- Konu Sahibi antidepresif
-
Buna sevindim canım:) Hemşeri çıktık desene:) Gerçi işim dolayısıyla burdayım ama olsun. Buralı olduk artık:)) Ekledim canım batını listeye.
Gamyoncu, canım lüsteyi biraz süsleyeceğim ama biraz daha dolsun diye bekliyorum:) İnşallah çok hamile çıkar bu listeden.
bende eşim dolayısıyla burdayım ehh bende buralı oldm tabıki
iki tane hemşeri var ben burda kaldım tek
ask olsn burda memleket ayrımı çok cnm ya
aksama misafir gelıo acep ne yapsm şimdi düşün allah düşün offf
iki tane hemşeri var ben burda kaldım tek
Canım yumurtlama gününde kocaen evde olmayacaksa bir gün öncesi cazibeni kullanacaksın yapacak bişey yokAman atlama bu ayı. Ne güzel maşallah yumurtlama tarihini biliyorsun. Benim en küçük kızım 11 e girecek. Büğü 12 yaşında. Bir yıldır maaile eşim kızlarım çocuk diye diretiyor. Aslında bunun için ne sağlığım müsait ne zamanım. İşim gereği sürekli araba üzerindeyim, ayrıyetten üniversite okuyorum, ayrıyetten kurslarım var. E ev, çocuklar, koca derken bir başka çocuktan ödüm kopuyor ama çaresiz yapıcaz inşallah. O da olursa tabi. Pko var. Senede en çok 4 kere adet olurum. İki çocuğuma da tedavisiz hamile kaldım çok şükür. Hatta ikisinde de adet olmamıştım. Bir yıldır üçüncü için bekliyoruz. Klomen verdi doktor. Bugün bitiyor ilaç. Geceden beri içimde savaş var sanki:)) Şimdi de sancılar girmeye başladı. Ya klomen kist yaptı, ya da bin yüz tane yumurtam oldu:)) Dua edelim bugün cuma, önce hiç anne olamamış kardeşlerimize, onra yuvasını genişletmek isteyen biz cesur kadınlara hayırlı evlatlar versin Allah:))
Ah canım, olur mu öyle şey.Hepimiz aynı toprağın çocuğuyuz. Kardeşiz evvelallah:)
Antidepresif, sen hangi doktora gidiyorsun canım.
inşallah canım ilk hamilelerde biz oluruz inşallah
bizede süslü liste yakışır dimi ama :13:
canım ben körfezde oturuyorum ama konak hastanesine gidiyoruz doktor konusunda aklımda bı kac isim var acıbademide düşünmüo degilim aslındasen hangi doktora gidiosun
Aaa, al sana bir ortak nokta daha:)
Evet kızlarım Sude ve Merve.
Gamyoncu sen nasolsın canım, hiç belirti kıpırtı vesaire var mı sende? Kaç senelik evlisin? Ne zamandır korunmuyorsun canım.
Aaa, al sana bir ortak nokta daha:)
Evet kızlarım Sude ve Merve.
Gamyoncu sen nasolsın canım, hiç belirti kıpırtı vesaire var mı sende? Kaç senelik evlisin? Ne zamandır korunmuyorsun canım.
hava cook güzel bugün misafirim olmasaydı kızcemle cıkıp bir yürüyüş yapardık ama yalan oldu bizim gezip tozma işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?