- Konu Sahibi antidepresif
- #1.181
bu mide yanması beni öldürcek sanırım reflüm var off![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablamın doktoru söyledi canım
bu mide yanması beni öldürcek sanırım reflüm var off![]()
benım koca halı saha macına gitti bende kendimi buraya attım![]()
Canım ben karar verdim birgün ultrasonda keseyi görünceye kadar hiç bir belirtiyi gebeliğe yormayacağımKendimizi çok dinliyoruz sanırım. Gece eşim bile sen hamilesin dedi. O kadar kötüyüm yani. Ama bugün yumurtlamanın 12.günü idrar tahlilinde birşey yok. Doktorumu aradım. Adetin on gün geçikince gel. Daha erken test yapma geç yumurtladın çıkmaz dedi. Kaldık taaa cumartesiye. Adet olmazsam tabi. Sen de nane çayı ve ıhlamur iç. Midene iyi gelecekktir.
Yahu şu kımetli günlerde ne diye kendini yormasına izin veriyorsun:) Hava da soğuk, ya grip falan da olursa canım yahu:))[/QU
canım onun derdi ingiltereden gelen arkadasıyla görüşmek sırf bu sebepten cıktı aslında mac bahanesi işin![]()
miden yanıyorsa leblebi ye canım o asitli suyu alıyor cok rahatlatıcı oluyor
,
kızlar bu arada benim eşim 9 kardesbenım kayınvalideden bu işin sırrın öğrenmem lazım
![]()
sudemerve cnm AÖF sınavınmı var 5 ocakta![]()
eskiden bizim gibi kafayamı takıyolarmış yok yumurta zamanı yok bilmemne mi biliyolarmış ayda yılda br sefer bir araya gelip maşallah![]()
Evet canım. Dersler de hep ezberTarih. Çok seviyorum ama çok ters bir zamana geldi sınavlar. Hem bebek tedavisi, hem Aralığın sonuna kadar yazıp bitirmem gereken bir roman var, hem de sınavlarım. Pehhh. İşi ve evi saymıyorum tabi. Zavallı ben.
Evet canım. Dersler de hep ezberTarih. Çok seviyorum ama çok ters bir zamana geldi sınavlar. Hem bebek tedavisi, hem Aralığın sonuna kadar yazıp bitirmem gereken bir roman var, hem de sınavlarım. Pehhh. İşi ve evi saymıyorum tabi. Zavallı ben.
kızlar bu arada benim eşim 9 kardesbenım kayınvalideden bu işin sırrın öğrenmem lazım
![]()
Allah kolaylık versin cnm. sınavı bir dhaki sefer halledersin üzülme öncelik bebek nihayetinde hepimiz için sağlıkla gelsinlerde gerisi bir şekilde halledilir
klomen kullandım canım
MAŞALLAHHHH KIRKBİR KERE. Biz de beş kardeşiz. Annem 12 yaşında evlenmiş. 14 te beni doğurmuş. İki sene çocuğu olmadığı için doktorlara götürmüşler, doktor babaannemin yüzüne tükürmüş bu daha çocuk diye:)) Sonra basmışlar hormon iğnesini. Rahmini büyütmüşler ve ben olmuşum.