- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 5te kapanışı yaptım üstüne 1 karahindibali kahve ictim.yarin tartı günüDün aney içmedi, cesaret edemedim, ıhlamur içiyoruz (kayısılı doğadan benimmmm )
Nedense bu akşam cok aciktim dun 20 saat yemedim onum acligi sanirim. Acıkınca da azcik sabırsız ve gergin oluyorum.Ben bugün kahvaltımı 10.00' da yaptım. Yemeği ise 16.00' da yiyip bir daha bir şey yemedim. Sadece su içiyorum, canım bitki çayı da istemiyor.
Ama yemek yiyemeyince biraz sinirli oluyorum.
Kot bedenin kac acaba? Ben 27 giyiyorum dar oluyor. 28 tam oluyor.Bu arada bel basenimk ölçtüm çünkü tam oturan kotum yeni yikandigi halde beli bi bol gelince hoşuma gitti
Belim; 72
Gobek 82
Basen 106
Baldır 51
Bence bunun nedeni öğünlerde karbonhidratı fazla almak ya da kahvenin yanında tatlı bir şey yemek olabilir. Eğer yediklerine çok dikkat ettiysen ödem veya adet dönemidir.Günaydın kızlar
Zorlu geçen bir haftadan sonra kilom : 73.200.
Ne almışım ne de vermişim
Neyse yola devam haftaya bol eksiler görürüm inşallah
31 beden giyiyorum kumaşta 42 . Üst tarafım da L beden ,boyum uzun kemiğim genis. normalde de en zayif halimle 29beden, üstüm M giyiyordum. Hic bir zaman s veya xs olmadim olamamda imkansiz. Boyum 174 -75Kot bedenin kac acaba? Ben 27 giyiyorum dar oluyor. 28 tam oluyor.
Benim boyuma göre 60 kg ideal kilom.
Ben geçen hafta baya bir pasta börek yemiştimBence bunun nedeni öğünlerde karbonhidratı fazla almak ya da kahvenin yanında tatlı bir şey yemek olabilir. Eğer yediklerine çok dikkat ettiysen ödem veya adet dönemidir.
Bir yerde okumuştum aralıklı oruç adet dönemini geciktiriyormus.
Görümceniz şişman mı o yüzden mi kıyafetler yakışmıyorKızlar hepinize bir şey sorucam
Kilo verme sürecinde en büyük motivasyonunuz ne?
Benim motivasyonum :
zengin kocası sayesinde deli gibi alışveriş yapan, ama giydiklerinin hiçbiri kendisine yakışmayan görümcemin yanında, incecik vücudumla ortamın tozunu attırmak
nedense başka hiçbir fikir beni bugüne kadar bu kadar hırslandırmadı
Yani çok şişman değil ama yaşına ve vücuduna uygun giyinmeyi bilmez. Benden kısa ve daha kilolu ama kloş kisa etek giyiyor mesela.Görümceniz şişman mı o yüzden mi kıyafetler yakışmıyor
Ben geçen sene temmuzda doğum yaptım. Benim isteğim de eski fit vücuduma kavuşup, eeeenn pahalısından bir levi’s kot alıp, elimde kahvemle parkta bebeğimi oynatmak
Yine çok iyi o zaman. Hem adet dönemi hem de pastalar varmış. Hafta en az 2 kg diyelim mi o zaman ?Ben geçen hafta baya bir pasta börek yemiştim
Sonra bir mide ağrısı tuttu, 2-3 gece kalkıp kalkıp soğuk meyve yedim.
Yani çok tuhaf bir haftaydı
Adetime de 1 gün kaldı o da var
Ben 1.68 boy ile 48 kilo olduğum dönem bile medium giyerdim. O kemikli hatunlardan biri benim işte!31 beden giyiyorum kumaşta 42 . Üst tarafım da L beden ,boyum uzun kemiğim genis. normalde de en zayif halimle 29beden, üstüm M giyiyordum. Hic bir zaman s veya xs olmadim olamamda imkansiz. Boyum 174 -75