• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

arkadaşlar ben her ne kadar bat tarihimi 30 kasım olarak yazsamda mutlaka 3-5 gün kaymalar olabiliyor ve şu yumurtlama dönemimi hiç farketmiyorum nasıl anlarım diye sürekli araştırıyorum ama ne bir sancı,ne bir ateş hiç birini hissetmiyoırum n eyapacağımı şaşırdım.var mı bu konuda bir fikri olan?

Canım ben de senin gibiyim. Hiç anlamam hissetmem. Ama bu ay klomen kullandım ve diğer zamanlardan daha farklı kıpraşmalar var içimde:) İnşallah bu kıpraşanlar herzamanki gibi kistler eğildir yumurtadır:) Ateş akıntı hafif sancılar baş ağrısı mide bulantısı genelde kadınların ortak belirtileri gibi. Bu akıntının illa şeffaf mı olması gerekiyor işte onu bilmiyorum. Bendeki beyaz:17: Dilerim hayırlısı ne ise o olsun. Ama ne yalan söyleyeyim umutluyum, elimde değil işte:21::ssz:

kızlar ben çıkıyorum sonra görüşmek üzere bizim hatun yine ortadan kaybolmuş...:21::21::21:

valla insan hayatında neleri neleri görüyor.. ve yaşayınca bos durmakla olmuyo, elinden geleni yapıyosun.. nette arastırmalar fln.. bu sirkeli su tedbirinlede ,
insallah bu kez olur .. ekle ekle, hiç histeye eklenmemistim :)
da Rabbim 15yılımın hasretini dindirir bu mubarek Cuma saatinde ki dualarla beraber benim naçizane duamı da kabul eyler insaAllah.. aminn.. :)

Ahhh on beş yıl mı. Canım ya, sen Rabbimin sevdiği kullardansın biliyorsun değil mi? Seni bir kadın için en zor olan şeyle imtihan etmiş. Umarım duana tez cevap gelir. iNŞALLAH, BAK TA CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM ŞU EZAN VAKTİ ALLAHIM SANA EN KISA SÜREDE ANNE OLMAYI NASİP ETSİN.

İki gözümün yaşıyla dua ettim senin için. Çok duygulandım birden, ne bileyim işte. Of en iyisi ben çıkayım buradan...Sevgiler herkese.

İSİM********************************* B.A.T*********************** NE KULLANDI

ANTİDEPRESİF*********************** 3 Aralık

DİAR******************************* 16 Kasım

SUDEMERVE************************* 7 aralık ***********************Klomen+ hayıt çayı

34moni53*************************** Beklemede (Aralık 25**************Multivitamin

Sgl******************************** 1 Aralık

Hayatcokzor************************ 1 Aralık********************Klomen+çatlatma iğnesi

Gamyoncu************************* 1 Aralık

apple35*************************** 30 Kasım

burda ben yokum Sudemerve:50:

Ahhh on beş yıl mı. Canım ya, sen Rabbimin sevdiği kullardansın biliyorsun değil mi? Seni bir kadın için en zor olan şeyle imtihan etmiş. Umarım duana tez cevap gelir. iNŞALLAH, BAK TA CANI GÖNÜLDEN DİLİYORUM ŞU EZAN VAKTİ ALLAHIM SANA EN KISA SÜREDE ANNE OLMAYI NASİP ETSİN.

İki gözümün yaşıyla dua ettim senin için. Çok duygulandım birden, ne bileyim işte. Of en iyisi ben çıkayım buradan...Sevgiler herkese.

çokk tesskür ederim cnm saol.. senin yazdığını okurkende benmde gözlerim doldu :14:

Canım ben de senin gibiyim. Hiç anlamam hissetmem. Ama bu ay klomen kullandım ve diğer zamanlardan daha farklı kıpraşmalar var içimde:) İnşallah bu kıpraşanlar herzamanki gibi kistler eğildir yumurtadır:) Ateş akıntı hafif sancılar baş ağrısı mide bulantısı genelde kadınların ortak belirtileri gibi. Bu akıntının illa şeffaf mı olması gerekiyor işte onu bilmiyorum. Bendeki beyaz:17: Dilerim hayırlısı ne ise o olsun. Ama ne yalan söyleyeyim umutluyum, elimde değil işte:21::ssz:

iNŞALLAH CANIM HAYIRLISI OLSUN BAKALIM ZAMAN NE GÖSTERİCEK.UMUT BİTMEMELİ :))

çokk tesskür ederim cnm saol.. senin yazdığını okurkende benmde gözlerim doldu :14:

öyle yorgunum ki bu konuda, inan ağlıyorum, gözlerim kendiğilinden akıyo :14:

öyle yorgunum ki bu konuda, inan ağlıyorum, gözlerim kendiğilinden akıyo :14:

üzülme canım herşey Allahtan
hepimiz dua ederiz senin için yeter ki sen moralini yüksek tut canım
kıyamam canım ya benide ağlattın şimdi Allah yar ve yardımcın olsun

hmm.. kolay gelsin.. benim de misafirlerim vardı sabah gittiler .. kahvalıt sonrası.. bned öle onlar varken bakamadıydım.. bi bakim die girdimm..
gaz sancısı benimde hep olur..
adetin yakınsa da oluyo, üsütmediğinin haricinde

Back