis. . Darısı bize olsun ben de boyum uzun oldugu herkesin icinde iri duruyorum . Zaten kemikliyim. Üstte karnimda pek bir şeyim yok. Tüm kilom basenlerimde