- Konu Sahibi antidepresif
- #1.901
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo bakalım bi kaç gündür bakamıyordum varmı güzel haberi olan çıtırlar![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar herkeze.. Bende aranıza yeni katıldım, ve sanırım aynı şeyi bekliyoruz.. Allah hepimizin gönlünün muradını versin.. En büyük hazine rabbimde bizide nasiplendirsin inş..:)
Merhaba bende yeni katıldım aranıza.4 yıllık evliyim 2yıldır korunmuyoruz ve hiçbir sebep olmamasına rağmen henüz bebişimiz olmadı.Eylül ayında klomen kullandım ve kimyasal gebelik yaşadım Kasım reglimde de tekrar klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım iğneden sonra bugün 18.günüm kırmızılar gelmedi 15.gün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı şuan beklemedeyim fakat 2gündür sol kasığımda batma gibi ağrı,bel ağrım ve aşırı gaz problemim var hastalanacak gibi de hissetmiyorum inş olmaz...Sizce hamile olabilirmiyim?
sende hoşgeldin şeker aramıza![]()
2 haftalık hamileyim.aslında çok istiyodum.boş karınımı seviyordum ama olunca kabul edemedim öğreneli 2 gün oldu.ne yemeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Hoş buldum canım)) bende kimse yok herhalde diyordum sevindim
![]()
merhaba arkadaşlar bend e aranıza yeni katılçdım. bende İNŞALLAH RABBim nasip ederse bebek istiyorum 1,5yıllık evliyim ve 1 senedirdr korunmuyoruz ama olmadı bitürlü sizi takip edyorumdda sürekli pko dan bahsedilio nedir bu acaba
canım hoşgeldin aramıza.. inş hakkında hayırlısı olsur valla bende bilmiyodum bi arkadaş açıkladı ama unuttum ama geçmişe bakarsan ..orda yazıyodu:)
bir kıpırtı hisseden varmı hanımlar içinde
Pko polikistik over sendreomu yumurtalıklarda küçük ve çok kistçikler oluyor. Adet düzensizliği yapıyor doğal olarak yumurtlama belirsizliğinden haile kalmak zorlaşıyor Kilo yapıyor kila aldıkça polikistik daha ilerliyor Kısır döngü kilo ermelisin ama kilo vermek zor tüylenme falan oluyor genetik bir hastalık![]()
ben ben beeeenn)ama tam emin olamıyorum iki gündür sol kasığımda ağrım var,belim ağrıyor,gaz problemim var,akıntım var,gòğüslerim kaşınıyor ve en önemlisi eşim yüzün değişti seni diyor bu belirtileri kimyasal gebelik yaşadığım zamanda yaşamıştım ama 3gün önce evde test yaptım negatif çıktı...
ben ben beeeenn)ama tam emin olamıyorum iki gündür sol kasığımda ağrım var,belim ağrıyor,gaz problemim var,akıntım var,gòğüslerim kaşınıyor ve en önemlisi eşim yüzün değişti seni diyor bu belirtileri kimyasal gebelik yaşadığım zamanda yaşamıştım ama 3gün önce evde test yaptım negatif çıktı...
slm kızlar yenı geldı bende aranıza. kasım 24 te aşılama yaptırdım.ama aralık 9 da hastalandım ama değişikti 2 gun geldı.sonra bıttı abdest aldım.2 gun sonra bıraz daha geldi kan.doktorumda kan gelebılır uzulme yınede hamılelık olabılır demıştı şimdi anlamadım ne oldu kı kızlar