- Konu Sahibi antidepresif
- #1.941
uyumak istiyorummmm
yaa benimde cumartesi pazar ve ben izmitteyim ne yapıcam bilemedim
en verimli günü kaçırmak istemiyoruuum :84::84::84::84:ama yapack bişey yok
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyumak istiyorummmm
yaa benimde cumartesi pazar ve ben izmitteyim ne yapıcam bilemedim
persembe günü yımırttlamaa günüm carsamba aksamı babam gelio 2 gün bizde kalıck bizim çalışma yalan olabilir poffff![]()
günaydın hatunlarrrrrrr
yımırtttlamaaaaaa yaklışooooo bende bir heyecan![]()
Rabbim nasip etsin inşallahhhhh![]()
günaydın hatunlarrrrrrr
yımırtttlamaaaaaa yaklışooooo bende bir heyecan![]()
Rabbim nasip etsin inşallahhhhh![]()
Kızlaaaaar Günaydın,,,, çoook güzel bir haftasonunun ardından geldi yine pazartesi :)
Nasılsınız kızlaaaar? Güzel haberleri alayım??? var mı haftasonu gelişmeler....
bencede bir baktır nolcak ki yaa sonra yıne yaptırırsn sonucta bir tek kan verıyosn yaniiYa bişey sorcam kızlar doktor progesteron bakalım dmeişti bu çarşambadan için ama ben salı akşam şehir dışına çıkıyorum yarın baktırcam ve diyorum ki baktırmışken bir beta hcg baktırıyım :) nolur noolmaz....
ama yumurtlamamın üzerinden 7 gün geçmiş olcak sizce biş çıkar mı? evet kesin sonuç olmayabilir ama 7 gün sonra olası bir gebelik ihtimali var ise beta seviyesinin yükselmiş olması gerekir değil mi?
günaydın canım nasılsın bir yandan çeviri yapıyorum bir yandan kızcemı uyuttum bir yandan da burayı idare ediyorumhaftasonu full time temizlik yaptık kocacuumla
![]()
walla antidepresifim sen süper kadınsın :) atom karınca... ben bi rapor yazıyorum bi de burayı idare ediyorum onu bile tam yapamıyorum :)))))))
en verimli günü kaçırmak istemiyoruuum :84::84::84::84:ama yapack bişey yok![]()
herseyi düzenli yapınca oluo canım yaa yoksa benim yaptıgım ekstra bişey yok yanii![]()
evindesin ama sorun olmaz gece halledersin :)
selam bebişlerrr bugun en yogun yumurtlama günüm dua edin bizee lütfennn :))))))
dua ederiz bebiş sen kafana takma 14. günü mü baz alıyosun yumurtlamada