- Konu Sahibi antidepresif
- #1.921
merhabalar herkeslereee..
koşturmalı bir cumartesi geçirdim.
vee maalesef hala kırmızılarım gelmedi. gelsin diye gözünün içine bakıyom ya gelmez şimdi. gelme desem de gelir gıcık
hani korunmasak hamile olma ihtimalim var mı dicem. ama yookk. belirti de yok zaten. 30 gün oldu ![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
canım listene hurma yazmışsın. ama hurmayı özellikle hamişliğin ilk haftalarında önermiyolar. rahim kasılmalarını arttırıyomuş. hurmayı doğuma yakın hem sancılar kolaylaşsın hem de süt olsun diye yediriyolarmış. tabi kasteddiğin meyve olan trabzon hurması değilse, benim dediğim hacıdan gelen...
en önemlisi aslında folik asit doktor hap vermediyse bol bol koyu yeşil sebzelerle otlanıp bulgur mercimek yemek gerekiyor
koşturmalı bir cumartesi geçirdim.
vee maalesef hala kırmızılarım gelmedi. gelsin diye gözünün içine bakıyom ya gelmez şimdi. gelme desem de gelir gıcık
![KK35 :35: :35:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk35.gif)
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
öncelikle cok tebrik ederim hayırlı uğurlu olur inşallahh
canım doktorun mutlka nasıl beslenmen konusunda mutlaka bilgi verecektir ama bende nacizane tavsiyeler.. günde 2 yumurta yemelisin1 bardak ssüt veya 1 kase yoğrt kemik gelişimi için iyi olur sebze yemekleri tüketmeyede ağırlık ver hem sindirimide kolaydır hazım problemleri daha az çekersin..ceviz zeka geliştirir ve hurmada. maden suyuda bebeğin kemik gelişimi için iyidir mineral bakımından zengin biliosun. dengeli beslen öğün atlama öğün aralarında meyve yemeyi ihmal etme.. birazda şımar bişeyler aşer ki hamileleğin tadı çıksın![]()
canım listene hurma yazmışsın. ama hurmayı özellikle hamişliğin ilk haftalarında önermiyolar. rahim kasılmalarını arttırıyomuş. hurmayı doğuma yakın hem sancılar kolaylaşsın hem de süt olsun diye yediriyolarmış. tabi kasteddiğin meyve olan trabzon hurması değilse, benim dediğim hacıdan gelen...
en önemlisi aslında folik asit doktor hap vermediyse bol bol koyu yeşil sebzelerle otlanıp bulgur mercimek yemek gerekiyor
Son düzenleme: