- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi antidepresif
- #1.161
bende ayın 14ünü bekliyorum umarım istediğimiz sonucu alırız
amin inşallah:) güzel haberlerini bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ayın 14ünü bekliyorum umarım istediğimiz sonucu alırız
ya kızlar midem çok bulanıyor balığı hiç yiyemedim ben![]()
nasıl oluyor arkadaşım iğne ilaç mı kullandın öncelikle
ya kızlar midem çok bulanıyor balığı hiç yiyemedim ben![]()
kızlaar lütfen bana yardım edinnnn adetime 5 gün var beta-hcg:29.7 çıktı doktor gitmişti sizce ne demek normal mi
kızlaar lütfen bana yardım edinnnn adetime 5 gün var beta-hcg:29.7 çıktı doktor gitmişti sizce ne demek normal mi
cnm bu sayılardan hiç anlamıyorum inş gebesindir bende merak ettim bak şimdii...
inşallah hayırlısı olsun cnm çok sağol çooooooook merak ediyorum yaaaaaaaa
kızlar bende 21 ini bekliyoruum,hadi hayırlısı hepimizn
inş canım çocuklara malum olmuştur belkim![]()
kızlar bende 21 ini bekliyoruum,hadi hayırlısı hepimizn
inşallah öle olmuştur ama varya bu aylarda hamile kalırsam dillerinden kurtulamam heni değildiniz derler![]()
kızlar sizleri çok sevdim 5 yada 6 gün aranızda olmayacağım 15 aralıkta sınavım var çalışmam lazım kendineze çok iyi bakın inş döndüğümde hamiş haberleri alırımm bat yakın olan arkadaşlardan hepinizi öptüm iyi akşamlar![]()
sınavında başarılar canım dua et bizler için inş 5 gün sonra güzel haberleri buradan paylaşırız..
kızlar sizleri çok sevdim 5 yada 6 gün aranızda olmayacağım 15 aralıkta sınavım var çalışmam lazım kendineze çok iyi bakın inş döndüğümde hamiş haberleri alırımm bat yakın olan arkadaşlardan hepinizi öptüm iyi akşamlar![]()
Kolay gele canım. Benim sınavlarım da 5 ocakta. Ama hiç çalışamadım. O kadar da istemişştim bu bölümü
Canlarım size bhcg 20 den yukarı olmalı kim dediyse kandırmış. 5 ve yukarısı gebe sayılıyor ama doktorlar kanda 100'ü görünceye kadar kesin ümit vermiyorlar çünkü, gebeliklerin %80 ni adetle atılır ve kadının bundan haberi bile olmazmış.Ayrıca bu değer iki günde iki kat artarsa gebelik sağlıklı ilerliyor demektir. Bilginize canlarım.
OVULASYON TESTLERİ
Resim eklemeyi isterdim ama bir türlü başaramadım kızlar. Bu testleri kullanmamız yumurtlama günümüzü ya da yumurtlayıp yyumurtlamadığımızı anlayabilmemiz için güzel bir fırsat. İnternetten gayet uygun fiyatlara alınabiliyor. Ben 16 ov.testi+3 gebelik testini 17 liraya almıştım. Eczaneden alırsanız bir tanesi 5 tl yi bulabiliyor. Adetinizin 10. gününden itibaren testleri düzenli olarak yapıyorsunuz. Kullanış olarak gebelik testinin aynısı. YYalnız bu testte yumurtlama yaklaştıkça bir türlü bize gülen yüzünü göstermeyen kör olmayasıca T çizgisi koyulaşııyyyor. LH yani yumurtlama hormonunun tavan yaptığı gün C ve T çizgileri eşit kalınlıkta ve koyulukta oluyor. Yani önemli olan çift çizgi çıktığı gün değil, iki çizginin aynı koyulukta olduğu gün. O günün öncesinde, o günde ve ertesi sabahı ilişkide bulunmak gebe kalma şansımızı artırıyor Allah'ın izniyle. Bir de benim testlerimin resmini ekleyebilseydim tadından yenmezdi ama, açıklayabildiysem ne mutlu bana. Diarcığım, sen sormuştun sanırım.