• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Çok teşekkür ederim...:)))) İlk kez bebekle ilgili içimde heyecanlanmalar oluyor ve fikir alışverişi yapıyorum inşallah burada yapmayada devam edicem.Bu konuda çocuğun hayırlısıyla ve sağlığıyla gelmesini beklemek en mantıklısı galiba :))

Elbette canım. Hayırlısı olsun. Hele bir hamile kal da hayırlısıyla. Ama çok da kaptırma kendini olmaz mı? Sonra üzülmeni istemem. Gerçi demesi kolay biliyorum da...

Bat tarihlerini veren arkadaşalr yarın listeyi güncelleyeceğim. İnşallah bu mübarek günler hürmetine Allah muradınızı nasip eder. Dua etmeyi unutmayın. Hamd ve şükrümüz Allaha beklentilerimiz O'ndan, umudumuz O.

İyi geceler.

Elbette canım. Hayırlısı olsun. Hele bir hamile kal da hayırlısıyla. Ama çok da kaptırma kendini olmaz mı? Sonra üzülmeni istemem. Gerçi demesi kolay biliyorum da...

Bat tarihlerini veren arkadaşalr yarın listeyi güncelleyeceğim. İnşallah bu mübarek günler hürmetine Allah muradınızı nasip eder. Dua etmeyi unutmayın. Hamd ve şükrümüz Allaha beklentilerimiz O'ndan, umudumuz O.

İyi geceler.

benimde bat tarihim 30 kasım

Son düzenleme:
Elbette güncellerim. Çalışıyorum, çok fazla giremiyorum ama durumunu bildiren arkadaşları listeye eklerim.

Kızlar yyumurtlama zamanında ateş yükselir mi? Şu an yüzüm kıpkırmızı, ara ara kasık sancıları var. Acaba klomenin etkisi mi? Pkolu olunca yumurtlamanın nasıl birşey olduğunu anlamak imkansız. Daha 8.günüm. Böyle erken yumurtlama başlar mı?
canım valla benım yumurtlama dönemimde kasık agrım ve uzayan tarzda akıntım oluyor:17: ateş yükselmesi pek olmuyor ama kişiye göre değiseblir:44:

günaydınlar herkese hayırlı cumalar
Rabbim bu güzel bu cuma gününde inşallah dualarımızı geri çevirmez

Allaha çok şükür iyiyim sen nasılsın
bende dua edicem Rabbim dileyen isteyen bekleyen herkese nasip etsin
seninde duaların kabul olsun duanda bizide unutma:16::16::16:

iyiyim canım kahvaltı yaptm dedim bir babayım gelen giden var mı gercı bi on gün sonra fln burası dolar biliyorum:32:o zaman güzel muhabbetlerimiz olur:23:tabi cnm dualarım bebek hasretiyle yanan herkes için olck inşallah:49:

iyiyim canım kahvaltı yaptm dedim bir babayım gelen giden var mı gercı bi on gün sonra fln burası dolar biliyorum:32:o zaman güzel muhabbetlerimiz olur:23:tabi cnm dualarım bebek hasretiyle yanan herkes için olck inşallah:49:

inşallah canım benimde kalkıp ortalığı toparlamam lazım ama kalkamıyorum:19:
bir tembellik var üstümde yapıcak o kadar çok işim var ki anlatamam ama hala oturuyorum:24:

inşallah canım benimde kalkıp ortalığı toparlamam lazım ama kalkamıyorum:19:
bir tembellik var üstümde yapıcak o kadar çok işim var ki anlatamam ama hala oturuyorum:24:

al benden de o kadar eşimin bir dünya ütülenmesi gereken gömleği var vee ben ütüden nefreet ediyorum :ssz:neyse bugün cuma allahtan hafta sonu calısmıo o yüzden ütü işini haftasonuna bırakıyorum:1:

al benden de o kadar eşimin bir dünya ütülenmesi gereken gömleği var vee ben ütüden nefreet ediyorum :ssz:neyse bugün cuma allahtan hafta sonu calısmıo o yüzden ütü işini haftasonuna bırakıyorum:1:

ütüyü bende sevmem hele de pantolonları :1:
saat 12 30 gibi evden çıkıcam spor salonuna gidicem
eltimle beraber gidiyoruz zaten:21:
ordan da kızkardeşime gidip ufaklığımı görücem teyzesi yesin onu:32:
akşamda 5 veya 6 gibi annemlere gidicem eşimle orda buluşucaz:6:
şimdi kalkıp evimi toplamam gerekiyor ama ıh ıh bende hiç gayret yok:19:
kız azcık beni dürtükle de kalkıyım:7:
ha 2 gün annem de kalıcam eşim izmite gidecek ben orda kalıcam :21:
o yüzden evi toparlamam lazım of ya :42:

ütüyü bende sevmem hele de pantolonları :1:
saat 12 30 gibi evden çıkıcam spor salonuna gidicem
eltimle beraber gidiyoruz zaten:21:
ordan da kızkardeşime gidip ufaklığımı görücem teyzesi yesin onu:32:
akşamda 5 veya 6 gibi annemlere gidicem eşimle orda buluşucaz:6:
şimdi kalkıp evimi toplamam gerekiyor ama ıh ıh bende hiç gayret yok:19:
kız azcık beni dürtükle de kalkıyım:7:
ha 2 gün annem de kalıcam eşim izmite gidecek ben orda kalıcam :21:
o yüzden evi toparlamam lazım of ya :42:

owwww yoğun gündem:27:ve sen hala oturuosun kalk kıııız:27::9:

şu an yumurtlama günlerindeyim ya ben
ve spor salonuna gidiyorum
acaba diyorum hamileliğe engel bir durumu varmı
vermem gereken fazlalığım var o nedenle gidiyorum
merak ettim bak şimdi :44:

yok kıss bende enerji bitmez de :17:
şeyden korkuyorum
afedersin tutmaz düşer falan filan diye ondan yane:51:

ayy cnm bence cok agır sporları yapma su günlerde yürüyüş fln dha iyi olur:26:Allah korusun dediğn ihtimal benımde aklıma geldi:30: inşallah hamile kalırsn ve bebeciğin sımsıkı tutunur sana:emir_bebek:

ayy cnm bence cok agır sporları yapma su günlerde yürüyüş fln dha iyi olur:26:Allah korusun dediğn ihtimal benımde aklıma geldi:30: inşallah hamile kalırsn ve bebeciğin sımsıkı tutunur sana:emir_bebek:

inşallah canım ya ağzından bal damlıyor valla:nazar::nazar::nazar:
zaten bende yürüyüş bandı ve bisiklet düşünüyorum ondan da birşey olmaz sanırım yani inşallah:34:

Back