- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 41
- Konu Sahibi antidepresif
- #1.201
kayınpeder oflu koyu karadeniz usagı 2 3 cocugu hiç yokmus gibi düşünüo ona kalsa en az 5 fln olmalı![]()
bence senin kayın peder bol bol findik yemiştir ondan öyleee 9 tane olmustur
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınpeder oflu koyu karadeniz usagı 2 3 cocugu hiç yokmus gibi düşünüo ona kalsa en az 5 fln olmalı![]()
ayyy allah yardımcın olsun canım osmanlıca var mı:18:
bence senin kayın peder bol bol findik yemiştir ondan öyleee 9 tane olmustur![]()
Osmanlıca şimdi oluyor işte:) Yeni yeni öğreniyorum. Çok istiyordum öğrenmeyi. Ama işte, ağırlık veremiyorum pek. Yakında kursa gideceğim bunun için. Sen biliyor musun yoksa. Gelip senden ders alayım canım:)
bence senin kayın peder bol bol findik yemiştir ondan öyleee 9 tane olmustur![]()
canım doktor da bana biraz benim zorlamamla verdi açıkcası vermek istemedi ama 6 aydır olmuyor ve çok istiyorum deyince verdi bu klomenin tedavisi nasıl oluyor
canım ben türk dili ve edebiyatı mezunuyum osmanlıca anamı aglatmıstı tabiri caizse![]()
yediğimiz içtigimiz herşey hormonlu herşey zararlı o yüzden bu kadar zorlanıyor herkes bebek için tedavisiz hamile kalan insan sayısı o kadar azaldı ki başka hiç bir açıklaması olamaz bence
Canım ben de klomenliyim. İlk denemem daha. Yani ilacı ilk denemem. Adetin 5.günü hiç bir problemin yoksa günde bir doz olarak almaya başlıyorsın ilacı. Sana doktorun ne dozda kullanman gerektiğini söylemiştir. 5 gün kullanıp bırakıyorsun. İlaçlarını hergün aynı saatte almayya dikakt et. Arıca 10. gününden sonra yumurta takipi iste doktorundan. Doktor takip yapmazsa kendin ovulasyon testi alıp yumurtlamanı takip edebilirsin. Ama doktorun illa bakması lazım. Çünkü klomen çoğul gebelik riski yaratıyor. Doktor takibinde olmak en iyisi.
Ne güzel. Ben de Türk dilini ilk senesinde terketmiştim:) Edebiyata çok düşkünüm ama tarih okumak daha cazip geldi. Osmanlıca zor ama çok zevkli. Şimdi tamamıyla öğrenebildin mi bari:) Ben eski belgeleri okuyabilecek kadar öğrenmek istiyorum yaa![]()
evet canım doktor bana iki tane alacaksın günde dedi aslında benim istememle verdi ama 5 gün boyunca 10 tablet bitecek dedi. sonrasında da iğne mi olunuyor ben tedavi sürecini anlamadım açıkcası
su an evde ceviri yapıyorum bır kurum içinkültür bakanlıgında görev yapmak istiyorum ama cok secici oluyorlar normal olarak sınavları zor oluomuş
![]()
Ben pko lu olduğum halde, yumurtlama sorunum olduğu halde bana 2 dozu zor verdi doktor. Sende neden yüksek tuttu acaba. Bu ilaç güçlü bir hormon ilacı yan etkisi de çok fazla. İnşallah bir daha kullanmak zorunda kalmam. Beni süründürdü progestanla resmen.İnşallah sana dokunmaz.
Doktorun yumurta takibi yaparsa yumurtaların belli bir olgunluğa gelince (18mm) den yukarı, çatlatma iğnesi vurabilir. Ama her doktor bunu yapmıyor. Benimki çatlatma iğnesi yapmadı mesela. Sen doktorundan isteyyebiliyorsan iste derim, işin garanti olur.
Osmanlıcadan mı çeviri yapıyyorsun. Aman Allahım çok güzel. Maşallah. İnşallah girersin canım. Evden işini yapıyorsun ne güzel. Azim geldi bana, gidip ders çalışacağım şimdi. Gelsin Helenler, Salmanazarlar anam:))) Saol canım :)
hiç bir bilgim yoktu inan ama benim 3 aydır falan yumurtlama günlerim de çok ağır geçiyor özellikle bu ay kıvrandım doktora gittim yumurtlama ağrısı normal dedi eğer buna dayanamıyorsan bir dahaki ay nasıl dayanacaksın dedi. inşallah gerek kalmadan bu ay hamile kalırım hayırlısıyla
eskiden bizim gibi kafayamı takıyolarmış yok yumurta zamanı yok bilmemne mi biliyolarmış ayda yılda br sefer bir araya gelip maşallah![]()
evet cnm osmanlı dönemi mektupları ceviriyorum neler var neler ve ben su an yaptıgım işi çook seviyorum ve benı cok rahatlatıoistedikten sonra yapılmayacak hiçbişey yok cnm
![]()
İnşallah kolay atlatır hamile kalırsın canım. Klomenle ikiz şansın çok yüksek. Benim zorla tek yumurtam gelişti ama sana yarayacağından eminim. En az 3 yumoş:)