• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo bakalım bi kaç gündür bakamıyordum varmı güzel haberi olan çıtırlar:16:

Selamlar herkeze.. Bende aranıza yeni katıldım, ve sanırım aynı şeyi bekliyoruz.. Allah hepimizin gönlünün muradını versin.. En büyük hazine rabbimde bizide nasiplendirsin inş..:)

hoşgeldin şekerim aramıza hepimiz için hayırlısı olsun bakalım..ilk bebekmi bekliyosun?

Merhaba bende yeni katıldım aranıza.4 yıllık evliyim 2yıldır korunmuyoruz ve hiçbir sebep olmamasına rağmen henüz bebişimiz olmadı.Eylül ayında klomen kullandım ve kimyasal gebelik yaşadım Kasım reglimde de tekrar klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım iğneden sonra bugün 18.günüm kırmızılar gelmedi 15.gün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı şuan beklemedeyim fakat 2gündür sol kasığımda batma gibi ağrı,bel ağrım ve aşırı gaz problemim var hastalanacak gibi de hissetmiyorum inş olmaz...Sizce hamile olabilirmiyim?

sende hoşgeldin şeker aramıza:nazar:

merhaba arkadaşlar bend e aranıza yeni katılçdım. bende İNŞALLAH RABBim nasip ederse bebek istiyorum 1,5yıllık evliyim ve 1 senedirdr korunmuyoruz ama olmadı bitürlü sizi takip edyorumdda sürekli pko dan bahsedilio nedir bu acaba

merhaba arkadaşlar bend e aranıza yeni katılçdım. bende İNŞALLAH RABBim nasip ederse bebek istiyorum 1,5yıllık evliyim ve 1 senedirdr korunmuyoruz ama olmadı bitürlü sizi takip edyorumdda sürekli pko dan bahsedilio nedir bu acaba

canım hoşgeldin aramıza.. inş hakkında hayırlısı olsur valla bende bilmiyodum bi arkadaş açıkladı ama unuttum ama geçmişe bakarsan ..orda yazıyodu:)

öncelikle cok tebrik ederim hayırlı uğurlu olur inşallahh
canım doktorun mutlka nasıl beslenmen konusunda mutlaka bilgi verecektir ama bende nacizane tavsiyeler.. günde 2 yumurta yemelisin1 bardak ssüt veya 1 kase yoğrt kemik gelişimi için iyi olur sebze yemekleri tüketmeyede ağırlık ver hem sindirimide kolaydır hazım problemleri daha az çekersin..ceviz zeka geliştirir ve hurmada. maden suyuda bebeğin kemik gelişimi için iyidir mineral bakımından zengin biliosun. dengeli beslen öğün atlama öğün aralarında meyve yemeyi ihmal etme.. birazda şımar bişeyler aşer ki hamileleğin tadı çıksın:D

bir kıpırtı hisseden varmı hanımlar içinde

ben ben beeeenn;))ama tam emin olamıyorum iki gündür sol kasığımda ağrım var,belim ağrıyor,gaz problemim var,akıntım var,gòğüslerim kaşınıyor ve en önemlisi eşim yüzün değişti seni diyor bu belirtileri kimyasal gebelik yaşadığım zamanda yaşamıştım ama 3gün önce evde test yaptım negatif çıktı...

Pko polikistik over sendreomu yumurtalıklarda küçük ve çok kistçikler oluyor. Adet düzensizliği yapıyor doğal olarak yumurtlama belirsizliğinden haile kalmak zorlaşıyor Kilo yapıyor kila aldıkça polikistik daha ilerliyor Kısır döngü kilo ermelisin ama kilo vermek zor tüylenme falan oluyor genetik bir hastalık:54:

HANIMLAR bişey ssorucam aya bili verriseniz sevinirim ben 3 ay progestan kulandım 5 ekim 5 kasım regl oldum tam düzeldi derken pat diye 30 kasımda regl oldumm şimdi benim bat ne ayın kacı oluyo yumurtlamaı nasıl hesaplıcam böle olunca bidaki ayı kestiremiyorumki??

Pko polikistik over sendreomu yumurtalıklarda küçük ve çok kistçikler oluyor. Adet düzensizliği yapıyor doğal olarak yumurtlama belirsizliğinden haile kalmak zorlaşıyor Kilo yapıyor kila aldıkça polikistik daha ilerliyor Kısır döngü kilo ermelisin ama kilo vermek zor tüylenme falan oluyor genetik bir hastalık:54:

teşekkür edrim yaklaşık 4 ay önce doktora gitmiştim yumurtaların tenbel hantal demişti adet söktürücü ve progestan verdi 3y kullanıdım bu ay inşallah bebişiiz olur. sanki bu tanıdık geldide bi aa doktor bana öle demiş gibi geldide korktumm

slm kızlar yenı geldı bende aranıza. kasım 24 te aşılama yaptırdım.ama aralık 9 da hastalandım ama değişikti 2 gun geldı.sonra bıttı abdest aldım.2 gun sonra bıraz daha geldi kan.doktorumda kan gelebılır uzulme yınede hamılelık olabılır demıştı şimdi anlamadım ne oldu kı kızlar

ben ben beeeenn;))ama tam emin olamıyorum iki gündür sol kasığımda ağrım var,belim ağrıyor,gaz problemim var,akıntım var,gòğüslerim kaşınıyor ve en önemlisi eşim yüzün değişti seni diyor bu belirtileri kimyasal gebelik yaşadığım zamanda yaşamıştım ama 3gün önce evde test yaptım negatif çıktı...

İnşallah inşallahhh çok sevindim cokda duygulandım inşallah allahım nur topu gibi evlat verir bizim içinde dua et olurmuu

İnşallah inşallahhh çok sevindim cokda duygulandım inşallah allahım nur topu gibi evlat verir bizim içinde dua et olurmuu

slm kızlar yenı geldı bende aranıza. kasım 24 te aşılama yaptırdım.ama aralık 9 da hastalandım ama değişikti 2 gun geldı.sonra bıttı abdest aldım.2 gun sonra bıraz daha geldi kan.doktorumda kan gelebılır uzulme yınede hamılelık olabılır demıştı şimdi anlamadım ne oldu kı kızlar

yerleşme kanı olabilir canım inşallah hamilesindir

Back