- Konu Sahibi antidepresif
ne gezsip tozması kız misafirin gelcek senin doğru mutfağa
diyene baaak kız sen işlerini bitirdin mii hıııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gezsip tozması kız misafirin gelcek senin doğru mutfağa
diyene baaak kız sen işlerini bitirdin mii hıııı
seni bekliyorum :13:
hani yardıma gelicektin
yoksa gelmiyor musun
insan bir haber verir gelmiyorum diye
sen gelicen diye hiçbir işe dokunmamıştım ama ben:18::18:
durumlar degişti benımde misafirim var üzgünüm canım
şaka yapıyorum kız az bir dikiş işim var onu bitirmeye uğraşıyorum
İSİM B.A.T :131: NE KULLANDI
ANTİDEPRESİF
DİAR
SUDEMERVE 7 aralık:92: Klomen+ hayıt çayı
34moni53
Sgl
Umut81
Kızlar liste tutarsak birbirimizden haberdar olur duacı oluruz. İsteyen bat tarihini bildirsin ekleyelim.
vaay dikiş miii hatun marifetli yaa
eee ne sandın
tamam belki hala evimi toplamadım ama marifetliyimdir
(çok mütaviziyim dimi)
Umut81
cnm benim bat : 27 kasım
ne kullanıyorum... son ki adet günümden 10gün önce soğansuyu yaptım ama çok değil öle en fazla 6-7kere yapmısımdır..birde civan perçemi karışımı die aktarlarda satılıyo onu sıcak suyun içine konulup içiyor.onu yaptım..smdi ise bal+çörekotu+tarçın karısımını yapıyorum.. birde kuru incir kürünü arada yapmaya çalısıyorum.. çok sürekli yapıpta hepsi birbirine girsin istemiyorum.. bilmiyorum ne kadar doğru ama yumurtalıklarım için yapmam gerekiyor diye düsünüyorum :S
birde sürekli Meryem Süresini okuyorum özellikle sabah namazlarımdan sonra birde gündüz vakit buldukça namazlarımın arkasından ..
esimde keçiboynuzunu kaynatıp içiyor ve arısütü içti iki kutu..
bütün bunları geçen ay yapıp günüm geçiyor die düsünürken, 3-4gün üsütüne bir rüya gördüm ve ertesi gün kanamam oldu.. epey bi heveslenmistimm.. ama o rüya korkudan gititğini düsünüyorum
ve bunun içinde arastırmalarımda, evin heryerini sirkeli suyla sildim ve kendim de dus alırken sirkeli su vücuduma döktüm..
bütün bunları yaptığım ve sirkeli su tedbirini aldığım için bu ay Rabbim den yine bekliyorum ..İnsaAllah Rabbim bu ay gönderecek kuzucuğumu :)
insallah canım cuma saati dua kapıları acılır dua et canım bol bol verende O alan da...
kızz akşama ne yapıcağını buldun mu?
elmalı tart madensyundan yaptıgım bır kek var onu yapıcm pogaca yaparım bide ıspanaklı börek yeterr
daha ne olsun dimi afiyet şeker olsun canım
neyse eltimde gelck birazdan yardım eder artık bana
isim********************************* b.a.t*********************** ne kullandı
antidepresif*********************** 3 aralık
diar******************************* 16 kasım
sudemerve************************* 7 aralık ***********************klomen+ hayıt çayı
34moni53*************************** beklemede (aralık 25**************multivitamin
sgl******************************** 1 aralık
hayatcokzor************************ 1 aralık********************klomen+çatlatma iğnesi
gamyoncu************************* 1 aralık
apple35*************************** 30 kasım
arkadaşlar ben her ne kadar bat tarihimi 30 kasım olarak yazsamda mutlaka 3-5 gün kaymalar olabiliyor ve şu yumurtlama dönemimi hiç farketmiyorum nasıl anlarım diye sürekli araştırıyorum ama ne bir sancı,ne bir ateş hiç birini hissetmiyoırum n eyapacağımı şaşırdım.var mı bu konuda bir fikri olan?
canım ben bel ağrısı ve akıntımdan anlıyorum internet son 3 adet tarihini yazınca çıkmıyor mu
Umutcum bu durumda heberi en erken senden alacağız inşallah. Diliyorum hayırlı haber olur. Sirkeli su işini daha öneden biliyorum, bence doğru yapmışsın. Listeyeye ekleyeyim seni hemen.
Bu arada henüz erken ama galiba benim yumurtlamam bugün başlıyor. Ya da dün akşam başladı. Hayatımda bu akdar kendimi dinlememiştim be ya:))