• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

şu an yumurtlama günlerindeyim ya ben
ve spor salonuna gidiyorum
acaba diyorum hamileliğe engel bir durumu varmı
vermem gereken fazlalığım var o nedenle gidiyorum
merak ettim bak şimdi :44:

Canım uzmanlar ağır spor yapmanın hamileliğe engel olabileceğini söylüyor. En azından şu dönem yapma bence. Kendini zorlaman yumurtalarına ya da varsa ebriyoya zarar verebilir.

Bu arada herkee günaydınlar. Güzel güneşli birgün Kocaelide. Umarım hepinizin günü mutlu geçer. Hayırlı cumalar herkese.

Canım uzmanlar ağır spor yapmanın hamileliğe engel olabileceğini söylüyor. En azından şu dönem yapma bence. Kendini zorlaman yumurtalarına ya da varsa ebriyoya zarar verebilir.

Bu arada herkee günaydınlar. Güzel güneşli birgün Kocaelide. Umarım hepinizin günü mutlu geçer. Hayırlı cumalar herkese.

günaydın canım kocaeli mi dediiin sennn:52:hayırlı cumalar:16:

teşekkür ederim canım
ağır spor değilde yürüyüş ve bisiklet düşünüyorum
bunlarında sakıncası olabilir mi acaba:44:
sanada hayırlı cumalar istanbulda güneş bir görünüp bir kayboluyor
ama yinede soğuk

İSİM********************************* B.A.T*********************** NE KULLANDI

ANTİDEPRESİF*********************** 3 Aralık

DİAR******************************* 16 Kasım

SUDEMERVE************************* 7 aralık ***********************Klomen+ hayıt çayı

34moni53*************************** Beklemede (Aralık 25**************Multivitamin

Sgl******************************** 1 Aralık

Hayatcokzor************************ 1 Aralık********************Klomen+çatlatma iğnesi

Gamyoncu************************* 1 Aralık

apple35*************************** 30 Kasım

Son düzenleme:
listeyi görünce içim tuhaf oldu rabbim hepimizin içini isteğini bilio bu mübarek cuma gününde kimseyi boş çevirmesin amiiinn:16:

İSİM********************************* B.A.T*********************** NE KULLANDI

ANTİDEPRESİF***********************

DİAR******************************* 16 Kasım

SUDEMERVE************************* 7 aralık ***********************Klomen+ hayıt çayı

34moni53*************************** Beklemede (Aralık 25**************Multivitamin

Sgl******************************** 1 Aralık

Hayatcokzor************************ 1 Aralık********************Klomen+çatlatma iğnesi

Gamyoncu************************* 1 Aralık

apple35*************************** 30 Kasım

Antidepresifciğim, evet Kocaelide yaşıyorum. Sen de mi yoksa :52:

Ayrıca millete diyorsun sen bat'ını söylemiyorsun canım ya:51:

mervecim liste için teşekkürler eline sağlık çok güzel olmuş
inşallah Rabbim hiçbirimizi boş çevirmez

eveeet bende kocaelideyim sekerim benim bat 3 aralık:1:

Buna sevindim canım:) Hemşeri çıktık desene:) Gerçi işim dolayısıyla burdayım ama olsun. Buralı olduk artık:)) Ekledim canım batını listeye.

Gamyoncu, canım listeyi biraz süsleyeceğim ama biraz daha dolsun diye bekliyorum:) İnşallah çok hamile çıkar bu listeden. :49:

Son düzenleme:
Buna sevindim canım:) Hemşeri çıktık desene:) Gerçi işim dolayısıyla burdayım ama olsun. Buralı olduk artık:)) Ekledim canım batını listeye.

Gamyoncu, canım lüsteyi biraz süsleyeceğim ama biraz daha dolsun diye bekliyorum:) İnşallah çok hamile çıkar bu listeden. :49:

inşallah canım ilk hamilelerde biz oluruz inşallah
bizede süslü liste yakışır dimi ama :13:

Back