• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Merhabalar
Bebek düşünmeye başladıktan sonra siteyi sürekli takip ederken üye oldum.7 yıllık evliyim ve artık eşimle evimizi şenlendirecek :) 3.bir şahıs daha olmasına karar verdik.Fakat 4 aydır denememize,benim gereken tahlillerimi yaptırmama rağmen hala tık yok :) Birde şu çin takvimi olayına ne diyorsunuz ben tamamen Allahıma güveniyorum hayırlısını nasip eder diye ama insan araştırmaya başlayınca mutlaka kafası bulanıyor..Ne dersiniz? cinsiyet konusunda çin takvimi ne derece doğru?

Bana mantıklı gelmiyor Çin takvimi. Gerçi onlar binlerce yıldır kullanıyormuş ama etrafımda tutturana rastlamadım daha:)) Allah sağlık evlatlar verisn hayırlısıyla canım. İnşallah gönlünce olur.

SUDEMERVEcim listemizi sen güncellermisn ben çok sık giremiyorum bugünlerde zaten baslamışsın herkes bilgilerini yazarsa seviniriz:42:

merhabalar ben 23 yaşındayım ilk çocuğumun kalbi durdu kürtaj oldum şimdi Allahın izniyle yine istiyorum Rabbim yardımcımız olsun bende topiğe katılmak isterim

merhabalar ben 23 yaşındayım ilk çocuğumun kalbi durdu kürtaj oldum şimdi Allahın izniyle yine istiyorum Rabbim yardımcımız olsun bende topiğe katılmak isterim
canım hoşgeldin:3:insallah bu kez bebegını kucagına alırsn cnm rabbim çok büyük hakkınzda hayırlısı olsn:16:BATını yazarsan listeye eklenırsn canm:nazar:

kızlar ovulasyon gününüzü takip ediyormusunuz calısmalar esnasında:17: valla kızımda ben hiç dikkat etmemiştim ama bu kez dikkate alıcm:32:

Merhabalar
Bebek düşünmeye başladıktan sonra siteyi sürekli takip ederken üye oldum.7 yıllık evliyim ve artık eşimle evimizi şenlendirecek :) 3.bir şahıs daha olmasına karar verdik.Fakat 4 aydır denememize,benim gereken tahlillerimi yaptırmama rağmen hala tık yok :) Birde şu çin takvimi olayına ne diyorsunuz ben tamamen Allahıma güveniyorum hayırlısını nasip eder diye ama insan araştırmaya başlayınca mutlaka kafası bulanıyor..Ne dersiniz? cinsiyet konusunda çin takvimi ne derece doğru?

Eğlencesine bakılabilir bence.. Ama inan cinsiyetini zerre kadar merak etmem olsun da sağlıklı olsun da... kız erkek hiç önemli değil.

selam
duphastonum biteli birkaçgün oldu bekliyorum adet olmayı sonra tam gaz devam çalışmalara

bilgilerim
yaşım: 28
bat: ...... bilmiyorum bugün ya da yarın inşallahh
hastalık : pco sendromu
daha önceki durum: Mayısta kimyasal gebelik ve sonra 3 ay korunma

kızlar birşey sorucam bat demekle adetın baslangıc tarıhını mı yazıosunuz eger oyleyse benm bu ay bebısım olmassa:( 1 aralıkta beklıorum kırmızı kartı:(

Bana mantıklı gelmiyor Çin takvimi. Gerçi onlar binlerce yıldır kullanıyormuş ama etrafımda tutturana rastlamadım daha:)) Allah sağlık evlatlar verisn hayırlısıyla canım. İnşallah gönlünce olur.

Çok teşekkür ederim...:)))) İlk kez bebekle ilgili içimde heyecanlanmalar oluyor ve fikir alışverişi yapıyorum inşallah burada yapmayada devam edicem.Bu konuda çocuğun hayırlısıyla ve sağlığıyla gelmesini beklemek en mantıklısı galiba :))

selam
duphastonum biteli birkaçgün oldu bekliyorum adet olmayı sonra tam gaz devam çalışmalara

bilgilerim
yaşım: 28
bat: ...... bilmiyorum bugün ya da yarın inşallahh
hastalık : pco sendromu
daha önceki durum: Mayısta kimyasal gebelik ve sonra 3 ay korunma

hadi inşallah canım yenı ay yenı umut olsun senin için herkes için:ssz:

SUDEMERVEcim listemizi sen güncellermisn ben çok sık giremiyorum bugünlerde zaten baslamışsın herkes bilgilerini yazarsa seviniriz:42:

Elbette güncellerim. Çalışıyorum, çok fazla giremiyorum ama durumunu bildiren arkadaşları listeye eklerim.

Kızlar yyumurtlama zamanında ateş yükselir mi? Şu an yüzüm kıpkırmızı, ara ara kasık sancıları var. Acaba klomenin etkisi mi? Pkolu olunca yumurtlamanın nasıl birşey olduğunu anlamak imkansız. Daha 8.günüm. Böyle erken yumurtlama başlar mı?

Back