• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

merhabalar herkeslereee..
koşturmalı bir cumartesi geçirdim.
vee maalesef hala kırmızılarım gelmedi. gelsin diye gözünün içine bakıyom ya gelmez şimdi. gelme desem de gelir gıcık :35: hani korunmasak hamile olma ihtimalim var mı dicem. ama yookk. belirti de yok zaten. 30 gün oldu :31:

öncelikle cok tebrik ederim hayırlı uğurlu olur inşallahh
canım doktorun mutlka nasıl beslenmen konusunda mutlaka bilgi verecektir ama bende nacizane tavsiyeler.. günde 2 yumurta yemelisin1 bardak ssüt veya 1 kase yoğrt kemik gelişimi için iyi olur sebze yemekleri tüketmeyede ağırlık ver hem sindirimide kolaydır hazım problemleri daha az çekersin..ceviz zeka geliştirir ve hurmada. maden suyuda bebeğin kemik gelişimi için iyidir mineral bakımından zengin biliosun. dengeli beslen öğün atlama öğün aralarında meyve yemeyi ihmal etme.. birazda şımar bişeyler aşer ki hamileleğin tadı çıksın:D

canım listene hurma yazmışsın. ama hurmayı özellikle hamişliğin ilk haftalarında önermiyolar. rahim kasılmalarını arttırıyomuş. hurmayı doğuma yakın hem sancılar kolaylaşsın hem de süt olsun diye yediriyolarmış. tabi kasteddiğin meyve olan trabzon hurması değilse, benim dediğim hacıdan gelen...
en önemlisi aslında folik asit doktor hap vermediyse bol bol koyu yeşil sebzelerle otlanıp bulgur mercimek yemek gerekiyor

Son düzenleme:
İnşallah inşallahhh çok sevindim cokda duygulandım inşallah allahım nur topu gibi evlat verir bizim içinde dua et olurmuu

inşallah canım Allah hepimize tüm isteyenleri evlatlarına kavuştursun...Heray acaba demek çok zor 2 yıldır ne yaşadığımı ben bilirim allah kimselere yaşatmasın ,beterinden de korusun bizleri bunada şükür...

gnaydn22.gif
gunaydnsevgidukkaninet.gif

bende yarından itibaren tekrardan aşılama tedavisine başlıyorumm inş. daha önce 2009 da aşılama yaptıdım ve 3. aşılamamda kızımı kuağıma aldımm şidi 2.5 yaşında ikinciyide sabırsızlıkla istiyoruz allahın izniyle inş. bu sefer ilk denemmede tutarr diye dua ediyorrum herkesin gönlüne göre verrsin yüe rabbimm:emir_bebek:

slm kızlar benim kırmızılar geldi malesef artık umudum ocağa kaldı..

Çatlatma iğnesinden sonra 19.gün yani bugün regl oldum:((hayırlısı bu ay gitti ocak ayına kısmet aşılama yaptırıcam fakat iki hastane arasında kaldım biri istanbul 29mayıs hastanesi doktorum mine Hatipoğlu yıllardır ona gidiyorum ama sonuç alamadık hiç fakat severim kendisini,diğeride bahçelievler medical park dr.Emine ergül kuzenimin doktoru yarın ilk kez gidicem bi bakayım dedim ama aşılamayı hangisinde yaptırayım sizce??

herkes uykuda galiba ....,:31:
lekelenmem bugün de devam etti adetmiyim hamilemiyim hiç belli değil :53:
yarın tahlile gideceğm akşam haber bekleyin ama umudum yok:50:

öptümmmmm:54:

persembe günü yımırttlamaa günüm carsamba aksamı babam gelio 2 gün bizde kalıck bizim çalışma yalan olabilir poffff:17::17::17::17::17::17::17:

Back