• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

slm.kızlar benim adetime daha 1 hafta var ama bugün kahverengiyi andıran lekelenme oldu.genelde ya günümde adet olurum yada birgün önce.acaba adet mi olucam yoksa hamilelik belirtilerinde böyle lekelenme oluyomudur,bilgisi olan varsa yazın lütfen.gerçi sabırsızlanmasam yarın adet olurmuyum olmazmıyım görùrüm ama sabırsızlık işte.

kırmızıııııı:25::14::84:

sağlık olsun canım, üzme canını, inş. bu adetten sonra ulaşırsın bebeğine.
ben o duyguyu 10 gün önce yaşadım, hemen attım üzerimden, demek ki daha vakti varmış.

slm.kızlar benim adetime daha 1 hafta var ama bugün kahverengiyi andıran lekelenme oldu.genelde ya günümde adet olurum yada birgün önce.acaba adet mi olucam yoksa hamilelik belirtilerinde böyle lekelenme oluyomudur,bilgisi olan varsa yazın lütfen.gerçi sabırsızlanmasam yarın adet olurmuyum olmazmıyım görùrüm ama sabırsızlık işte.

adetten birkaç gün veya bir hafta kala lekelenme olup hamile olanları çok okudum burda,
yerleşme kanaması diyorlar.
inş. öyledir canım, Allah gönlüne göre versin.

benimde adete 2 gün kala lekelenme olmuştu, hamileymişim.

bu arada benim BAT'ım 3-5 ocak gibi, değişebiliyor.

dün 1 kere lekelendim bidaha olmadı,6 günüm kaldı bakalım neolcak,ama daha önce adetime kadar hiç lekelenmemiştim,adetim yaklaşınca akıntımda dururdu,şimdi akıntımda oluyo,nebiliyim biraz umutlanıyorum ìşte

merhaba kızlarrr nasılsınız... güneşli bi hafta sonu var burda. birazdan pazara çıkıcam. doğal taze sebze meyve almaya :56:

kırmızıııııı:25::14::84:

hayırlısı olsun canım... umudu kaybetmek yok, önümüzdeki ay çalışmalara devam :34:

dün 1 kere lekelendim bidaha olmadı,6 günüm kaldı bakalım neolcak,ama daha önce adetime kadar hiç lekelenmemiştim,adetim yaklaşınca akıntımda dururdu,şimdi akıntımda oluyo,nebiliyim biraz umutlanıyorum ìşte

canım sen dikkatli ol, daha gününe 1 hafta varsa ve hep idüzenli oluyosan yerleşme kanaması olabilir. uzanma ağır kaldırma ilaç alma. gerçi bunları biliyosundur zaten. eğer yerleşme kanaması ise 4-5 güne kanda hamileleik hormonu nyayılmaya başlar, hemen test yaptırırsın... inşallah hamişsindirr :49:

merhaba kızlar nasılsınız
kızlar size bir sorum olacak cevaplarınıza ihtiyacım var
dün akşam lavaboya gittiğimde biraz kan geldi 2 damla kadar çok korktuk eşimle
ve ayreten afedersiniz idrarımı yaparken de rahimde yanma ama nasıl yanma
1 saat sonra falan yine gittim yine geldi 2 damla kadar ondan sonra gelmedi sizce bu kan ne olabilir
üşütsem falan kanla ne alakası var dimi ama cevaplarınızı bekliyorum kızlar:18:

arkadaşlar ben "kırmızıııııı"""" diye ağladıydım ya adet oldum mu lekelenme mi karar veremedim bu 3. gün. 3gündür lekelenme tarzı kanama. tuvalet kağıdında da kahverengilik oluyor ama adet gibi de değil

ayrıca adetim 16 kasımdı. İlk lekelenme 13 aralık Normalde benim adetim hep geç olur 35 40 günde gelir anlamadım yani:53:

Aminnn inşallahhhh...bende de aralık geçtide artıkkk ocağa ümitleee bakıyoruzz bakalım hayırlısı olsun hepimizn hakkındaaa...ocaktaaa hayırlı haberler veririm inşallah ve hayırlı haberler alırız inşallahhhh:)

arkadaşlar ben "kırmızıııııı"""" diye ağladıydım ya adet oldum mu lekelenme mi karar veremedim bu 3. gün. 3gündür lekelenme tarzı kanama. tuvalet kağıdında da kahverengilik oluyor ama adet gibi de değil

ayrıca adetim 16 kasımdı. İlk lekelenme 13 aralık Normalde benim adetim hep geç olur 35 40 günde gelir anlamadım yani:53:

bende normaldee 40 gün sürüyordu hep 10 gün 10 gün ileri atıyordu.bu ayy enfeksiyon yüzünden iğne yaptılar 4 gün önce oldum...gelcek ay nasıl olacak ovulasyon gününü nasıl hesaplayacam bir türlü bilemedim.Bende ateş ölçmeye başladım. bakalımmm

Merhaba bende yeni katıldım aranıza.4 yıllık evliyim 2yıldır korunmuyoruz ve hiçbir sebep olmamasına rağmen henüz bebişimiz olmadı.Eylül ayında klomen kullandım ve kimyasal gebelik yaşadım Kasım reglimde de tekrar klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım iğneden sonra bugün 18.günüm kırmızılar gelmedi 15.gün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı şuan beklemedeyim fakat 2gündür sol kasığımda batma gibi ağrı,bel ağrım ve aşırı gaz problemim var hastalanacak gibi de hissetmiyorum inş olmaz...Sizce hamile olabilirmiyim?

Canım benzer durumu bende yaşadım ve doktora gittim hemen kanda gebelik testi yapıldı hamile çıktım dikkat et ve test yaptır çünkü hamilelik varsa o lekelenme için ilaç veriyor doktor...Benimkine ne oldu dersen 8.gün beta hcg değerim düşmeye başladı kimyasal gebelikle sonuçlandı oyüzden doktoruna gitmesen bile kan testi yaptır.

Canım, düzensiz adet görenlerde lekelenme sıkça olur. Ama gebeliğin de belirtisidir ayrıca. Bence bir test yaptır. İnşallah hamilesindir.

Artık ben dediğim gibi ultrasonda bebeği görene kadar belirtilere inanmayacağım. Geçtiğimiz dönem bir hamile de olması gereken herşey ben de vardır. Damarlanan göğüslerden kasık batmalarına, mide bulantısından baş dönmesine. Ama sonuçta adet oldum.

Bugün doktora gittim. Malum 3.gün muayenesi. Yumurtan çok güzel çatlamış dedi. Kistlerim defolup gitmişler. Adetim de sancılı olunca klomen kist yaprı zannetmiştim. Çok şükür değilmiş. Yumurtanın çatlamasında da, kistlerimin yok olmasında da incir kürü ve hayır tohumu çayının büyük etsiki olduğunu düşünüyorum. Bu ay daha bilinçli bir şekilde yapacağım bu kürü. Klomen de günde 4 adete çıktı. Benden bu kadar, mutluyum umutluyum ve hepinizi seviyyorum canlarım. Şimdi geride ne var ne yok okumaya gidiyorum.

kızlar az önce bir yayınevinden aradılar editörlük teklifi geldi :10::10::10::10::10:ama istanbulda oldugu için nasıl olur bılemıyorum ayın 18ne görüşme tarihi verdiler :26:

Canım öncelikle hayırlı olsun. İnşallah bu işi alırsın, çünkü gelecek vadeden bir meslek. Ayrıca editörlerin masabaşı mesaiyle çalıştıklarını sanmıyorum. Yine de gidip gelmen gerekse bile, ücreti yol paranı karşılıyor ve emeğinin hakkı cebinde kalıyorsa kaçırma derim. Ha yo gidip gelme kolay mı asla değil. Beş yıldır Karamürselden İzmite otobüslerde sürünürüm diye hayatımdan bıktım. Bir saat 20 dakika. Yol kenarındaki hangi çöpte kaç poşet olur, nerde kaç ot var, hangi evin sıvası çatlamış, boya badanaya ihtiyacı var bilirim. Her sabah aynı balkonda sofrabezi silkeleyen hatun kişiyi görmesem bir tuhaf olurum. Duraklarda binecekleri bile tanırım. Bir tanesi o gün izinli olsa, kafamda bin türlü senaryo türer. "Kahverengi ceketli bu sabah yok. Allah Allah hayrolsun, girp falan mı oldu acaba. Aaaa sarı seyrek saçlı şişko kadın gelmemiş. Hımm kaç gündür yüzü sirke satıyordu, işten mi attılar acebaa." falan filan:))) Otobüs yolculukları zevklii ne hikayeler çıkartıyorum oralardan ama bir zaman sonra "öğkk" oluyor yani insan. Şöferlerle akrama gibiyiz:))

2 haftalık hamileyim.aslında çok istiyodum.boş karınımı seviyordum ama olunca kabul edemedim öğreneli 2 gün oldu.ne yemeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

2 haftalık hamileyim.aslında çok istiyodum.boş karınımı seviyordum ama olunca kabul edemedim öğreneli 2 gün oldu.ne yemeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

Canım hayırlı olsunn çok sevindim;)))Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Doktorun birşeyler söylemedimu??Valla bilsem yardımcı olurdum ama bende henüz ilk bebeğim için uğraşıyorum...

Back