Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydın, akşam kahve içmedim, 4 tane yeşil erik yiyip yattım ☺
Uyanır uyanmaz 2 bardak su içildi
Kahve karışımı içildi
Kahvaltıdan yarım saat önce bir bardak su içilecek ve 10:00 da kahvaltı yapılacak
Kızlar biz dün ilk defa ara öğün yaptık, uzun süre aç kalınca vücut kıtlıktayım diye düşünüp kendini korumaya alıyormuş ve yağ yakımı duruyormuş bu yüzden ara öğün yapmak gerekiyormuş, bu kilo verme durma nedenlerinden biriymiş.. Siz ara öğünde ne tüketmeyi önerirsiniz? Biz dün 3 malta eriği, yarım salatalık, 6 çiğ fındıkla yaptık ara öğünümüzü..
İdeal kilomuza inene kadar saat 15:00 ara öğün olarak devam diye düşünüyorum, sabah ve akşam yemeklerinde de azaltma yaptım, bakalım sonuca göre yola devam edeceğiz.. Bi yerde yanlış yaptık ki, ikimizde yaramazlık yapmadığımız halde kilo aldık, bakalım arayıp bulucaz artık ☺Günaydın
Ben asla ara öğün yapmıyorum. Direnç olsa da bekliyorum, illa eksiler yine başlıyor bir süre sonra, ara öğün ise benim programımı bozuyor
Bence ara öğününüz gayet iyi görünüyor.
Hep mi ara öğün yapacaksınız? Yoksa eksi görene kadar mı?
O zaman da aralıklı oruç olmuyor sanki yahu…
Afiyet şifa olsunKızlaaarrrrr
Bu saatte bir tabak kiraz yedim
Umarım tartıda çok fark etmez, bu sene hiç yememiştim bulunca abarttım
Ne güzel, maydonoz suyu yapmıştım ancak icemedim. Gitsin ödemler , kilolara yol acilsiMaydanoz suyu sonrası hemen kabızlık sorunu çözüldü