• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

İSİM:emir_bebek: B.A.T :131: NE KULLANDI

ANTİDEPRESİF:nazar:

DİAR:nazar:

SUDEMERVE :nazar: 7 aralık:92: Klomen+ hayıt çayı

34moni53 :nazar:

Sgl:nazar:

Umut81:nazar:

Kızlar liste tutarsak birbirimizden haberdar olur duacı oluruz. İsteyen bat tarihini bildirsin ekleyelim.

Umut81
cnm benim bat : 27 kasım
ne kullanıyorum... son ki adet günümden 10gün önce soğansuyu yaptım ama çok değil öle en fazla 6-7kere yapmısımdır..birde civan perçemi karışımı die aktarlarda satılıyo onu sıcak suyun içine konulup içiyor.onu yaptım..smdi ise bal+çörekotu+tarçın karısımını yapıyorum.. birde kuru incir kürünü arada yapmaya çalısıyorum.. çok sürekli yapıpta hepsi birbirine girsin istemiyorum.. bilmiyorum ne kadar doğru ama yumurtalıklarım için yapmam gerekiyor diye düsünüyorum :S
birde sürekli Meryem Süresini okuyorum özellikle sabah namazlarımdan sonra birde gündüz vakit buldukça namazlarımın arkasından ..
esimde keçiboynuzunu kaynatıp içiyor ve arısütü içti iki kutu..

bütün bunları geçen ay yapıp günüm geçiyor die düsünürken, 3-4gün üsütüne bir rüya gördüm ve ertesi gün kanamam oldu.. epey bi heveslenmistimm.. ama o rüya korkudan gititğini düsünüyorum:(
ve bunun içinde arastırmalarımda, evin heryerini sirkeli suyla sildim ve kendim de dus alırken sirkeli su vücuduma döktüm..
bütün bunları yaptığım ve sirkeli su tedbirini aldığım için bu ay Rabbim den yine bekliyorum ..İnsaAllah Rabbim bu ay gönderecek kuzucuğumu :)

Umut81
cnm benim bat : 27 kasım
ne kullanıyorum... son ki adet günümden 10gün önce soğansuyu yaptım ama çok değil öle en fazla 6-7kere yapmısımdır..birde civan perçemi karışımı die aktarlarda satılıyo onu sıcak suyun içine konulup içiyor.onu yaptım..smdi ise bal+çörekotu+tarçın karısımını yapıyorum.. birde kuru incir kürünü arada yapmaya çalısıyorum.. çok sürekli yapıpta hepsi birbirine girsin istemiyorum.. bilmiyorum ne kadar doğru ama yumurtalıklarım için yapmam gerekiyor diye düsünüyorum :S
birde sürekli Meryem Süresini okuyorum özellikle sabah namazlarımdan sonra birde gündüz vakit buldukça namazlarımın arkasından ..
esimde keçiboynuzunu kaynatıp içiyor ve arısütü içti iki kutu..

bütün bunları geçen ay yapıp günüm geçiyor die düsünürken, 3-4gün üsütüne bir rüya gördüm ve ertesi gün kanamam oldu.. epey bi heveslenmistimm.. ama o rüya korkudan gititğini düsünüyorum:(
ve bunun içinde arastırmalarımda, evin heryerini sirkeli suyla sildim ve kendim de dus alırken sirkeli su vücuduma döktüm..
bütün bunları yaptığım ve sirkeli su tedbirini aldığım için bu ay Rabbim den yine bekliyorum ..İnsaAllah Rabbim bu ay gönderecek kuzucuğumu :)

insallah canım cuma saati dua kapıları acılır dua et canım bol bol verende O alan da...

isim********************************* b.a.t*********************** ne kullandı

antidepresif*********************** 3 aralık

diar******************************* 16 kasım

sudemerve************************* 7 aralık ***********************klomen+ hayıt çayı

34moni53*************************** beklemede (aralık 25**************multivitamin

sgl******************************** 1 aralık

hayatcokzor************************ 1 aralık********************klomen+çatlatma iğnesi

gamyoncu************************* 1 aralık

apple35*************************** 30 kasım

arkadaşlar ben her ne kadar bat tarihimi 30 kasım olarak yazsamda mutlaka 3-5 gün kaymalar olabiliyor ve şu yumurtlama dönemimi hiç farketmiyorum nasıl anlarım diye sürekli araştırıyorum ama ne bir sancı,ne bir ateş hiç birini hissetmiyoırum n eyapacağımı şaşırdım.var mı bu konuda bir fikri olan?

arkadaşlar ben her ne kadar bat tarihimi 30 kasım olarak yazsamda mutlaka 3-5 gün kaymalar olabiliyor ve şu yumurtlama dönemimi hiç farketmiyorum nasıl anlarım diye sürekli araştırıyorum ama ne bir sancı,ne bir ateş hiç birini hissetmiyoırum n eyapacağımı şaşırdım.var mı bu konuda bir fikri olan?

canım ben bel ağrısı ve akıntımdan anlıyorum internet son 3 adet tarihini yazınca çıkmıyor mu

Umutcum bu durumda heberi en erken senden alacağız inşallah. Diliyorum hayırlı haber olur. Sirkeli su işini daha öneden biliyorum, bence doğru yapmışsın. Listeyeye ekleyeyim seni hemen.

Bu arada henüz erken ama galiba benim yumurtlamam bugün başlıyor. Ya da dün akşam başladı. Hayatımda bu akdar kendimi dinlememiştim be ya:))

canım ben bel ağrısı ve akıntımdan anlıyorum internet son 3 adet tarihini yazınca çıkmıyor mu

çıkıyor tatlım fakat 4 aydır denememe rağmen tık yok :(( sürekli hesaplayıcılara bakıyorum o şekilde takip ediyorum ama sanırım yumurtlama günüm farklı.İnsan hiçbirşeyde hissetmeyince tedirgin olabiliyor

Umutcum bu durumda heberi en erken senden alacağız inşallah. Diliyorum hayırlı haber olur. Sirkeli su işini daha öneden biliyorum, bence doğru yapmışsın. Listeyeye ekleyeyim seni hemen.

Bu arada henüz erken ama galiba benim yumurtlamam bugün başlıyor. Ya da dün akşam başladı. Hayatımda bu akdar kendimi dinlememiştim be ya:))

valla insan hayatında neleri neleri görüyor.. ve yaşayınca bos durmakla olmuyo, elinden geleni yapıyosun.. nette arastırmalar fln.. bu sirkeli su tedbirinlede ,
insallah bu kez olur .. ekle ekle, hiç histeye eklenmemistim :)
da Rabbim 15yılımın hasretini dindirir bu mubarek Cuma saatinde ki dualarla beraber benim naçizane duamı da kabul eyler insaAllah.. aminn.. :)

Back