toplamda kaç kilo verdiniz? Ben de bugün aralıklı oruca başladım sabah 8 de uyanıyorum işe gidiyorum ilk öğünümü 12.30-13.30 arasında yapacağım. Bu zamana kadar su içtim, yeşil çay içtim, türk kahvesi içeceğim tarçınlı. Akşam öğünümüde 6-7 arasında yapacağım. Eve gidince şipşak ne hazırlarsam artık.Selamlar...
İlk öğün yine menemen, bol yesillik, tahin, peynir ve zeytinle yapıldı.
İkinci öğünüm fırında sebzeli kuş başı dana ve en bolundan salata oldu...Patateslerden sadece üç küp yedim.
Sabah 30 dk tempolu yüzdüm, akşam üzeri de 1 saat kadar yine tempolu yürüyüş yaptım...
Merhaba, hoş geldiniz.toplamda kaç kilo verdiniz? Ben de bugün aralıklı oruca başladım sabah 8 de uyanıyorum işe gidiyorum ilk öğünümü 12.30-13.30 arasında yapacağım. Bu zamana kadar su içtim, yeşil çay içtim, türk kahvesi içeceğim tarçınlı. Akşam öğünümüde 6-7 arasında yapacağım. Eve gidince şipşak ne hazırlarsam artık.
Bugünkü ilk öğünüm de şu şekilde olacak; domates, salatalık, erik, cacık
Teşekkür ederim, var mı bana öneriniz pekiMerhaba, hoş geldiniz.
Dün tartıldım 56 kiloyum. Yani toplamda 40 kg vermişim. İlk mesajımda kilo takibini de paylaşmıştım, inceleyebilirsiniz.
Siz de sağlıkla hedefinize ulaşın insallah.
Teşekkür ederim, var mı bana öneriniz peki
Çok teşekkür ederim...geçmiş olsun
Günaydın merhaba Cantorun.Harikasın gerçekten azmine hayranım.Bir olayı sürdürebilmek asıl başarı bence bunu sende çok iyi yapıyorsun.Selamlarımla...
Daha önce de belirttiğim gibi önce beyaz unu, pirinç vs, daha sonraları da tam tahıllı ekmekleri, yulaf ve granolayi bırakmıştım.
Coook nadiren, yılda bir iki kez cantik, lahmacun gibi şeyleri yiyorum.
Upuzun bir aradan sonra bir kaç gündür canım granola istiyordu. Bu konularda şöyle bir metod geliştirdim. Üç gün bekliyorum, hâlâ canım cekiyorsa nefsime zulüm etmeyip yiyorum.
Ve bugün yedim. Afiyet şifa olsun.
Ama ne yaptım, süt tukettigim için peynir yemedim. Karbonhidrat 50 Gr üzerine çıkmasın diye hurma yemedim, fıstık ezmesi yerine de 3 adet ceviz yedim.
Bu arada kalori yerine karbonhidrat saydigimi tekrar söylemiş olayım.
Demem o ki, dengeledigimde istediğim şeyleri rahatça yiyorum. Kilo korumada da sıkıntı yaşamıyorum...
Bugün evde temizlik var, sporda rest günü yaptım.
Merhaba canım.Günaydın merhaba Cantorun.Harikasın gerçekten azmine hayranım.Bir olayı sürdürebilmek asıl başarı bence bunu sende çok iyi yapıyorsun.